λαγάνες!!!!!λαγάνες!!!!!!!
Printable View
λαγάνες!!!!!λαγάνες!!!!!!!
Καλημέρα!
53 και σήμερα
Καλημερα.Στα ιδια σημερα.
Καλημέερα -200 σήμερα, δεν παω καθολου καλα αυτη την εβδομαδα περιμενω περιοδο σήμερα κανονικα αλλα περιμενα μεγαλυτερη απώλεια, τελος παντων
το καλο ειναι οτι δεν με συγκινουν καθολου τα καθαροδευτεριατικα φαγητα, μου περνάνε εντελως αδιαφορα :P
-300 σημερα. περιμενα πολυ πιο κατω...
στα ιδια σημερα....ε με μια κρεπα χθες το βραδυ τεραστιων διαστασεων γλυκια που εβαλα οτι ειχε το μαγαζι δεν περιμενα να με δειχνει κ πιο κατω...
67,8
Kαλημερα κοριτσια, -300 γρ. σημερα
66.6 kg:tumble::smilegrin::bigsmile:
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
:roll::roll::roll::roll::roll:
Mαρια μ ειπες ψεμματα. Δεν εχει βγει ακομα η λαγανα...
για πήγαινε μια βόλτα στο μαρινόπουλο.
Εγώ πάντως πήρα ήδη δυο
Στους φουρνους ρε! Στο carrefour βρηκα...
:love::love::love:Quote:
Originally posted by alexandrita
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
:roll::roll::roll::roll::roll:
Eλενακι μου, μην πιεζεσαι..Εγω οσο αγχωνομαι τοσο ανεβαινει η ζυγαρια,μολις βγαλω απο το μυαλο μου το τί θα φαω και πώς θα το φαω,ολα ερχονται απο μονα τους..Κιλα ειναι,δε θα σκασουμε κιολας!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Παίζει να μαστε ισα τώρα...
Μπράβο κοριτσόπουλο!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Παντως και στους φούρνους βρήκα εγώ. Και οι δύο της γειτονιάς μου βρήκα. Ελα κερνάω. Ετοιμάζομαι τώρα να φάω μια φετούλα με βιταμάκι.
ONe μπράβο σου και πάλι. Αν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω στα καλλιστεία του χρόνου. Είσαι που είσαι θεά και κορμάρα σε βλέπω ανετα σταρ ελλας
one!!! BRAVO! ξεπέρασες και τους στόχους σου:thumbup:
αν κατάλαβα θέλεις να χάσεις κι άλλο? ή κάνεις συντήρηση και επειδή είναι αρχή συνεχίζεις και χάνεις?
ελενη που εχεις χαθει???????????????????????????????????????? ?:puzzled::question::puzzled: