Απλα οι αντρες δεν επικοινωνουν ετσι. Αντρας για να σε ρωτησει πως εισαι σημαινει πως υπαρχει προβλημα. Δεν ρωτας τον αλλον στα καλα καθουμενα "Πως εισαι;"
Printable View
Απλα οι αντρες δεν επικοινωνουν ετσι. Αντρας για να σε ρωτησει πως εισαι σημαινει πως υπαρχει προβλημα. Δεν ρωτας τον αλλον στα καλα καθουμενα "Πως εισαι;"
axl έχεις μπερδέψει τη βούρτσα να μην πω με τι ...
λέμε γενικά να σε ρωτά ο άλλος πως είσαι, πως ήταν η μέρα σου.. νορμαλ πράγματα
και αν ηταν σκατα θα πρεπει να του πεις ψεματα για να μην του χαλασεις την διαθεση
γιατι να του πεις ψέματα ?δν καταλαβα
γτ δεν λεει να επιβαρυνουμε τους αλλους με τα δικα μας.
δν καταλαβαινω.. ποιος τ λεει αυτο
Εμ, τι να σου πω τωρα αν δεν καταλαβαινεις.
σε μια σχέση ακόμη και σε μια γνωριμία είναι ανθρώπινο κάποια στιγμή να μην νιώσεις καλά για δικούς σου λόγους
ο άλλος όταν δεν είναι μλκας απλά σε ακούει και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα όσο μπορείς
δεν πρέπει να κρύβεις τα συναισθηματά σου axl, όταν δεν είσαι καλά να το εκφράζεις ακόμη και εδώ
οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι
ισχύει όμως δεν πρέπει να αλλάξεις εσύ για να γίνεις σαν τους άλλους, να είσαι απλά ο εαυτός σου, και να το λες όταν δεν είσαι καλά
η διαθεση ειναι κολλητικη
Θέλω να παρακολουθήσω μια σειρά της προκοπής στην ελληνική τηλεόραση και είναι όλα μάπα. Δε βλέπονται. Μου άρεσαν τα καλύτερά μας χρόνια. Μου άρεσαν αυτές οι σειρές εποχής από βιβλία, όπως το προξενιό της Ιουλίας και το Ναυάγιο. Από τις Μέλισσες οι δυο πρώτοι κύκλοι. Φέτος δεν έχει τίποτα του γούστου μου.