Δεν μπορω να το δω αβα γιατι γραφω απο το κινητο και δεν το ανοιγει.ελενα σου χρωσταω απαντηση ομως το κινητο δεν την ποσταρε επειδη ηταν μεγαλη
Printable View
Δεν μπορω να το δω αβα γιατι γραφω απο το κινητο και δεν το ανοιγει.ελενα σου χρωσταω απαντηση ομως το κινητο δεν την ποσταρε επειδη ηταν μεγαλη
Σε ποιά γλώσσα το Αλμοδοβάρ σημαίνει Ισπανία;
Κοριτσάρες πάω για ύπνο!
Σοκολατίτσα ξανά μανά καληνύχτα και ξανά μανά καλή ξεκούραση! :lol:
Καληνύχτα Ελενάκι μου! Όνειρα γλυκά!:love::love::love::love:
Εδώ είσαι μουλωχτEli; Νόμιζα ότι πήγες για τούφες!
Γεια σου, σοκολατίτσα μου! Στο καλό και καλή σου ξεκούραση!
Μα θα έφευγα καλέ χωρίς μία καληνύχτα; τστστστστ εγώ είμαι κορίτσι με τρόπους!
Απλά δεν ξέρω τι να πω...σας παρακολουθώ :)
Επειδή ρωτάς εσύ και μόνο, Τζίνα μου, στα Ισπανικά, αυστηρά!
Αχ, ΡοζπανθηρEli! Πράκτορα! :lol::lol:
Βλέπω παράλληλα και μία ταινία με το Γουίλιαμ Νταφόε το The hunter, θα σας πω αν είναι καλή.
Μαρή θα μου πεις που σημαίνει το Αλμοδοβάρ Ισπανία;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αχ, ΡοζπανθηρEli! Πράκτορα! :lol::lol:
Εκτός από Espana λέγεται και Αλμοδοβάρ;
Έχεις δίκιο Eli αλλά έτσι όπως μοιράζω τις καληνύχτες δε θυμόμουνα αν μοίρασα και σε σένα μία!:lol:
Τζίνα μου ή έφαγα υπερβολικά ή δε σε καταλαβαίνω.. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.. Ο Αλμοδοβάρ είναι Ισπανός.
Ξέρω ποιός είναι ο Αλμοδοβάρ αλλά έτσι που είπες ότι Αλμοδοβάρ σημαίνει Ισπανία το κατάλαβα στην κυριολεξία του. Εκεί έγινε το μπέρδεμα ώρα πού'ναι! :lol:
Τζινάκι μου! Κι εγώ που νόμισα πως άρχισες κι εσύ ακόμη να γίνεσαι κάπως... Όχι κι εσύ, δεν θα το αντέξω!
:dork::dork::lol:
Τρελαίνομαι με αυτή τη γερασμένη, αλλά παθιασμένη φωνή του luz de luna! Μου κάνει κάτι, μου κινεί συναισθήματα..
Τζίνα μου, πες μου τώρα πόσο καλή είμαι και πόσο με αγαπάς, για να πάω να κοιμηθώ κι εγώ το καημένο.. Δεν απαντάς κι ανησυχώ, ας έχεις το χαμογελάκι. Μίλα μου...
Don't worry my friend i've got your back! :lol:
Καλό αυτό, να υποθέσω, ε;
Με απασχολούσε ο Νταφόε, δεν είναι σωστό να τον προσβάλω τον άνθρωπο! Καληνύχτα μαντάμ, ήσουνα άξια οικοδέσποινα σήμερα και σε χορτάσαμε! Καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά. Φιλάκια.
Μου φαίνεται πρέπει να βγω από το σπίτι αύριο έχω αρχίσει να λαλάω! :crazy:
Έχω αρχίσει να πέφτω και δεν κάνει!
Αβουλινα μου άντε πήγαινε για νανάκια, δεν θα αργήσουμε και εμείς πήγε και 2 και...
Όνειρα γλυκά Αβουλινάκι !:kiss:
Πάω κορίτσια μου.. Καληνύχτα σας... Φιλάκια πολλά!
Αφού καλύπτω τα νώτα σου κι όποιος σε πειράξει θα τον εξαφανίσω ως Χουτζίνι, καλό δεν είναι; :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Καλό αυτό, να υποθέσω, ε;
Eli και Λιλάκι δεν πάμε κι εμείς σιγά σιγά, με περιμένει κι ο Νταφόε! Σήμερα δεν μπόρεσε να μπει κι η Γλαύκη αργά, εκτός κι αν κλειδώσει αργότερα. Καληνύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Φιλάκια.
Ναι Τζινάκο μου πάμε και εμείς. Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά και σε εμάς τις τελευταιες :)
Τα λέμε αύριο με το καλό!
Καληνυτχούδια όμορφες!
Ωπ! Να και ο ηδονοβλεψίας! :lol: Καληνύχτα x 27 Ναταλία και όνειρα όμορφα.
Σωστή!Σε λίγες ώρες ξημερώνουν οι 72 μου καλημέρες,να μην ξεχνιόμαστε!
Όνειρα ελεύθερα,Χουτζίνι μου,Ελάκι,Αρχηγέ κι όσους ξενύχτηδες δεν πήρε το μάτι μου...
Αρχηγέ μου, δεν έχω ύπνο ακόμη και μπήκα ως ηδονοβλεψίας...
Πες μου, σου άρεσαν τα τραγούδια μου σήμερα;
Μην ανησυχείς, αύριο έχω πολλές οικιακές δουλειές, άρα θα ξεκουμπιστώ σύντομα... :D
Θέλω μόνο να μου πεις ότι παρουσιάζω μία μικρή έστω βελτίωση σε σχέση με το "έξαψης".. :dork:
Μανάρι,δεν άκουσα τίποτα..Τσατάρω στο φμπ.Απλά άνοιξα,σας είδα μέσα κι είπα να πω μια καληνύχτα!
Κρίμα, έχασες ωραία μουσική, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.. Δεν έχεις άδικο να φοβάσαι τη μουσική μου, σε έχω τρομάξει, αλλά σήμερα ήταν κάτι διαφορετικό.. Σε φιλώ πολύ πολύ και σε καληνυχτίζω!
Καλέ τι να φοβηθω;Απλα γύρισα αργά,να τα τηλέφωνα,να τα τσατ κι ακόμα συνεχίζω...
Θα τα ακούσω αύριο τα τραγουδάκια σου.Είμαι σίγουρη είναι όλα ένα κι ένα!
Αλλά ό,τι κι αν έβαλες σήμερα να λογιστεί ως προθέρμανση για το Πάρτυ της Κυριακής!
Δεν ξεχρέωσες σήμερα!Όνειρα γλυκά,τρυφερά,συννεφένια,Α� �ουλίνι μου γλυκό!Φιλάκιαααααααα
Καλημερα τσουπρες.με πηρε ο υπνος χτες με το κινητο στο χερι και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα.φτου μου.παω να στησω την ενεδρα μου εξω απο το βασιλοπουλο και επιστρεφω αργοτερα.
Καλημέρα και από μένα!
Ήδη σκέφτομαι το τραγούδι για τον τίτλο του τόπικ όταν θα έρθει η δική μου βδομάδα και νομίζω έχω καταλήξει, αν δεν με προλάβει καμία!
Το σπίτι μου έχει τον ασυμμάζευτο και χρήζει άμεσης καθαριότητας αλλά έχω δουλειά να βγάλω πρώτα και μετά θα το πιάσω. Χτες έφαγα ισορροπημένα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου! Ελπίζω και σήμερα να τα πάω εξίσου καλά!