Αυτη τη στιγμη;;; Το πως θα ξημερωθω.
Printable View
Αυτη τη στιγμη;;; Το πως θα ξημερωθω.
χμμμ αυτο σου λεει κατι? http://www.youtube.com/watch?v=9L_OPCWm02s
...μακ, ο λόγος που εγώ προσωπικά έθιξα την τελευταία σου ενασχόληση να ανεβάζεις θέματα δημοτικού, έχει να κάνει με το πως όταν κάποιος μπαίνει στο "σημερινά μνμ" βλέπει ένα κατεβατό από αφελείς τίτλους, που εκτός του ότι δεν έχουν σχέση με τη φιλοσοφία του φόρουμ, κουράζουν και τον αναγνώστη που ψάχνει την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ φρέσκια θεματολογία.
Το θέμα με το ξύσιμο άργησες μια μέρα να το πιασεις, καθώς το μνμ σου χτες ήταν εντελώς διαφορετικο, (δεν σου απάντησα γιατί το είδα λίγο πριν κοιμηθώ), και σήμερα βλέπω άλλο:ΡΡΡ
Οσο για την εκτιμηση σου...χμ.
Αν μπροστά στο να χάσω την εκτίμηση του καθένα εδώ μέσα, έχανα τον εαυτό μου γράφοντας ψέμματα ή μη λέγοντας τη γνώμη μου, προτιμώ να μη με εκτιμά κανένας :ΡΡΡΡ
Νομίζω ότι το παραλήρημα βλακείας και γελοιότητας έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Αν κάποιοι θέλουν να παίζουν, υπάρχουν παιδικές χαρές και νηπιαγωγεία.
Εκεί όμως τους βάζει σε τάξη η δασκάλα.
Στο φόρουμ δεν θα έπρεπε να κάνει το ίδιο ένας διαχειριστής;
Εκτός να έχουμε αποφασίσει, ότι αυτό θέλουμε να είναι πλέον το επίπεδο του φόρουμ.
Να μην διαβάζω πράγματα που δηλητηριάζουν την ψυχή μου...
Επίσης πως θα καταφέρω να πάω στη γιατρό σήμερα, ούτε να ντυθώ δεν έχω όρεξη...
Τα θέματα για τα οποία γινεται αναφορα, αυτα καθ αυτα, με μια αντικειμενικη αντικριση τους, κι ασχέτως του λόγου για τον οποιο το/τα άτομο/α στο/α οποίο/α γινεται αναφορα τα έχει αναρτησει, ειναι στα πλαίσια των σκοπων του φορουμ και αναρτωνται στη σωστη ενοτητα. Μπορουν να αποτελεσουν εναυσμα για επωφελή για σκοπους αυτοβελτιωσης συζήτηση για οσους τα αντικριζουν μ αυτο το πλαισιο.
Παρενθετικα, κάποιον που γιορταζει σημερα τον πήρα δυο φορες τηλέφωνο για να του ευχηθω και δεν μου απαντα. Και ξέρω ότι δεν απουσιάζει. Με τετοια καταλαβαινεις ποσο σε εκτιμαει κανεις...
Καλό Σαββατοκυριακο σε όλους....
Παιδια αν υπαρχει καποιος μαθηματικος στο φορουμ και εχει διαθεση να βοηθησει με ενα μικροπροβληματακι , ας μου στειλει ενα π.μ .
Λυκειου ειναι το προβλημα? Γραφτο εδω να το λυσει ο πανος απο κυπρο.
Αν ηταν λυκειου θα ρωτουσα εσενα Κερασι , αν και αμφιβαλω αν θα μπορουσες να απαντησεις...
θα σας πω μια ιστοριουλα
Ξεκιναει απο το χωριο ο γεροντας , το μικρο εγγονακι του κ ενα μικρο μουλαρι . Εχουν αποφασισει οτι θα καβαλικεψει ο παππους το μουλαρι , κ ο μικρος θακολουθει ποδαρατος . Στην πορεια αρχισαν τα σχολια ' δεν ντρεπεται ο γερος ναφηνει το παιδακι να πηγαινει με τα ποδια ? οποτε αλλαζουν θεσεις , ο μικρος στο μουλαρι , κ ο παππους ποδαρατος . Στην πορεια παλι σχολια , καλα δεν ντρπεται το παλιοπαιδο ναφηνει τον παππου με τα ποδια ? οποτε καβαλικευουν κ οι δυο το μουλαρι , κ αρχιζουν τα σχολια ' καλα δεν ντρεπονται κ οι δυο τους να ταλαιπωρουν ενα μουλαρακι με τετοιο φορτιο ? οποτε κ οι δυο τους ξεκαβαλικευουν το μουλαρακι , κ πανε αμφοτεροι ποδαρατοι . Στον αρχισαν παλι τα σχολια ' καλα ηλιθιοι ειναι κ πηγαινουν το μουλαρακι αφορτο , κ αυτοι με τα ποδια ? Οποτε αποφασιζουν κ οι δυο να κουβαλησουν το μουλαρι στα χερια , κ σε καποια γεφυρα τπυς γλιστραει το μουλαρακι κ πεφτει στο ποταμο κ πνιγεται ............ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ , δεν μπορεις να εχεις ολους ευχαριστημενους , παντα θαναι καποιοι δυσαρεστημενοι , κ ειναι ουτοπικο να συμφωνουν ολοι μαζι σου . Σε καποιους θαρεσεις , σε καποιους οχι .
Τα 50 χρονια ζωης μεχουν διδαξει οτι δεν χρειαζεται να κερδιζεις σε καθε διαφωνια . Ειναι ματαιο .
Μακ, το διάβασα (όπως με προέτρεψες), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί, (εννοώ γιατί με προετρεψες).
Αν εννοείς πως αυτή η ιστορία έχει σχέση με την τελευταία σου ενασχόληση με το φόρουμ, θα σου πω ότι δεν εχει.
Είναι ξεκάθαρο το τι σου λέμε μερικοί τις τελευταίες μέρες.
Προφανώς έχεις άπειρο χρόνο και προσπαθείς να τον σκοτώσεις εδώ μέσα, δυστυχώς γεμίζοντας το φόρουμ με άχρηστα θέματα.
Το φταίξιμο δεν είναι δικό σου.
Αν υπήρχε διαχείριση δεν θα έβλεπαν ούτε δεκάλεπτο στον αέρα.
Δεν ειναι ευκολο να κρινεις ως υψιστος κριτης ποια θεματα ειναι αχρηστα ή μη. Το οτι καποιος χρηστης του φορουμ βρεθηκε για παραδειγμα σε μερα που χρειαζοταν περισσοτερη επικοινωνια και επαφη με τα αλλα μελη του φορουμ και ανοιξε επιπλεον θεματα , δεν ειναι κατι μεμπτο , χωρις φυσικα να ξερω τι συμβαινει ή να κρινω.
Λεμε φυσικα τη γνωμη μας για αυτο το γεγονος , χωρις να καταδικαζουμε.
Θυμαμε αλλωστε χρηστες συμπεριλαμβανομενου εμου που οταν βρεθηκα σε αναγκη εγραφα 100 μηνυματα την ημερα , οχι σε πολλα θεματα , αλλα σιγουρα πολλα σε ογκο.
Πρωτιστως για μενα εχει σημασια να σεβεσαι τους αλλους και ο Μακ δεν εχει δειξει ελλειψη σεβασμου.
Διαφωνω μαζι του για τον τροπο που προτιμα να εκφραστει οπως αναφερω σε αλλο νημα , αλλα δεν ειναι κατι κατακριτεο ωστε να χρειαζεται παρεμβαση.
...κηπ πραγματικά απορώ με την ευαισθησία σου που περιλαμβάνει ΜΟΝΟ εμένα, όταν την ίδια άποψη (και μάλιστα πιο αιχμηρή), εξέφρασαν και άλλα μέλη για τον καταιγισμό άκυρων θεμάτων του Μακ.
Φυσικά και θυμάμαι την ανάγκη σου να γράφεις παλιά εκατό μνμ την ημέρα, όπως και του βινς και των κλώνων του.
Θεωρείς όμως πως μπορούν να συγκριθούν με αυτές του Μακ?
Παράλληλα, θεωρώ πως (ακόμη) έχουμε την ελευθερία να λέμε τι μας ενοχλεί εδώ, στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ.
Αν διαφωνείς, δεν έχω αντίρηση να το συζητήσουμε.
ΕΕΕεεε!!!! Για να επανελθουμε στο θεμα μας και να αφησουμε τα διαπροσωπικα!!!!!!
Αν τα θέματα στα οποία γινεται αναφορά ήταν σεξουαλικού περιεχομένου πάνω χαρά σου να τα διαβάζεις και να λες και άποψη. Προφανώς λόγω επιπέδου.
Θεοφανία, πες μας με τι κριτήρια βγαζεις ποια θεματα ειναι άχρηστα και ποια όχι? ...μονο που το απόλυτο της άποψης σου αυτης το αλλαξες με την παρεμβαση του Κεπ. Για να μη σου θυμισω τις προσβολες που εφαγες απο θεματοθέτες σχετικων (με βαση την παρουσα αποψη σου) θεματων για αστοχες απαντησεις που τους έδινες.
...αυτό με τη διαστρέβλωση να το κοιτάξεις γιάννη
Μήπως μπορείς να μου επισηνάψεις την αλλαγή στην άποψη μου όσο αφορά στο θέμα του Μακ και την απαντηση μου στον κηπ?
Για τις προσβολές στο επιστρέφω, (όπως παααααρα πολλές φορές, εξ ου και το μένος σου για μένα), οπότε δεν κάθομαι να ασχοληθώ καν.
Eνω ο Ιωαννης ειναι ο παντα ευστοχος στις απαντησεις του,δεν εχει αφησει και τιποτα αναπαντητο επισης ειναι το σοβαρο παιδι του φορουμ που ενοχληθηκε γιατι η Θεοφανια εκανε κριτικη στα θεματα του vag "Παστιτσιο ή μακαρονια με κιμα"?
Δεν εχω καμια διαθεση υπερασπισης,αλλα αυτο το υποτιθεμενο Δημοκρατικοευγενικο στυλακι πολυ μου την δινει..Παω να φαω τα χορτα μου.
Ας μου εξηγήσει κάποιος λοιπόν με ποιον τρόπο θέματα όπως "ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό", "ποιος είναι ο αγαπημένος σας ηθοποιός" και άλλα έξυπνα παρεμφερή "μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για επωφελή για σκοπούς αυτοβελτiωσης συζήτηση".
Γιατί δυστυχώς, δεν το βλέπω να συμβαίνει. Μήπως δεν τα δώσαμε την πρέπουσα σημασία;
Άντε βρε, γελάσαμε και σήμερα!
Βρε βρε βρε τι βλέπω σήμερα.............
Τρία πουλλάκια, Θεοφανία και Μαριαν απ τα παλια κι ενα νέο πουλλάκι το Μνημόνιο (πίκρα για απαντησεις που του εδωσα που το πειραξανε κι ευκαιριας δοθεισης η πικρια επρεπε να εκδηλωθει) βρηκανε την ευκαρία να μου κανουν την επιθεση τους. Στη σειρα τα μηνυματα σας όπως τα στρατιωτάκια.
Όπως γουστάρω και όποτε γουστάρω και σε όποιον γουστάρω θα απαντώ και ότι θα μου βγαίνει θα λέω! Το Δημοκρατικοευγενικό και το καλο παιδί με τιμάνε, όντως αυτο ειναι το στιλάκι μου κι όποιος δεν γουσταρει τον τροπο που γραφω και τα όσα λέω ας με βαλει στη λίστα αγνόησης. Εμένα απλα με αρκεί το ευχαριστω από ατομα που μπαινουν στο φορουμ και η ικανοποίηση ότι προσφερα κατι και η θετικη ανατροφοδοτηση μεσα απ αυτο. Εσας τους τρεις τι να σας κάνω?
Εκανα μια περιδιαβαση στα θεματα στην ενοτητα γενικα, ουτε για αγαπημενο φαγητο βρήκα ουτε για αγαπημενο ηθοποιο, κι αν τυχον υπάρχουν απλα τα απομονωσατε από το όλο για σκοπους επίθεσης, ηταν η καλη ευκαιρια. Μονο που οταν παλια ο Κεπ εγγραφε ενα κατεβατο μηνυματα δεν ειχε προβλημα.
Μα για ποιο "εναυσμα για επωφελη συζητηση για σκοπους αυτοβελτιωση σας" μιλαμε? Εκει που ησασταν και περσι και προπερσι εκει ακριβως εισαστε απ όλες τις πλευρες της ζωης. Μαριαν, ... ύπαρξη που εμπέδωσες μέσα σου τη ψευδαισθηση ότι εισαι καλα. Σε λυπαμαι αν η δυστυχια που - ευτυχως μεχρι τωρα κατορθωσες να κρυψεις βαθια μεσα σου - βγει στην επιφανεια. Θεοφανια, μου αρεσε αυτο το "επισυνάψεις", φραση που συνηθιζω να χρησιμοποιω σε μηνυματα μου. Γιατι με διαβαζεις?
Επικοινωνηστε με την Κερασι να μου απαντησει κι αυτη.
Γνωρισα και στην καθημερινη μου ζωη κι αλλους που με πολέμησαν κι ετσι εμαθα τον τροπο να τους αντιμετωπιζω. Αμα εξαιρεσουμε την πικρία, την ειρωνία και την καικια που υπαρχει μεσα σας, εισαστε πολύ λάιτ άτομα.
Εν κατακλείδι, θα συνεχισω όπως και πριν να εκφραζομαι στο φορουμ με αυτον τον ωραιο τροπο που με περιγραψατε (Μνημόνιο θες κι αλλο εκπαιδευση στην ειρωνια και την πικρια, δεν τα καταφερνεις καλα) επειδη ετσι γουσταρω.
Κι αν ακομα κι απ αυτην μου την παρεμβαση έχετε πρόβλημα, να πάτε να πιείτε ξύδι να σας περάσει. Εφεξής σας αγνοώ πλήρως. Εισαστε στη λίστα αγνόησης από τωρα.
Μόνο εσύ και ο Μπαμπινιώτης χρησιμοποιείτε αυτή τη σπάνια λέξη και είναι αλήθεια όιτι όχι μόνο διαβάζω ευλαβικά τα κείμενα σου, αλλά πολλές φορές βουρκώνω μπροστά τους.
Κάθισα λοιπόν και διάβασα το σεντόνι σου, αλλά ξέρεις κάτι?
Πουθενά δεν σε είδα να μου απαντάς για "την αλλαγή στην άποψη μου όσο αφορά στο θέμα του Μακ και την απαντηση μου στον κηπ?" για το οποίο με κατηγόρησες αλλά δεν προκύπτει από πουθενά.
Περιμένω λοιπόν.
Αν προσθέσω ότι δεν είδες ΕΠΙΣΗΣ πουθενά θέμα τύπου "ο αγαπημένος σας ηθοποιός" ΑΛΛΑ πρόσεξες αλλαγή στην άποψη μου.... βαριέμαι και να το σχολιάσω, βγάζει μάτι από μόνη της η εμπάθεια σου.
Θα επεμβω μονο κ μονο για να ξεκαθαρισω οτι ανεβασα 1) το ανοητο θεμα ' ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ' καθαρα απο αντιδραση στην ειρωνια της Remedy ( που ειπε οτι περιμενενει να δη το ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ) κ 2 ) για τον ιδιο λογο ανεβασα το εξισου ανοητο ποιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητο , σαν αντιδραση κ παλι στην ειρωνια του mnimonio .
Δεν επιθυμω ναπαντησω σε καμμια ερωτηση , ουτε σχολιο .
Παιδι του λαου ακουει??Βασιλακης Καιλας παρων?Ακουσε να δεις παλικαριν μου απο την Τσυπρον την Μαρτυρικην,καμια πικρα δεν εχω απεναντι σου διοτι δεν σε ξερω..Λες να μην κοιμαμαι τα βραδια επειδη μου την ειχες πει μια φορα πριν κατι μηνες?Εισαι σοβαρος?ή επειδη εσυ κοβεις και ενσημα εδω μεσα,παιρνεις θετικες ανατροφοδοτησεις(υπαρχει ακομα αυτο ρε παιδια?) και εισαι το σουπερ μελος,νομιζεις οτι εχουμε ολοι το ιδιο ονειρο?Ελα συνελθε σε παρακαλω..Αυτα!
vag Περιμενω με αγωνια το επομενο αντιδραστικο σου θεμα..Εχεις φουλ ελευθερο χρονο αγορινα μου,ευγε.
Οχιιιιι μη!!Μη θα φαρμακωθω Ιωαννη!!Μολις ειδα οτι θα με βαλεις στην λιστα αγνοησης!!
Τελειωσε η ζωη μου..Το δακρυ μου δεν εχει τελειωμο..Η καρδια μου επαψε να χτυπα..Και αυτος ο κρυος αερας που διαπερνα τα σωθικα μου,τα φυλλα που τα σκορπα ο αερας μπροστα απο τα ματια μου..θα μου θυμιζουν τις στιγμες μας Ιωαννη.Σ'αγαπω!
Ξανασκεψου το..Ωωω Ιωαννη ω!
θα επεμβω μονο για να αποκαταστησω την αληθεια που δεν φαινεται να ειναι η αγαπημενη σου ιδιοτητα....βαγγ...
ποτε δεν ειπα οτι περιμενω να δω το θεμα "ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος", ουτε καν κατι περιπου σαν αυτο και σε προκαλω να φερεις το μηνυμα στο οποιο αναφερεσαι...
Ότι δεν περίμενα να γελάσω ποτέ σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας...
Σκέφτομαι ότι όσο πάει όλο και περισσότερο λατρεύω την βροχή
Οτι κ να γραψετε , δεν θα μπορεσω να το διαβασω , διοτι εισστε στην λιστα αποκλεισμου μου .
αν κ θα μπορουσα να τις ειχα βαλει κ εγω αυτες δεν εχω βαλει καμια στη λιστα αποκλεισμου αλλα εχω το καταληλο αξεσουαρ για ειδικες περιπτωσεις..... http://www.mpairaktaris.com/uploads/...23930_orig.jpg
Aλεξανδρε , ωραιος . Θα μας βαλουν κ αυτες στη λιστα αγνοησης , κ θα παρει τελος το σηριαλ .
Αφηστε ησυχο το Τριο Μπελκαντο του "μονος ανδρας ψαχνει"
Νισαφι πια!! :P
Να δουμε τωρα σε ποιον θα ριχνεις δηλητηριο κ θα ειρωνευεσαι μνημονιο ( αφου δεν μπορω να διαβασω ) κ συ Remedy ποιον θα αποκαλεις ψευτη , ΧΑΧΑ !!