Όχι μόνο "γειά"!
Και "σου" θα σου πω!
Τι άλλο θέλεις από τη ζωή σου;
Printable View
Όχι μόνο "γειά"!
Και "σου" θα σου πω!
Τι άλλο θέλεις από τη ζωή σου;
Είσαι πολύ κάθαρμα σήμερα.
Χιχιχι!
Βρε, εσείς οι δυο ζωγραφίζετε...go on, babies!!!!!!
Προφανώς, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααααααλος.....για να συνδράμω κι εγώ στο υψηλό επίπεδο χιχιχιχι!
Νατάλι, μετάδοση αγώνων δεν έχει καθώς δε θα πάω...βαριέμαι βρε...από 3 χρονών τη βλέπω, να χορεύει...πόσο πια, ζαλίστηκα!!!!! Τι λίμνη των κύκνων, τι τζάζ, τι όλα τα καραγκούνικα από όλη την Ελλάδα, τι τάγκο, ε, τώρα λάτιν, δεν είναι πολύ για τη δόλια μάνα;;;Δε μιλώ για το δυστυχή πατέρα που θα την ανεμίζουν στον αέρα κρατώντας την από τον κώλο και θα τη φέρνει ο παρτεναίρ σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του...όχι, όχι, τον αγαπώ πολύ για να του το κάνω αυτό!!!!!παραμονεύουν και εμφράγματα μετά την πρώτη νιότη...
Κορτσούδια μου
σας αφήνω να κάνω και μερικές δουλειές γιατί πήγε 12 η ώρα και είμαι εντελώς ανεπρόκοπη σήμερα....
Θα τα πούμε σε λίγο πάλι.
"Όχι για μένα!Για τον φουκαριάρη τον πατέρα της!"Quote:
Originally posted by tidekpe
Νατάλι, μετάδοση αγώνων δεν έχει καθώς δε θα πάω...βαριέμαι βρε...από 3 χρονών τη βλέπω, να χορεύει...πόσο πια, ζαλίστηκα!!!!! Τι λίμνη των κύκνων, τι τζάζ, τι όλα τα καραγκούνικα από όλη την Ελλάδα, τι τάγκο, ε, τώρα λάτιν, δεν είναι πολύ για τη δόλια μάνα;;;Δε μιλώ για το δυστυχή πατέρα που θα την ανεμίζουν στον αέρα κρατώντας την από τον κώλο και θα τη φέρνει ο παρτεναίρ σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του...όχι, όχι, τον αγαπώ πολύ για να του το κάνω αυτό!!!!!παραμονεύουν και εμφράγματα μετά την πρώτη νιότη...
Μάλιστα!Περήφανη κατά τα άλλα μάνα και των δύο σου κορών!
Ελπίζω να έχετε μετρήσει πόσες φορές τρέξατε για τη μεγάλη και ξεχρεώσατε,
για να υπολογίσετε πόσες χρωστάτε και στη μικρή!Δεν έχω λόγια...Αφού σας πάει καρδιά...:sniffle:
Το καημένο να χορέυει :sniffle:και να χτυπά η καρδούλα του από αγωνία:sniffle:,που μιλάμε για πανελλαδικό επίπεδο:sniffle:
και να μην έχει από κάτω τη στήριξη των πιο δικών της:sniffle:,ένα φιλικό βλέμμα,:sniffle:σαν την καλαμιά στον κάμπο:sniffle:,
σαν ξένο παραμύθι:sniffle:,που λέει και το στεφάνι μου...:sniffle:Κοίτα το πόσο χαριτωμένα χορεύει:sniffle:,το πουλάκι μου...:sniffle:
http://img137.imageshack.us/img137/4000/2wdmt1t.gif
Τυχερή η μικρή σου που χορεύει! Πόσο θα ήθελα να ξέρω, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.. Όταν ήμουν στην πρώτη νιότη και σε ανάλογη σωματική διάπλαση, είχα επισκευτεί σχολή χορού. Τελικά δεν γράφτηκα και ακόμη το μετανιώνω.. Έχω παρατηρήσει ενήλικες που κάνουν χορό ότι έχουν μία πλαστικότητα και μία χάρη στις κινήσεις τους. Υπάρχουν φυσικά και τα ψώνια, που σηκώνουν το χέρι να παραγγείλουν και κάνουν την ανάλογη κίνηση τάγκο.. :o Ε, πώς θα δείξουμε στον κόσμο ότι διαθέτουμε και χορευτική παιδεία?
Ναι,τυχερό,το πουλάκι μου,που χορεύει...:sniff:Quote:
Originally posted by Ava
Τυχερή η μικρή σου που χορεύει!
Να'ταν εξίσου τυχερό και στο χειροκρότημα...:sniffle:
Αχ...Τελικά κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα στη ζωή!:sniffle:
http://img137.imageshack.us/img137/4000/2wdmt1t.gif
Αυτό το χορευταρούδικο κοριτσάκι είναι σκέτη απόλαυση!
ʼσχετο, κορίτσια, αλλά σήμερα Παρασκευή βράδυ και εμείς είμαστε εδώ, μπροστά σε έναν υπολογιστή, μακρυά από τον κόσμο, τα μπαράκια, τη ζωή. Εγώ έχω δικαιολογία. Έχω τρομερό άγχος, μη ρωτάτε γιατί, έχω φρικτό πονοκέφαλο και είμαι χάλια. Εσείς γιατί δεν ξαμολιέστε να γλεντήσετε?
Θεέ μου, πρωί, πρωί με το που ξύπνησα, μετά από αγκαλιές και φιλιά στο κρεββάτι με τις κόρες μου, μπαίνω να δω τις φιλενάδες μου και...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ένα χορευταρούδικο κορτσούδι στριφογυρνώντας με κάνει να γελάω (την άτιμη, τη Νατάλι πού τη βρήκε;;;;) και οι απανωτές υπομνήσεις με γέμισαν τύψεις...
ΒΡΩΜΟΝΑΤΑΛΙ, ήξερες πως θα τσίμπαγα..και ήξερα τη στιγμή που έγραφα πως δε θα πάω πως θα έγραφες κάτι τέτοιο...που θα με πόναγε....μα τι να με κάνει;;Αφού ξέρει ότι δεν πάει για διάκριση, πρώτη φορά κατεβαίνει σε αγώνες...άλλη φορά θα στοχεύσει σε διάκριση, μου είπε, που θ αέχει προπονηθεί και καλύτερα..τεσπα, σταματώ γιατί, σαν να βλέπω, το επόμενο μήνυμά σου.."μόνο για τη διάκριση θα πήγαινες;;;;;Να καμαρώσεις δίπλα σα γύφτικο σκερπάνι;;;"
Θα το ξανασυζητήσω μαζί της...
Α! και το το κορτσούδι που χορεύει είναι πολύ εντάξει ντυμένο...το δικό μου, αν το δεις, θα πάθεις πλάκα..κορμάκι ολόσωμο μαύρο με πούλια και κόκκινο φουστάκι(το υποκοριστικο δεν είναι τυχαίο),με λούκια και, φυσικά, παπούτσια λάτιν τακουνάτα! Μην πω σαν τι!!!!!!!!
Σας φιλώ και καλό ΣΚ....
Δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς!
Γιορτάζει το μπαρμπούνι μας σήμερα μαζί με τους άντρες της,τα ελληνικά στρατά!
Τυχαίο,που την έχουν προστάτιδα,που είναι νέα κι ομορφούλα;Δε νομίζω!
--->Απολυτίκιον Αγίας Βαρβάρας
Επιτελους εκανες το αυτονοητο και ειδες λιγο λευκο μες στο μαυρο.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Λοιπον!!!! Να σας ενημερώσω? Πήγα σήμερα στο κρατικό, βρήκα τους γιατρούς που θα κάνουν βαριατρικές τώρα (τον ένα τον ξέρω από παλιά) και τους τα είπα ένα χεράκι. Με φόρτωσαν με ένα σωρο προενχειρητικές εξετάσεις, και μου είπαν πως μόλις τις έχω όλες, να τις πάρω και να κλείσουμε ημερομηνία. Ηδη κανόνησα και τα ραντεβού μου για τις προενχειρητικές, και το τελευταίο είναι στις 11.1.11 η ώρα 11!!!!! Τυχαίο? Τους είπα πως ελπίζω να είναι και το τυχαιρό μου!!!!!!
Θα σας ανημερώνω για τις εξελήξεις!
Αντε , με το καλο και καλη τυχη:thumbup:
Ευτυχώς που έχουμε το Νατάλι να μας γεμίζει τύψεις αλλά και να μας θυμίζει γιορτές, γενέθλια και γεννητούρια..
Χρόνια Πολλά, Βαρβαρούλι, Μπαρμπόπαιδο ή, όπως άλλως, επιθυμείς! Χρόνια πολλά, καλά, γεμάτα ευτυχία και υγεία!
Καλημέρα φιλαράκια μου. Τί κάνετε? Εμείς ξυπνήσαμε πριν λίγο, και εξω ο καιρός είναι μια υπέροχη "ανοιξιάτικη" μέρα!!!!!! Δεκέμβριος σου λέει μετά! οι δουλιές μου είναι τελειωμένες από χτές και σκέφτομαι να πιάσω το μωρό και να πάμε καμιά βόλτα στα καταστήματα ή στο μολ αφού σήμερα είναι όλα ανοικτά λόγο γιωρτών. Σας εύχομαι μια υπέροχη Κυριακή