auton ton teleuteo kairo niothw san na min eimai egw, alla na zei tin zwi mou kapios alos, fovame gia ta panta, fobame na milisw min pw kamia vlakia, kokinizo otan kano mia sizitisi , exw anxothi para poli, den kserw ti na kanw ????????????
Printable View
auton ton teleuteo kairo niothw san na min eimai egw, alla na zei tin zwi mou kapios alos, fovame gia ta panta, fobame na milisw min pw kamia vlakia, kokinizo otan kano mia sizitisi , exw anxothi para poli, den kserw ti na kanw ????????????
Δεν μπορώ ν' αναπνεύσω κι έχω ταχυκαρδία...αμάν πια μ' αυτές τις αναίτιες κρίσεις άγχους!
Εχω μονιμες ζαλαδες και μουδιασματα, αμαν πια με αυτα τα ψυχοσωματικα!Νιωθω οτι με εμποδιζουν απο το να ζησω!
Αμάν ο ένας, αμάν ο άλλος...καλά πάμε... :S
Ωχ αμαν αμαν!!
Αισθάνομαι εξαντλημένη ....Στα όρια της υπερκοπωσης...Αλλά παίρνω δύναμη από τον σύντροφο μου και χαίρομαι που είμαι εδώ,με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν
κ εγω δε μπορω να πω τωρα οτι ειμαι τερας ενεργειας αποψε με εφαγε η απ κ μενα ολοι χρειαζονται καπια στιγμη υποστηριξη....
Μπερδεμένη...από τη μία νιώθω λίγο χαρούμενη από χθες αλλά από την άλλη υποβόσκει μέσα μου και κάποιο κακό συναίσθημα που δεν μπορώ ν' αναγνωρίσω τώρα...
βασικα επιδη εγω τυχαινει να σε ξερω λιγο καλυτερα εχω προσπαθησει πολες φορες να σε πεισω να εξωτερικευσεις καπια πραγματα αλλα δεν ειδα ανταποκριση καθολου κ παρα οτι εχω την αισθηση οτι κατι γνωστο μου βγαζεις ετσι οπως το πας δε μπορω να φανταστω τι θα εκανε να εξωτερικευες καπια πραγματα.εκτος αν σε αλλους βγαζεις κατι αλλο που δε θα το απεκλεια.
Χθες πέρασα καλά, βγήκα έξω το βράδυ και χάρηκα... :) Είχε γενέθλια ο αδελφός μου και βγήκαμε να γιορτάσουμε με παρέα...
Πιστεύω ότι το συναίσθημα αυτό ήταν μάλλον το συνηθισμένο που νιώθω το πρωί που ξυπνάω γιατί τώρα νιώθω καλύτερα...μπορεί να φταίνε κι οι εφιάλτες που συνεχίζονται...
Πάντως έχεις δίκιο γι' αυτό που λες για το ψεύτικο κακό προαίσθημα...η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να σκεφτώ θετικά, προσπαθώ όμως πρέπει να με εκπαιδεύσω...