Όχι το κομμάτι αυτό μ΄αρέσει....Είπα όμως τώρα τι θα ακούσω τώρα? Βάζω το κομμάτι και μετά μπαίνω εδώ και βλέπω το πόστ σου!
Τέσπα βγαίνω....
Printable View
Χαχαχα αν θεωρεις αυτο πιο κλασικο τοτε που να σου εστελνα τπτ που θεωρω εγω κλασικο :P εκτος αν εννοεις πιο mainstream. Και η αληθεια ειναι πως δεν εχω θεμα με τον χαρακτηρισμο ουτε κολλημα με κανενα κομματι στο φασμα των ειδων της μουσικης. Αναλογα τη διαθεση και τη περισταση, δεν κρινω απο μια ταμπελα η ενα τιτλο, παει και με τις φασεις μου. Για μια μικρη περιοδο παλια πχ ακουγα κατι καμενα γκοθιαρικα :p
Ελληνικο χιπ χοπ ε; χαχα χτες νομιζα εννοουσες ξενο.
Ο πρωην ακουγε low bap παλια -_-
Μην τα παρεις που μου φαινονται το ιδιο :p
Παντως το κομματι που εβαλες ειναι ανεβαστικο. Απλα νταξ...δεν εχω τη τεστοστερονη του κοινου στο βιντεακι ωστε να αρχισει να με βαραει στα μηνιγγια η φαση :)
Φανταζομαι τι θα ενοεις .
ισχυει αυτο το αναλογα με την διαθεση. και εγω καπως ετσι ακουω.
Πωπω σοβαρα τωρα γκοθικ?μην μ πεις οτι ντυνοσουν και ετσι?:p
Και ελληνικο και ξενο ακουω.Απλα ζΝ γουσταρα τους ακουγα παλια ,οταν ημουν πιο πιτσιρικας συνεχεια.
Λοου μπαπ ειναι μια μαλακια.Θα ταν βλκαας ο πρωην σ:p
Xaax kala den einai kai to idio αλλα αμ δεν εχεις ασχοληθει λογικο να σ φαινονται.
Που να δεις μεσα ποσο ανεβαστικο ηταν .Φοβερο λαιβ το καλυτεροο π εχω παει
Οχι ενταξει δεν ντυνομουν ποτε γκοθου, νορμαλ ντυνομουν ευτυχως χαχαχα
Αυτη η μουσικη ηταν η κρυφη ενοχη απολαυση μου :P
Απλα μια περιοδο το ειχα παραχεσει με το αιλαινερ για ασχετους λογους, δεν μπορουσα να το φτιαξω πιο λεπτο :P συχνο το φενομενο στην εφηβεια. Αν και νταξ ευτυχως με το καιρο αρχισε να πιανει το χερακι.
Κατα τ'αλλα πως δεν το ειχα καταλαβει απο το πρωτο τραγουδι που ακουσα να του αρεσει οτι ηταν βλακας ε; :p λοου μπαπ... -_- μπλιεχ.
Kαλα δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι που ησουνα ολοι κανουμε λαθη :p
Βαλεμου ενα κοματι γκοθ να δω απο περιεργεια.
Ενταξει δεν ειπα ποτε οτι εχεις καρδια απο πετρα.Καταλαβεινω τους ανθρωπους τι ειναι και τι δεν ειναι.Απλα σ ειχα πει οτι μερικα σ ποστ ειναι καπως σκληρα/ψυχρα.Ισως να ηταν τις στιγμης :p
Δεν πειραζει αν ησουν ζωαδι ,ζουμε για να μαθενουμε απο τα λαθη μας και να μην τα επαναλμβανουμε στο μελλον
https://youtu.be/NtEAh5xPvHU
Οριστε ενα δειγμα...αυτο το συγκροτημα θεωρειται κλασικο γκοθιαρικο αν κ δεν το ακουγα εγω ιδιαιτερα...εγω ακουγα ακομα πιο καμενα που δεν τα δημοσιευω ουτε με σφαιρες χαχαχα ηταν γυναικειο με βικτωριανη θεματολογια και υφος αυτοκτονιαρικο γκοθικ :P αστο απλα...αστο :P
Ετσι λεμε...μαθαινουμε και δεν επαναλαμβανουμε τα λαθη μας. Οποτε δεν βλεπω που ακριβως ειμαι υπερμετρα σκληρη. Τεσπα.
Με τα αυτια μου :P
Για αυτο ακριβψς δεν τα δημοσιοποιω τα αλλα...αλλα ενταξει ηταν μια φαση και περασε.
Και οχι δεν ικανοποιηθηκα τωρα, σε ξεγελασα -_-
Σε πω γιατι:
https://m.youtube.com/watch?v=cG9HMazUe38
Αναρωτιέμαι πόσους σαβουρογ.......ες έχει το φόρουμ και προτείνουν τέτοια πράγματα σε εμένα.....
Γουάι οι κοπέλες των φίλων σου, σ' αρέσουν εμφανισιακά? (όσοι έχουν)