Quote:
Originally posted by Αθηνά.1971.
Γεια σας παιδιά. Αυτοματιάστηκα χθες. Έφαγα κατά τις 4, το δεύτερο πιάτο με ρύζι και λεμονάτο κοτόπουλο (εντάξει, χωρίς πολλές θερμίδες γιατί μού απαγορεύει ο μεγάλος γιος μου το λάδι) και μετά, άρχισα τις δουλειές, πλυν΄τηρια πάνω-κάτω ταράτσα, τακτοποίηση τα δωμάτια, έκανα και διάδρομο 45' και τέλος, σιδέρωμα!!!
Ε, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος;;;Κατά τις 10 παρά, με πιάνει ένας πόνος στο άδειο μου στομάχι, σταματά το σίδερο, κάθομαι στο τράπέζι και έφαγα φρυγανιές με μοτζαρέλα και δύο μπωλ με κορν φλέικς. Εντάξει, δεν το μετανιώνω εννοείται, γιατί όταν το στομάχι δένεται κόμπος, δεν μπορείς να το αγνοήσεις! Σὐνολο θερμίδων ημέρας, 1845!!!!
Σήμερα η ζυγαριά έδειξε παραπάνω βέβαια, αλλά δεν πειράζει.
Παιδιά, καλύτερα να μην τρώει ο άντρας σας. Εγώ τόσα χρόνια, τον βλέπω να ανοίγει το ψυγείο, τα ντουλάπια, να ψάχνεται, να βγάζει τηγάνια, κατσαρόλια, να μαγειρεύει ό,τι ώρα θέλει, ό,τι του κα΄νει όρεξη και μού έσπαγε τα νεύρα!!!! Δεν φαντάζεστε.... Τυχερές είστε, μην το συζητάτε καθόλου!
Τώρα, με την εγχείριση, ησύχασα λίγο. Αν και η λαιμαργία του είναι μεγάλη. Τον είδα να τρώει μπισκότο ο αθεόφοβος. Του είπε ο γιατρός ότι στον μήνα, πρέπει να έχει χάσει 19 κιλά!!!!!! Ε καλά, ίσως να είναι υπερβολικός κι αυτός, αλλά δεν περπατάει καθόλου, κάθεται σε μία καρέκλα όλη μέρα, και νομίζω ότι, μάλλον, πρέπει να έχει πάθει κάτι σαν κατάθλιψη. Του μιλάω, τον ταρακουνάω, αλλά μέχρι ένα σημείο, γιατί δεν έχω όρεξη να τσακωνόμαστε στο ΄τελος.
Αυτά.....
Καλημέρες.... Ή καλησπέρες;;
Αθηνά μου δεν πειράζει που έφαγες λίγο παραπάνω, τόσα κιλά έχεις χάσει και γυμνάζεσαι κιόλας!! Πάμε παρακάτω λοιπόν!