καλησπερα...
κ ελπιζω να δουμε κ καμια ασπρη μερα.
Printable View
καλησπερα...
κ ελπιζω να δουμε κ καμια ασπρη μερα.
Όλα θα γίνουν αλεξ...Εκτος αν εννοείς χιόνια :P
Και γω αυτη την ασπρη μερα περιμενω, ποτε θα τελειωσει αυτη η μοναξια και η μελαγχολια. Οσο και αν προσπαθω, δυσκολευομαι να βγω απο αυτη την κατασταση.
Eγω απλα περιμενω να παει 3 να σχολασω για να παω να χαλαρωσω, μετα απο 2 βδομαδες τρεχαλα....
σκέφτομαι οτι δε μου κάνει εντύπωση οι αυτοκτονίες που γίνονται λόγω κατάστασης της χώρας(ανεργια - οικονομικα - αδιεξοδο κλπ)
είναι ώρες που απορώ πραγματικά στις μέρες μας ποιος ο λόγος να ζεις πια. ειναι κ ώρες που τα βλεπω θετικα δε λεω, αλλά όχι όπως παλια.
και απορώ πως αντεχουν ακομη καποιοι ανθρωποι.
ειδικά το θεμα της ανεργιας με απελπίζει.
σε κανενα δε τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια εκτος απο αυτους που ζουν για αυτο το σκοπο ενω στους αλλους στη γερμανια στη φρανκφουρτη που ειναι η εκτ (ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα) οταν περασα απο κει τουριστας ειδα την απολυτη χλιδη κ το πιο σκοτεινο κ μουντο καιρο που ειχα δει ποτε στη ζωη μου τετοια πλουτη στους 9 βαθμους δε μου χρειαζονται ελλαδα for ever λιακαδα κ τις ομπρελιτσες μας κ στη παραλια κ ανακτορα πιο πανω βορεια υπαρχουν για εκδρομουλες κ αποδρασεις.. αν θελει καπιος
καλα κρασια.. τι καθομαι κ συζητάω κ γω!
Ο Έλληνας έχει ποοολύ λίπος ακόμη...ουτε με ντουκαν δε φεύγει ουτε με τροικαν...
Καλησπερα απο την μελαγχολικη και μουντη Αθηνα!!
Οχι, σε καμια περιπτωση!!!
Με πιανει ενα αισθημα ασφυξιας εδω, αλλα φανταζομαι οτι οσοι μεγαλωσαν εδω, δεν τους κακοφαινεται τοσο!!
Σκέφτομαι πόσο θλιβερό είναι να ασχολούνται με την μουσική μόνο αυτοί που έχουν λεφτά και οι άλλοι να μένουν με το όνειρο...
Καλημέρα σε όλους σας αγαπητά μου αλάνια. Σας εύχομαι μία μέρα ξεχωριστή σήμερα, έτσι για αλλαγή.
Καλημέρα Θεσσαλονίκη!
Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα!
Καλησπερα αλανια! Μα τί ομορφη μερα εχουμε σημερα; Το τρίχωμα του σκύλου φαίνεται χρυσό οσο καθεται στον ήλιο :-)
Καλησπέρα και στην Κύπρο, Ιωάννη παράλειψη μου χθες! Κι εκει αλανια ειστε!
Καλησπερα και απο εμενα σε ολους. επιτελους σηκωσε και λιγο κρυο ετσι να γουσταρουμε
-3 βαθμούς κελσίου και λίγο ήλιος!μα τι ωραία,τι ευτυχία να νιώθεις ευτυχισμένος σε αυτή τη ζωή κι ας υπάρχουν δεκάδες προβλήματα να μας περικυκλώνουν!
Καλό μεσημέρι σας εύχομαι:)))
σκεφτομαι
οτι παιζει και να συμμετεχουν 10 μελη ολα κι ολα στο φορουμ, με καμια 100στη νικ....
Ελπίζω η μπύρα μαζί με τα ηρεμιστικά να με χαλαρώσουν...
Ενταξει Κυκνακο..Να προσεχεις.
Καλημερα !
Χθες ηταν μια απαιτητικη μερα για μενα, και κοιμηθηκα με ενα ψυχολογικο βαρος. Ωστοσο σημερα ξυπνησα, εφτιαξα εναν καφε και σκεφτηκα οτι η μερα εκεινη περασε. Απο εδω και περα τι κανουμε!
Καλημερα αλανια μου, καλημερα!
Καλημερα και σε οσους ειστε στο εξωτερικο!
Παρασκευη σημερα... ΑΓΑΠΩ :-)
Αντε να περασει και αυτη η μερα να ξεκουραστουμε μια μερουλα... Ειμαι ολιγον κομματιας...
η αποψη μου οτι ο ανθρωπος για να προοδευσει θα πρεπει να αποδεχτει 2 πραγματα το πρωτο ειναι οτι εχει ενα μυαλο ικανο με τη σοφια του να τον οδηγησει προς τη διανοηση κ το δευτερο ειναι οτι πρεπει να παραδοθει στο παθος του για αυτο που τον ελκει ακομα κ αν αυτο χαρακτηριζετε ως σεξουαλικη πραξη η αλλιως ......... πιστευω οτι η παραδοχη ενως ανθρωπου οτι εχει ενα μυαλο που κοβει σαν ξυραφι αλλα κ ενα ενστικτο που θελει απλα να ικανοηποιησει τις ορμες του ακομα κ αν αυτο τον οδηγισει στην ταπινωση ειναι οι 2 θεμελιοι λιθοι που οριζουν ενα ανθρωπο ως ικανο κ ευφυη:
παραδεχομενος σε πια σημεια πρεπει ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ το μυαλο του να τον κυβερνησει αγνοοντας το πουλι του
κ παραδεχομενος σε πια σημεια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ το ενστικτο του να τον οδηγισει εστω κ αν σε αυτη του τη προσπαθεια αυτο τον ταπεινοσει τον ριξει χαμηλα τον κανει να πεσει στα πατωματα για να εχει το αντικειμενο του ποθου του
εμενα αυτοι οι ανθρωποι μου αρεσουν κ νομιζω οτι δικαιουμαι το θαρρος της γνωμης μου κ της αποψης μου θελω να ειμαι αυθεντικος σε ολα τα επιπεδα θελω να ζω να επικοινωνω να στοχαζομαι να φιλοσωφω να εξερευνω κ να οταν το θελησω να κανω κ μ@λ@κειες εφοσον αυτο με κανει να νιωθω καλα με αυτο που ποθω.
ετσι απλα βλεπω τη ζωη κ αυτο ειμαι εγω δεν προτεινα σε κανενα να ακολουθησει τις προσωπικες μου επιλογες ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ
Τι εννοει ο ποιητης; Και προς τι ολο αυτο το προεδρικο διαταγμα;
Γυρισα σπιτι υστερα απο μια κουραστικη μερα με βροχη και το οτι ξαπλωνω αυτη τη στιγμη στο κρεβατι μου ειναι ευτυχια!
#savvatovrado_rocks
How ,η υπογραφη σου εχει κ συνεχεια; αν παλευεις πολυ καιρο με τερατα , προσεχε μην γινεις κ εσυ τερας .