Καλημέρα κοριτσάκια!
Καλή μας εβδομάδα!
Σήμερα κάνει επιτέλους κρύο, έτσι λίγο για να μας θυμίζει ότι έρχονται Χριστούγεννα!
Και μεις στολίσαμε χτες και κάπως η διάθεση ανέβηκε...
Printable View
Καλημέρα κοριτσάκια!
Καλή μας εβδομάδα!
Σήμερα κάνει επιτέλους κρύο, έτσι λίγο για να μας θυμίζει ότι έρχονται Χριστούγεννα!
Και μεις στολίσαμε χτες και κάπως η διάθεση ανέβηκε...
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Νίκους, Νίκες, Νικολέττες κτλ κτλ κτλ που τοιχόν γιορτάζουν!
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους καλούς και καλές...
Σαν να κρύωσε λίγο, ε;;Επιτέλους!
Νατάλι, δυστυχώς, το πιο τρελό και ευτυχές αυτό σενάριο για να εξήγήσεις τα γεροντάματά μου δεν παίζει ούτε σαν υποψία! Εκτός του ότι οι μηνιαίες επισκέψεις ανακόπτουν κάθε υποψίας χαράς, εμένα οι εγγυμοσύνές μου ήταν πλήρεις ηρεμίας και χωρίς καμία πολύτως από τις γνωστές στις υπόλοιπες φυσιολογικές γυναίκες ενοχλήσεις. Δεν είχα καμία αναγούλα ζαλάδα ούτε μυρουδιά ούτε καμία αφορμή να γκρινιάξω κι εγώ, όπως όλες οι γκαστρωμένες..Κλέιστηκα κι εγώ στην τάξη μέχρι και την τελευταία μέρα κι αρνιόμουννα αποχωριστώ τη δουλειά μου...στην πρώτη δε εγγυμόσύνη ο πρώτος πόνος με έπιασε στην τάξη...περιττό να σας πω την αντίδραση εκείνου του τμήματος, που ακόμη, κάποιοι από αυτούς αυτή τη μέρα κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο...τραυματική εμπειρία για τα καημένα!
Τίποτε Νατάλι, μαύρα κι άχαρα γεράματα,δυστυχώς!
Σας φιλώ με τις ευχές για ό,τι καλύτερο..πάω να φτιάξω το κατσόμαλλο γιατί γεράματα-γεράματα και το μαλλί-μαλλί!
Καλημέρα κορίτσια! Μια καινούργια ημέρα και σήμερα.. Χρόνια πολλές σε όσους γιορτάζουν! Τι έχει το πρόγραμμα? Εγω κανονικά είχα μάθημα στη σχολή αλλά έχουμε κατάληψη. Ελπίζω να μην το κρατησουν πολύ γιατι έχουν μείνει λίγα μαθήματα..
Καλη συνέχεια σε όλες!!! :)
Καλή εβδομάδα και καλό χειμώνα,καθώς νομίζω σήμερα ξεκίνησε!
Εμείς στη Θεσσαλονίκη,είχαμε μάθημα,Gilda,απλά άδειασε κατά τις 4 η πανεπιστημιούπολη
καθώς αναμενόταν συγκέντρωση με κίνδυνο επεισοδίων.Είδα στις ειδήσεις και τα σημερινά χαμπάρια :(
Γεροντάματα και γεροντάματα...ωχου!Κάποια θέλει λογάκια;Ή μήπως να συγχίσει το Νατάλι,
που εκεί κοντά βρίσκεται ηλικιακά και αρνείται να δει εαυτόν ως γριά;Και ποιό νούμερο
χωράει την ψυχή,τα όνειρα,τη ζωή τη ζώσα;Αρνούμαι να συμμεριστώ την οπτική σου
και σου απαγορεύω να την υιοθετείς κι εσύ!Κάθε επανάληψη δε παραβατικής συμπεριφοράς στο μέλλον
επισύρει ποινή,που σίγουρα δε θα θέλεις να πληρώσεις!Κανόνισε την πορεία σου λοιπόν,μικρό μου!
Φιλάκια πολλά σε στολίσαντες και μη στολίσαντες,διαιτεύσαντες και μη διαιτεύσαντες,γιορτάζοντε� � και μη γιορτάζοντες,
Βιταμπελίζοντες και μη Βιταμπελίζοντες...με την ευχή για έναν πουπουλένιο ζεστό ύπνο στην αγκαλιά των ονείρων!
Βρε χαζό, δηλώνω έτσι για μην κινώ υποψίες οπότε γυρίζω ανενόχλητη! Τα σιγανά ποταμάκια, που λένε..
Καλημερα κουκλαρες μου!
Τι κανετε? Ολα καλα με την ζωη σας?
Σημερα πρωι πρωι ψαχναμε κασκωλακι για την μικρουλα μου! Τελικα δροσισε!!!
Βεβαια καιρος ηταν!
Μπαρμπιτααααα αντε καλε μας ελειψες!!!!
Βασια εσυ εχεις δικαιολογια με το μπεμπε! Ελπιζω να εστρωσε λιγακι το προγραμμα της!
Οι υπολοιπες κοριτσαρες ομορφες, ζουμπουρλες, ζουζουνες πως ειστε?
Τι σχεδια κανετε για τα Χριστουγεννα? Ή ειναι νωρις ακομη? Παιζει κανενα ταξιδακι?
Καλε εμεις εδω οι βορειες θα κανουμε καμια συναντηση?? ε?
Λοιπον μας μενουν 2 Σαββατα και 2 Κυριακες μεχρι τα Χριστουγεννα!!! Τι λετε? Ποτε σας βολευει? 11 με 12 ή 18 με 19? (εμενα με βολευει περισσοτερο 11 ή 12 πρωι, αλλα οπως βολεψει καλυτερα τις περισσοτερες, επισης στις 18 δεν με βολευει καθολου). Ποιες θα ρθειτε? Αντε να κανονισουμε!
Λειπει ο οργανωτης μας και δεν μπορουμε να συντονιστουμε! Που εισαι Μπαρμπιτα? Οεο?
Ναταλιτσα εσυ θα εισαι εδω ή στην αλλη πολη σου? Πριν φυγεις να κανονισουμε να σε δουμε!
Φετος απολαυσα το προνομιο να εχω κορες! Τις καμαρωνα να στολιζουν το δεντρο και το σπιτι!!! Αφου στολισανε μαζι το δεντρο, μετα η μεγαλη μου εστρωσε τα χριστουγεννιατικα: καρεδακια, σεμεδακια, και πιατελες με κερια και στολιδια σε ολο το σπιτι!!!! Και τα εκανε παρα πολυ ομορφα! Και εγω... κυρια! :P καθομουν και το απολαμβανα!!!
Και οπως τονισε και πιο πανω η νεοτατη tide για την δικη της κορουλα, (που μας ριχνει σταχτη στα ματια με την ηλικια της) και η μικρη μου αλλαζει συνεχεια τα στολιδια στο δεντρο!!!! Εχτες στολισε επανω και 2 μπαρμπι και 2 γουινκς, μετα εβαλε και πλειμομπιλ και ζωακια!!!!Πλακα εχει!
Μου θυμισε την Νταλια απο το παραπεντε που αλλαζε τα στολιδια και εβαζε τα απο πισω μπροστα για να μην στεναχωριουνται!!! χαχα
Απο διατροφη ...@@#$@# Εχω ανεβει στην δεκαδα του 9 παλι...:( :( Απο Ιανουαριο θα ξαναρχισω την διατροφη της Πεννυ αλλα μεχρι τοτε προσπαθω να αποφευγω τα παχυντικα... προσπαθω... οχι οτι τα καταφερνω...:P Αχ!
Γιατι να ειμαι τοσο εθισμενη με το φαγητο??? Γιατι? Δεν μπορουσα να μαζευω γραμματοσημα ή τηλεκαρτες? Αποξηραμενα λουλουδια ή συλλογη με ωραιες φωτος? Ειναι αναγκη να εχω συνταγες και ορεξη για φαγητο??? ε? Κλαψ....
Αυτα!
Σας αφηνω για τωρα...
Να εχετε υγεια, καλη διαθεση, χαμογελο, και να μη βρεθει κανενας σημερα στον δρομο σας για να σας την σπασει!!!!!
φιλακια ομορφουλες!
στον ομορφουλη της παρεας θα τα δωσω εγω προσωπικα! ;)
'Ωστε η "Μπαρμπίτα" είμαι ο οργανωτής ε;
Εγώ φταίω που και στην Πέννυ μίλησα για αποχαιρετιστήρια του 2010 συνάντηση
και στη Μπαρμπίτα σου,τα ελάχιστα λεπτά,που μιλήσαμε στη γιορτή της!
Και μάλιστα βάζοντας προτεραιότητα τα παιδιά σας σκέφτηκα να πάμε
στο «CHRISTMAS MAGIC CITY» στην HELEXPO...Αλλά ποιός με υπολογίζει;
http://allforchristmas.files.wordpre...10/happy-1.gif
Όχι πως είναι κάτι φοβερό...Καμία σχέση με την Ονειρούπολη Δράμας!Εξάλλου πόσο παραμυθένιο
να'ναι το τσιμέντο;Έχουν κάτι ωραία σπιτάκια γύρω γύρο για να ορίζουν το χώρο(αυτά θα τα ήθελα δικά μου)
ένα μίνι λούνα παρκ,μίνι παγοδρόμιο και κάτι ξύλινα σπιτάκια στη μέση,που πουλούν γλυκίσματα.Έχουν και μια παράσταση...
Τέλος πάντων...Περνώ από κει μέσα κάθε μέρα για τη σχολή!Έχω ζήσει όλη τη διαδικασία με τους εργάτες
από την πρώτη βίδα μέχρι το τελείωμα...Απ'το τίποτα,κάτι είναι για τα παιδιά...Υπάρχει και η Αριστοτέλους φυσικά!
http://allforchristmas.files.wordpre...rabpresent.gif
Αυτό το Σ/Κ δύσκολα εγώ...Το άλλο πάλι μάλλον θα φιλοξενώ έναν φίλο μου...Δεν ξέρω...
Λίγο καλύτερα πάντως για μένα το άλλο...Δες Νεκταρινέλι πότε μπορείτε εσείς να αρχίσω τα τηλέφωνα.
Η νέα διπλομάνα δε νομίζω να το σκεφτεί καν...Και της έχω και το δώρο,που ξέχασα να πάω στην κλινική(άσχετο)
http://allforchristmas.files.wordpre.../10/hooray.gif
Καλό θα ήταν να συναντιόμασταν στα κοντά πάντως γιατί μετά πάμε για τη βάφτιση,τέλη Φεβρουαρίου πάλι...
Ένα τραγούδι για την Παλίρροια και τα Παλιρροιόπαιδα!
Για κάθε φορά,που σε μαλώνω!Της εποχής μας,γριούλα μου!
--->http://www.youtube.com/watch?v=8TPkX-d7VqA&feature=related
Καλημερούδιαααααααααααααα ααα
καλημέεεεεεεεεεεερα! Μια όμορφη κρύα μέρα ξεκίνησε κι ελπίζουμε στα καλύτερα!
Μετά την νότα τρυφεράδας που πήρα από το σκληρό και αμείλικτο Νατάλι, της αντιγυρίζω το τραγουδάκι με τίτλο ¨μη με μαλώνεις" για όποια παρατυπία διαπιστώσει αυτές τις μέρες...έχει βάλει και το τσομπανόσκυλο τη Ζωή να με φυλάει και σε άλλα τόπικσ,΄οπότε θέλοντας και μη προσέχω...
Με το θέμα κιλών δεν πάω και καλά, δεεδομένου ότι σχεδόν κάθε μέρα προσθέτω και μια δική μου πινελιά στο διαιτολόγιο της δόλιας επίστήμονος..εχτές έβαλα 4 μπισκότα, σήμερα μια γωνίτσα σπανακόπιτα, αύριο..ποιος ξέρει! Ποιο κλίκ;;;;;Ομοβροντία να συμβεί, το ξεροκέφαλό μου αδυνατεί να πειθαρχήσει αυστηρά στις εντολές της διαιτολόγου..άρα, με βλέπω την άλλη Πέμπτη να μετρώ άνοδο αυτή τη φορά...
Κατά τα άλλα, προετοιμασίες χριστουγεννιάτικες..αναζητ ώ συνταγή για κουραβιέδες, όως τρισχαριτωμένα τους ονομάζει το μικρό μου (μελομακαρονα έχω και γίνονται πάντα τέλεια), λέμε μήπως περισσέψει κάνα φράγκο να πεταχτούμε για κανένα τριημεράκι στο χωριό (καρπενήσι) αν χιονίσει..ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη γιορτή της μικρής, ράβοντας τη στολή της χιονούλας και λέγοντας και ξαναλέγοντας το ποίημα, ναι, Νατάλι, δεν το ξέχασα, το συζήτησα με τη μεγάλη...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ας το έπαιζε υπεράνω...θέλει να πάω(τουλάχιστον, εγώ, όπως μου είπε) στους αγώνες (όχι, βέβαια από τοπρωί)
Αυτά κοριτσάρες...περιμένουμε νέα της ΄Βαρβις που χαθηκε..
σας φιλώ
Kαλημέρα και από εμένα.
Νεκταρία, δεν κανονίζεις για αυτό το Σάββατο να γίνει μια μάζωξη?
καλημέρα...Τσοπανόσκυλο...άο υτσ..με πλήγωσες μπαμπέσα...
Ελπίζω να είσαι όλοι καλά...εγώ κεφάκια έχω όπως πάντα....
Και αύριο καρπώνομαι ακόμη ένα χρόνο στην πλάτη μου...
Φιλάκια πολλά σε όλους ..
ʼντε, Ζωούλα, να ανεβαίνουμε ηλικιακά ..έτσι όπως πας θα με φτάσεις κιόλας!!!!!!!!!!!
Ναι Μάρω μου...δεν με πειράζει που μεγαλώνω..I like it....:smilegrin: