κλικ αυτο δε λες?
Printable View
κλικ αυτο δε λες?
ΜΠΡΑΒΟ αυτο ακριβως!!!
Quote:
Originally posted by click
και αυτο για το σπιτι καλουτσικο ειναι
τοχε το prevention δωρο
ααααα,αυτο εχω και εγω!!!!δεν το πιστευω υπηρχε και σε φουξια???????ουααα
το πηρα σε λαχαΝΙ...
(και ακομη ξεκουραζεται φυσικα το κακομοιρο...)
εγω σε μπλε τοχω. το φουξια ειναι πολυ πιο ωραιο, αλλα ηταν φωτο απο ενα ονλαιν σοπ
κυκλοφορεί τωρα το prevention με αυτό το δωρο? το καλοκαίρο δεν ήταν? (και δε το είχα προλαβει :( )
α,οκ!τοτε ηρεμησα:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsm ile:
τον προηγουμενο ή τον παρα-προηγουμενο το ειχε,δε θυμαμαι ακριβωςQuote:
Originally posted by Ciciliana
κυκλοφορεί τωρα το prevention με αυτό το δωρο? το καλοκαίρο δεν ήταν? (και δε το είχα προλαβει :( )
παλιο ηταν σισι. ισως καλοκαιρι οντως
ειχε ολο το πακετο, λαστιχα, οργανα, στρωμα(χαλια..) κλπ
Αμ μπραβο!Γιατι κι εμενα τα ποδια μου,παντοτε αδυνατα θα ειναι,ακομη και στα 100 κιλα,αδυνατο φαινονταν-σχετικα με το υπολοιπο σωμα παντα.Quote:
Originally posted by Ciciliana
και εξαρτάται σε ποιο σημείο λες τοπικά. γιατί στα πόδια( γοφοί-γλουτοί) είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κάποιες ατέλειες, γενικά θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Ενώ απο τη μέση και πάνω (πχ αν έχεις κοιλιά, σωσήβιο) είναι πιο δύσκολο γιατί τα πόδια τα κουνάς ενώ η κοιλιά χάνεται με το χρόνο.. και με αερόβια. απλά με αερόβια πιο εύκολα χάνεις στα πόδια νομίζω.
Αλλα η κοιλια (μου) θα ειναι παντοτε εκει!!:p
Δεν παιζει να με εγκαταλειψει ποτε.. Ελπιζω με κοιλιακους να δω καμια διαφορα ως το καλοκαιρι..Αλλα εχω και μερικες αχνες ραγαδες που πολυ με χαλανε..
Οσον αφορα το καλυμπι το καλοκαιρι,εγω η γουρουνα,μπαινω στη θαλασσα και απλα επιπλεω,δεν πολυκολυμπαω:P
Καλημερα και καλη Σαρακοστη
-1 κιλο σημερα αυτο π θα βαλω αυριο...
56.5
Καλημερα.-200 σημερα παλι.
Kαλημέρα και καλη σαρακοστή ............ +500 σημερα αλλα δεν ανησυχω , ειμαι πρησμενη , ποναει η κιλια μου και ξερω οτι εχω ωορρηξια .........Ελπιζω τις επομενες μερες να ειναι παλι - 500 ........... Το τικερακι παντως δεν το αλλάζω...:sniff:
Καλη Σαρακοστή!
53 σήμερα πάλι καλά με τόσα που έφαγα χτες περίμενα παραπάνω..
Καλημέρα και καλη σαρακοστή
Σήμερα -200;)
και επιτελους ηρθε η περίοδος
Καλη Σαρακοστηη...
-200σημερα...
67,4