έ οχι και ξεπέτα εγώ! που είμαι των μόνιμων σχέσεων, με αδικείτε!
Printable View
έ οχι και ξεπέτα εγώ! που είμαι των μόνιμων σχέσεων, με αδικείτε!
τζινα μου χαλασμενη ημουν χρονια στο τσατ
απλα τωρα το εχω κοψει γιατι δεν μου ελεγε και τιποτα οι παρεες του τοτε δε μπαινουν και εγω δεν ειμαι πια καθολου καλη παρεα για κουβεντες
απλα εδω με σας δε ξερω μου βγηκε αλλιως
Η οικοδεσποινα ακομα να εμφανιστει.
Επέστρεψα και εγώ μετά από έναν μαραθώνιο τηγανίσματος!:lol:
Ειλικρινά δεν έχω χειρότερο από το τηγάνισμα! Τηγάνισα πατάτες και πανσέτες για τον άντρα μου και τον ανιψιό του που είναι εδώ τα πουλάκια μου από το απόγευμα και ρεμβάζουν :lol:. Είδα και έπαθα να καθαρίσω την κουζίνα και τώρα εννοείται πως μυρίζει τηγανίλα όλο το σπίτι και συνέχομαι αυτή τη μυρωδιά! Αέρισα πέρασα χλωρίνες αλλά τζίφος :mad:
Και να πω ότι μου αρέσουν και εμένα τα τηγανιτά να πω χαλάλι αλλά δεν μπορώ να τα φάω με αηδιάζουν. Έτσι την έβγαλα με μία χωριάτικη σαλάτα και λίγες τηγανιτές πατάτες και δυο μπουκιές πανσέτα. Τουλάχιστον έφαγα σχετικά λίγο χιχιχιχι. Τι κάνω για να αποφύγουμε τα delivery!
Καλλιόπη η αλήθεια είναι ότι αυτό το τόπικ παρεκκλίνει λιγουλάκι από τα υπόλοιπα! Λίγο πολύ όλες μας εδώ μέσα μία τσαντιά την έχουμε φάει στο κεφάλι!! :lol:
Καλλιοπη μου ο ορος φυσιολογικες δεν ταιριαζει κ πολυ εδω γι αυτο περναμε καλα κ γι'αυτο κολλησαμε ολες!
λάϊκ, λάϊκ?
Ο ανηψιος ποσο χρονων ειναι?γιατι η πρωινη ξωβεργα δεν επιασε τιποτα.
Καλέ Γλαύκη τώρα είδα το προηγούμενο ποστ που έγραψες! Καλέ πως πας και χώνεσαι έτσι και δε σε βλέπω; Πιάσατε βλέπω τον Chuck Norris. Το λαλάγγι του το έχει καμιά να μας το βάλει σε φωτογραφία; :lol:
εκτος την eli ειναι καμια αλλη απο εσας αθηνα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Ο ανηψιος ποσο χρονων ειναι?γιατι η πρωινη ξωβεργα δεν επιασε τιποτα.
Παρούσα κ εγώ κοπελιές!!!!!Μόλις ξεφουρνισα ένα κέικ σοκολάτας και τρέχω να διαβάσω αυτά που έχασα!!!!!
Λιλάκο μου είναι γύρω στα 28 αν δεν κάνω λάθος και ελεύθερος και με δουλειά! χιχιχιχιχι
Εγώ μένω στην Αθήνα. Κερδίζω κάτι; :lol:
Ναι Τζίνα μου κερδίζεις! Έναν καφέ κερασμένο από εμένα!
Και μόλις έκλεισε την τελευταία της βαλίτσα η Λίλα και αποχαιρετάει τους δικούς της! Τι ώρα είπαμε ότι φτάνεις Αθήνα Λίλα; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Λιλάκο μου είναι γύρω στα 28 αν δεν κάνω λάθος και ελεύθερος και με δουλειά! χιχιχιχιχι
... και την φανταστική συντροφιά μου επίσης ;)
ναι λαχανοντολμαδες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και μόλις έκλεισε την τελευταία της βαλίτσα η Λίλα και αποχαιρετάει τους δικούς της! Τι ώρα είπαμε ότι φτάνεις Αθήνα; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
...λένε ότι ήδη το μόνο που βλέπουν είναι την σκόνη που άφησε πίσω της!
σας αρέσει καλέ αυτό που σας έφτιαξα παραπάνω?
ΧουβαρντEli μου εσύ! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Ειμαι ηδη εξω απο την πορτα της ελλης τζινα.τωρα θα χτυπησω το κουδουνι.
πάμε άλλη μία!
Καλέ τώρα το είδα! Δεν το εμφάνισε στην αρχή και μετά αλλάξαμε και σελίδα και το έχασα! Αχ Γιωτίνι μου είναι υπέροχη η καρδούλα σου, ευχαριστούμε! Το αποθηκεύω!Quote:
Originally posted by monahoiot
λάϊκ, λάϊκ?
Γιώτα μου τώρα είδα την καρδιά γιατί προηγουμένως είδα μόνο το λάϊκ λάϊκ χωρίς τη φωτογραφία όμως και λέω μπορεί να της έμεινε από εχθές που έκανε μασάζ και σίγουρα έλεγε στην Ταϋλανδέζα όλη την ώρα λαϊκ λαϊκ! :lol: Πολύ όμορφη η καρδιά με όλες μας μέσα. Ευχαριστώωωωωωω!
Τελειο γιωτα.
monahoiot υπεροχο
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Γιώτα μου τώρα είδα την καρδιά γιατί προηγουμένως είδα μόνο το λάϊκ λάϊκ χωρίς τη φωτογραφία όμως και λέω μπορεί να της έμεινε από εχθές που έκανε μασάζ και σίγουρα έλεγε στην Ταϋλανδέζα όλη την ώρα λαϊκ λαϊκ! :lol: Πολύ όμορφη η καρδιά με όλες μας μέσα. Ευχαριστώωωωωωω!
κχμ κχμ εεεεε είμαι και στην υπηρεσία του Ξαπλόπουλου τι να κάνω;;; όταν κερδίσω το τζόκερ θα σε κεράσω ένα βάψιμο σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο + μία αποπληρωμή δανείου :lol:Quote:
Originally posted by Eli
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η σειρά των ονομάτων είναι τυχαία, το πρόγραμμα τα έβαλε έτσι! τα παράπονα σας εκεί!
και από ότι βλέπω δεν έβαλε τη Τζίνα! το ξαναματαφτιάχνω και έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!
Λιλάκο μόλις έφυγε ο ανιψιός, στήσε του καρτέρι κάτω από το σπίτι μου με μία τρικλοποδιά τον έχεις καπαρώσει! Όλος δικός σου! :lol:
Το συνεργειο βαψιματος να ειναι μαναρακια οχι κανενας μπαρμπας που απο τη μεγαλη του κοιλια του πεφτει το παντελονι οταν σκυβει και φαινεται ο κ@λος του.
Κοριτσάκια μου πάω να κάνω ένα μπάνιο γιατί βρωμάω τηγανίλες και θα δούμε ταινιούλα μετά, αλλά θα μπω στα κλεφτά να σας μιλήσω λίγο ακόμη ;). Τα λέμε σε λίγο! Μακιαααα
Περιμένουμε την ολοκληρωμένη καρδούλα μας ΜακΓιωτάκι μας! Είναι τόσο όμορφη!
:lol: Έννοια σου Λίλα μου και θα το επιλέξω προσωπικά το συνεργείο! Θα είναι όλη ημίγυμνοι, ψηλοί, αρρενωποί και γυμνασμένοι !!! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Το συνεργειο βαψιματος να ειναι μαναρακια οχι κανενας μπαρμπας που απο τη μεγαλη του κοιλια του πεφτει το παντελονι οταν σκυβει και φαινεται ο κ@λος του.
Ο γραπτός ο λόγος με αδικεί καμία φορά. Αμαζόοοοονα μου δεν το είπα κοροϊδευτικά. Με τις σημερινές τιμές ο καφές έξω είναι απλησίαστος! Για ρώτα με αν πάω για καφέ! Ούτε γι'αστείο! Προτιμώ να πάρω 2 πακέτα τσιγάρα η χαρμανιασμένη! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
κχμ κχμ εεεεε είμαι και στην υπηρεσία του Ξαπλόπουλου τι να κάνω;;; όταν κερδίσω το τζόκερ θα σε κεράσω ένα βάψιμο σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο + μία αποπληρωμή δανείου :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλλιοπη εγω εχω την κορη μου στην Αθηνα κ πριν τις καλες μερες ανεβαινα μια φορα το μηνα.Τωρα δεν ξερω ποτε θα ανεβω αλλα αν ανεβω κανονιστε για καφεδες κ τραπεζωματα!
Τωρα ειναι κ μεγαλη η κορη κ πρεπει να ρωταω αν μπορω να παω.Μπορω να μεινω κ στα αδελφια μου αλλα που να τρεχω Αγιο Δημητριο κ Ανω καλαμακι.Το κοριτσακι μου ηρθε σημερα απο Βοννη κ αυριο παει Βρυξελλες για συνεδριο που εχει να κανει κ παρουσιαση
Γιώτα μου μην παιδεύεσαι, δεν με πειράζει που λείπει το όνομά μου γιατί είμαι μέσα στη δική σου την καρδιά. :starhit:Quote:
και από ότι βλέπω δεν έβαλε τη Τζίνα! το ξαναματαφτιάχνω και έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!
διορθωμένο, ελπίζω!
αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!Quote:
Γιώτα μου μην παιδεύεσαι, δεν με πειράζει που λείπει το όνομά μου γιατί είμαι μέσα στη δική σου την καρδιά. :starhit:Quote: