πιο σκατά δε γίνεται...γ@μω την εργοδοσία μου μέσα!
Printable View
πιο σκατά δε γίνεται...γ@μω την εργοδοσία μου μέσα!
Εκνευρισμένη...
εχω ξυλιασει!!! τι κρυο ειν τουτο!!!
Με έχουν κουράσει η μοναξιά κι οι εφιάλτες... :(
Καλημέρα!
Αισθάνομαι ότι θέλω να πιάσω μερικούς ανθρώπους απ'το περιβάλλον μου, να τους κοιτάξω στα μάτια κ να αρχίσω να τους τα "χώνω" χωρίς να φοβάμαι μήπως παρεξηγηθούν ή με μισήσουν!
Με άλλα λόγια αισθάνομαι σα μια κατσαρόλα με κλειστό καπάκι, με νερό που βράζει κ αργά ή γρήγορα θα τινάξει το καπάκι κ θα αρχίσει να πετάει το νερό έξω!
Τρέμω ολόκληρη και δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω...
Αγχωμένη...πολύ...
Σκ@τα...
Ολα χαλια...Ολα οπως πριν...Δεν αλλαξε τιποτα απολυτως...Αντιθετως...Οι καταχρησεις μεγαλωνουν,εχω αφεθει τελειως...Απο ολες τις αποψεις..Δεν προσεχω πλεον τον εαυτο μου...Αραιωσα τις εξοδους μου...Ψιλοαπομακρυνομαι απο παρεες...Κλεινομαι τις ωρες που δε δουλευω και τις ωρες που δουλευω εχω νευρα...
Τα νευρα σε συνδιασμο με τις καθημερινες δυσκολιες σε μια οικογενειακη επιχειρηση μονο καβγαδες φερνουν και γενικοτερα ολα εχουνε κανει μια τεραστια καμπη προς τα κατω....ΠΟΛΥ κατω...
Τι αλλο να κανω...Προσπαθω..Αλλα δεν καταφερνω κατι...Να ξεκινησω παλι αγωγη και ψυχιατρους;;;Φαυλος κυκλος...Δε λεω υπαρχουν και μερες που ειμαι πραγματικα καλα...Που μπορει να ξεκινησει καλα η μερα και να παει καλυτερα μεχρι και το βραδυ που θα κοιμηθω...Αλλα ειναι 1 στις 100...
Τι να κανω...;
Περιεργα για το βραδυ.
Εχω κανονισει σινεμα και φοβαμαι μην ξυπνησουν μνημες....
Περίεργα πολύ..
αναστεναγμος κ θλιψη...κ να κλαψω τι θα γινει?θα με πιασει πονοκεφαλος.αστο καλυτερα.....
Πολύ ανήσυχη...δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα...
πολυ προβληματισμενη.δεν μπορω να βρω τροπους να αποφορτισω το στρες μου.εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο φαρμακα.Δεν γινεται τιποτα.Ομως ειμαι αποφασισμενη να βρω την ακρη χωρις χαπια γιατι τα δοκιμασα και οσο τα επαιρνα ηταν πολυ καλα.μολις τα σταματησα τα ιδια και χειροτερα
Κουρασμένη και πεσμένη ψυχολογικά...και πρέπει να συνέλθω γιατί έχω να διαβάσω και να δω μια ταινία αργότερα...καμιά ιδέα για να συνέλθω κάποιος; Το να ξανακοιμηθώ δεν βοηθάει, ξυπνάω ακόμα χειρότερα, θέλω να κοιμηθώ κι άλλο μετά...
αισθανομαι το απολυτο μυστηριο :-)