Οπότε απλά συνεχίζετε να μην ασχολείστε μαζί μου ενώ ασχολείστε μαζί μου.
Αν δεν είχες κάποιο ψυχολογικό θέμα λιλιουμ και mnimonio δεν θα ησουν εδω θα ησουν έξω να ζεις την ζωάρα σου. Δεν ξέρω γιατί τρελαίνεσαι με το να σου λένε πως έχεις όταν βρίσκεσαι εδω.
Ίσως πιστευετε πως είστε κάποια θεότητα και προσφέρετε απλοχερα την βοηήθεια σας σε άλλους (που αυτόματα τους υποβαθμίζετε ΕΣΕΙΣ με το σκεπτικό οτι μπορείτε να τους βοηθήσετε) είτε είστε κακοί ηθοποιοί και προσπαθείτε να πείσετε πως όλα ειναι καλά σε εσάς αλλά παράλληλα κρίνεται τους άλλους σαν προβληματικούς (οπότε και πάλι τους υποβαθμίζετε με τον ίδιο τρόπο.
Επίσης δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ με το θέμα της κυκλοθυμίας σου λιλιουμ και ουτε που το γνωρίζω...απλά έχω αρκετό νιονιο για να ξέρω πως δεν βρέθηκες στο φορουμ εδω ψάχνοντας στο google "περνάω απίστευτα και θελω να το μοιραστώ".
Σαν να λέμε εσύ είσαι ψυχολογικά ασταθής και εγώ είμαι κακός που το αναφέρω. Οκ το δέχομαι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με όλο αυτό.
Επίσης πρώτη απρόσκλητη χτύπησε η howtodream που αδυνατεί να μαζέψει την γλωσσα της αλλά φυσικά δεν σε βλέπω να ασχολείσαι καθόλου με αυτό φυσικά για ευνόητους λόγους.
Έπειτα mnimonio μου αρέσει να ασχολούνται μαζί μου όπως φαινεται να κάνεις άλλωστε...και εξάλλου και σε εσένα αρέσει να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου όπως και σε όλο τον κόσμο. Επίσης όμως τρελαίνεσαι όταν στο αναφέρουν αυτό για άγνωστο λόγο...
Τα πικρόχολα σχόλια "ανθρωπακι" κλπκλπ τα ακούω και απλά θα αναφέρω συνέχεια το πόσο "ανωτερο ανθρωπάκι" εισαι εσύ που κάθεσαι και σχολιάζεις τις ζωές και τα προβλήματα των άλλων σε ένα φορουμ.
Πολύ ανωτερότητα παίζει εδω γύρω.
Βλέπω επίσης πως συνεχίζετε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα με bold σε μια προσπάθεια να ακουστεί οπωσδήποτε η γνώμη σας γιατί θα σκάσετε αλλιώς αν το εγώ σας εξισωθεί με κάποιου άλλου.
Όπως πχ για το iq μου κλπκλπ θεατρινισμοί για τις εντυπώσεις που δείχνει την προσπάθεια σας να γατζωθείτε απο οπουδήποτε για να βγείτε απο πάνω...
Αλήθεια μου έχεις κάνει iq τεστ λιλιουμ και δεν το ξέρω? προφανώς όχι γιατί δεν θυμάμαι να έχω συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο αλλά οκ, βγάλε και άλλη χολή με παιχνιδάκια για να παίζετε τα κοριτσάκια μεταξύ σας.