Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τα όμορφα λόγια σας!! Είναι δύσκολος ο αγώνας αυτός!
Printable View
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τα όμορφα λόγια σας!! Είναι δύσκολος ο αγώνας αυτός!
Elenh moy (γραψε λαθος αν πω πατατα ετσι?) νομιζω οτι ηθελες να χασεις κιλα για μωρακι καλη μου?Quote:
Originally posted by eleni1986
Ευχαριστώ πεταλουδίτσα !!! Πραγματικά χαίρομαι που κοντεύω να πέσω κάτω από τα 90!
Ναι πεταλουδιτσα μου, ειναι ενας απο τους βασικους λογους, στα 110 αν εμενα κ εγκυος δεν θα μπορουσα, αν επαιρνα κιλα που σγρ παιρνεις πιστευω τουλαχιστον 15 με 20 (ποσο μαλλον εγω) θα δυσκολευομουν στην καθημερινοτητα, οχι στη συλληψη.
Εσυ πως τα πας? Εγω βλεπω οτι τα πηγαινεις πολυ καλυτερα κ χαιρομαι πολυ!!
Μια χαρα! Μη το λες παιρνεις και πολυ λιγοτερα αν προσεχεις στα δαχτυλα των...2 χεριων. Εξαρταται απο την κυηση, αν ειναι η πρωτη η δευτερη, ποσο χαλαρη εισαι ποσο προσεχεις κτλ...ειναι πολλοι παραγοντες. Παντως και εγγυος να μεινεις κατευθειαν στα κιλα που εισαι μην ανησυχεις, προσεχεις και ολα καλα.
Οσο για τη συλληψη αυτα που λενε επισης πολυ σχετικα. Μια χαρα πιανω παιδια κατευθειαν βρε!:wink2:
(εγω χαλια απογευγω να απαντησω... χαχαχα να δω και σημερα τι θα κανω με διαθεση στα ταρταρα...)
Πεταλουδίτσα μου γιατί η διάθεση είναι τόσο κακή?
καλησπερα, ειμαι καινουρια εδω.... προσπαθω κ εγω να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης:smilegrin::smilegrin:
Κατ'αρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου! Τα κιλά θα χαθούν... Στο χέρι τους είναι? Τι ωραίο να υπάρχουν και νέα μέλη!
ευχαριστω πολυ! με προσπαθεια και υπομονη ολα γινονται!
Ξεκίνησες κάποια διατροφή ή όχι ακόμα? Σε ποια κιλά είσαι?
Ελενιώ, πολλά συγχαρητήρια! Τα πας περίφημα βρε! Συνέχισε έτσι! :starhit:
Ευχαριστώ ! Όντως, είναι σημαντική η αλλαγή, σχεδόν 18 κιλά, όλοι στην δουλειά μου το λένε! Έχω δρόμο ακόμα βέβαια και αυτός είναι ακόμα πιο δύσκολος, αλλά νιώθω καλύτερα και δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι. Είναι κρίμα, τόση προσπάθεια.
καλημερα!!!! ελενη χιλια μπραβο!! πορωσε μας :bouncy::bouncy: ινα καλη αρχη!
ζυγισμα κ για μενα σημερα.
17-09 111
01-10 106,900
16-10 102,400
31-10 98,800
15-11 97,400
καλη συνεχεια σε ολους μας
Μπράβο Ιρένε μου! Έχεις αλλάξει ήδη 2 δεκάδες! Τέλεια, πάμε και για άλλα!!
Καλά τα πάμε νομίζω ε? :D
06/10/16 : 115,5
13/10/16 : 114.5
20/10/16 : 113.9
27/10/16 : 112.6
17/10/16 : 110.0