Σούπερ αγχωμένη και τρομαγμένη...
Printable View
Σούπερ αγχωμένη και τρομαγμένη...
αισθανομαι οτι τιποτα δεν ειναι δικο μου!!!!!!!!!!
παιδια γεια σας! θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε κατι.. δεν εχω φιλους. αλλα εχω πολλους γνωστους. με ρωτουν τι κανω. και εγω τους απαντω με ολη μου την καρδια για το πως βρισκομαι.
με λιγα λογια τους λεω οτι πινω χαπια και οτι με παρακουλουθει ψυχιατρος. κατα την γνωμη σας πρεπει να κρατησω το στομα μου κλειστω? εγω το κανω με την προθεση να βγαλω αυτο που εχω μεσα μου. εσεις τι λετε.? περιμενω απανταησεις ! ευχαριστω!
αισθανομαι οτι δεν αξιζω τιποτα...
Συναισθηματικά φορτισμένη...και δεν ξέρω πως να ξεσπάσω...
Νοιώθω πολύ αγχωμένη..Με εχουν κάνει να νοιώσω ότι είμαι άχρηστη,ενώ δεν είναι αλήθεια...Θέλω να τους χτυπήσω..Μου χαλάνε το γάμο μου
Όχι Ηλία καλύτερα να μην το λες αν πιστεύεις ότι δεν μπορούν να σου δώσουν μια λύση σε αυτό που σε απασχολεί. Ο κόσμος είναι κακός και κοροϊδεύει κι εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να διαστρεβλώσουν τα πράγματα.
Άρρωστος, πονάνε τα κόκαλα μου, νιώθω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ και θα δουλεύω και Σ/Κ
αδυναμη να εχω το μικρο μου τελειως μονη, αδυναμη γενικα, δυνατη μολις σκεφτω οτι δεν ειμαι μονη η' η μονη...
για ποιο λογο να το κανεις αυτο αν δε σε κανει να νιωθεις καλυτερα? Αν νιωθεις καλυτερα κανε το, αν οχι μη το κανεις. Εγω πχ δε θα ενιωθα καλυτερα γιατι βρισκομα σε μικρο μερος και δε θα ηθελα κανεις να ξερει τιποτα, αλλα και να μαθαιναν δε θα εσκαγα, οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα και λιγα επαθα.
Φοβάμαι...
τί φοβάσαι? Δεν είσαι μόνη!
γεια σου ρε Μελινα!! ωραιο ονομα!!