Κορίτσια η ʼβα είναι καλά, αλλά έμπλεξε με διάφορες δουλειές.
Printable View
ο χουζούρης σας χαιρετάει! ζζζζζζζζζζζ
Γιώτακι. ευχαριστούμε για την υπέροχη καρδιά που μας έφτιαξες!!!!!Πάλι ξεχάστηκα στο you tube όπως καταλάβατε,ψάχνω ένα τραγούδι κ δε μπορώ να το βρω!!!!!!!!!!
Εδω ειμαι!Προσπαθω να βρω τραγουδι κ κατι αλλο για τη βδομαδα μου!Καληνυχτα Καλλιοπη!
ευχαριστούμε για την αναμετάδοση του αγώνα :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
παρακαλώ! πάντα στη διάθεσή σας!Quote:
Originally posted by giotaki
Γιώτακι. ευχαριστούμε για την υπέροχη καρδιά που μας έφτιαξες!!!!!Πάλι ξεχάστηκα στο you tube όπως καταλάβατε,ψάχνω ένα τραγούδι κ δε μπορώ να το βρω!!!!!!!!!!
Καληνύχτα Καλλιόπη και ΜακΓιωτ όνειρα γλυκά κοριτσάκια μου!
Καληνύχτα Γιώτα και καλό ξημέρωμα.
Καληνυχτα κοριτσια!καλο ξημερωμα!Κ μην ξεχνατε αυριο βραδυ ειναι το παρτυ της Αβας!Να ειμαστε ολες εδω.Η αναμεταδοση ηταν μιση Τζινακο,ειχε αποκρυψη στοιχειων,ποπ κορν,παρεακιου κ ταινιοχουζουρεματος.φιλακ� �α πολλα πολλα!
Βρε χαφιέ κρύβε λόγια! :lol:
Πονηροκαληνυχτα αφου ειναι Σαβατοβραδο κ αυριο ειναι αργια........
Καληνύχτα Γιώτακι ,Γλαυκη,Καλλιόπη!!!!!Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!!!
Μας πουλησε για μια χουφτα ποπ κορν!Δεν της χαριζομαι!
Σας αφήνω και εγώ να δω την ταινία η οποία μου τράβηξε την προσοχή :D
σας φιλώ όλες μία μία γλυκά !!!! Καληνύχτα αγαπημένες μου, δεν σας έκανα παρέα όσο ήθελα απόψε, θα αναπληρώσω όμως σύντομα ;)
Κοριτσάκια μήπως θυμάται κάποια ένα τραγούδι του Μαργαρίτη που μιλάει για φυλακές η κελί δε θυμάμαι καλά κ είναι σχετικά καινούργιο τραγούδι περίπου τριών ετών'?
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μας πουλησε για μια χουφτα ποπ κορν!Δεν της χαριζομαι!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα και σε'σένα Ελλάκι γλυκό κ καλή διασκέδαση με την ταινία!!!!!
Καληνύχτα Eli και καλή διασκέδαση.
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου! :starhit::starhit::love::love::kiss::kiss:
Γιωτάκι μήπως λες το τραγούδι "στο κελί 33" του Μαργαρίτη;
Όχι Τζινάκι μου!!!!! Το τραγούδι που λέω είναι καινούργιο κ κυκλοφόρησε μαζί με το Πεθαίνω για'σένα!!!!!
Τζινάκι σε αφήνω!!!!!!!!!!Καλό βράδυ γλυκιά μου!!!!!Πάω δίπλα στο youtube γιατί αν δε το βρω θα σκάσω !!!!!Μάκια!!!!!!!!!!!!!!!
Γιωτάκι έχεις κοιτάξει το "Έγκλημα και Τιμωρία" του Μαργαρίτη;
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Κορίτσια καληνύχτα και από μένα και καλό ξημέρωμα Κυριακής. Ναταλία μου καληνύχτα x 27. Φιλάκια.
72 καληνύχτες και σ'εσένα Χουτζίνι μου!Καληνύχτα κοριτσάρες μου!
Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι έφυγε από κοντά μας η Δόμνα Σαμίου, τι κρίμα......
http://www.youtube.com/watch?v=OckC4Om7V84
Απόψε μπήκα εγώ να κλειδώσω! :lol:
Όλα τα κοριτσάκια στα κρεβατάκια τους γρήγορα! Ει ψιτ Ναταλία σε σένα μιλάω...γρήγορα για νανάκια! Δεν θέλω πάλι ξενύχτια μέχρι τα ξημερώματα ε; Πάω και εγώ, είδαμε την ταινία μας, καλή ήταν, και τώρα κλείνουν τα ματάκια μου. Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκά, ανάλαφρα και χαρούμενα :bigsmile:
Υ.Γ. Το αγγελάκι για σένα Ναταλία μου...
Ο λα λα!Μερσί Ελί!Λατγέβο αγγελάκι!Μποννουί α τουά οσί!
http://www.youtube.com/watch?v=2vvc1vKRLPo
Καλημέρα σας! Πρωινή πρωινή σήμερα... Σηκωθείτε, εμπρός, έχουμε δουλειές! Σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα, άχαρα πράγματα, λουσίματα, καλλωπισμούς, αναγκαία πράγματα, αλλά έχουμε και ευχάριστα... Καφεδάκια, μαγειρεματάκια, παρτάκια, έχουμε πολλά να κάνουμε!
Χθες, μπορεί να έλειψα, αλλά το ευχαριστήθηκα! Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου. Το πρωί έτρεχα δεξιά κι αριστερά, ψώνια, γενικός οικιακός ανεφοδιασμός. Το απόγευμα, όμως και μέχρι αργά είδα τρεις ταινίες. Μάλιστα τρεις! Γούβα έκανε ο καναπές! Όπως το είχα ονειρευτεί! Από τις τρεις ταινίες μόνον η μία άξιζε, οι άλλες πέρασαν στο ντούκου.. Κανονικά θα είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά με έσωσε η καλή μου διάθεση...
Σήμερα είναι και η επίσημη ημέρα παράδοσης της σκυτάλης στη Γλαύκη. Έλα χαρά μου, άπλωσε το χέρι σου...
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!Το στεμμα κ το σκηπτρο θα μου παραδωσεις Αβουλινα κ ασε τη σκυταλη!επισημη παραδοση μαλιστα μετα το αποψινο παρτυ!Ειχα ενα παρα μα παρα,τι να σας πω,ωραιο ξυπνημα εχω βαλει φαγητο,μια καταπληκτικη ντοματοσουπα που κανω με μοσχαρι λαχανικα κ στο τελος ελαχιστο κριθαρακι,το πρωτο απο τα 5 πλυντηρια που λεει το Ναταλι μας κ αρχισα το φορουμιασμαΕνα τραγουδακι που ταιριαζει με διαθεση κ καιρο.γιατο ο καιρος αυτος ειναι υπεροχος αν εισαι μεσα με το ταιρι σου η καλη παρεα.το τζακι αναμμενο αγκαλιτσες.....τωρα με τη γιαγια...
Το τραγουδι της νυχτας
http://www.youtube.com/watch?v=WWDwzXCNzEI
Kαλημερούδιαααααα!!!
Ξημέρωσε η μέρα του Πάρτυ!Κλείνει η Αβεβδομάδα της απενοχοποίησης(ό,τι αίσχη κάνατε,κάνατε!)
και πάμε στη Γλαυκεβδομάδα σε λίγες ώρες με το καλό,που ο Θεός κι η ψυχή της τι μας περιμένει!
Στις δώδεκα το βράδυ τα μαγικά γοβάκια θα μετατρέψουν άλλη σε πριγκίπισσα!Ο τίτλος έχει αποφασιστεί,
απομένουν οι ώρες να κάνουν τη διαδρομή τους!Τι ώρα μας καλείς,οικοδέσποινα για το πάρτυ σου απόψε;
Να ξέρουμε να είμαστε όλες έτοιμες εδώ και απίκο!Πάω να κάνω ντουζάκι,να πάρω το στεφάνι μου
και να πάμε στο ευτυχισμένο σπίτι του οικογενειάρχη πλέον παιδικού μας φίλου πλας πατέρα!
Έξω ψιλοβρέχει-κλασσικά!-μέσα πονοκεφαλιάζει-επίσης κλασσικά λόγω πρωινού ύπνου λίγων ωρών
αλλά ζεσταινόμαστε μέχρι το ένδοξο αποκορύφωμα αυτής της μέρας!Παρακαλώ όπως οι καλεσμένοι
να φέρουν μαζί τους τον απολογισμό της εβδομάδας!Εγώ δυστυχώς θα έρθω με άδεια χέρια καθότι
χοντροέλειπα στις δεκάδες σελίδες της αυτές...Μια χοντροτάτη τι άλλο όφειλε άλλωστε να κάνει!
Την καλημέρα μου σε όλες τις Αβοϋπάρξεις και δύο φιλιά παραπάνω στον αρχηγό,που είναι και αστέρι!
Πολύ καλά, Μεγαλειοτάτη! Έβγαλα το στέμμα, άφησα κάτω το σκήπτρο και σας τα παραδίδω!
καλημερα και απο μενα !
και εγω το ιδιο φαγακι φτιαχνω γλαυκη και δουλιτσες μπολικες εχω αλλα μια και κοιμουντε ακομη ολοι εφτιαξα καφε και ειπα να σας πω μια καλημερα να διαβασω και τα χθεσινα γιατι μετα θα ειναι καμια εκατοστη σελιδες και δε θα προλαβαινω
καλημερουδια λοιπον φιλες μου!
Κορίτσια,μετά το πρίβιου νομίζω πως όλες καταλάβαμε τι εβδομάδα έχουμε να περάσουμε!Quote:
Πουρνό πουρνό ξημερώνει η μέρα με το τραγούδι της νύχτας!Σκορπισμένες ψυχές,
αίμα στο στόμα,αίμα στα πόδια,αίμα στο βλέμμα....Η σφαγή του Δράμαλη και με πτυχίο!
Ραβδί καλέ σου δίνει το κορίτσι!Όχι χασαπομάχαιρο!Ωιμέεεεεεεε� �ε!"Ξυπνώ μουσκεμένηηηηηηηη"
Στάσου!Μύγδαλα!Όχι ακόμα καλέ!Έχεις άλλες έντεκα ώρες κι έντεκα λεπτά βασιλείας!Quote:
Originally posted by Ava
Πολύ καλά, Μεγαλειοτάτη! Έβγαλα το στέμμα, άφησα κάτω το σκήπτρο και σας τα παραδίδω!
Καλημερούδια Καλλιοπάκι!Παιδί φρονίμων γονέων εσύ!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
... ειπα να σας πω μια καλημερα να διαβασω και τα χθεσινα γιατι μετα θα ειναι καμια εκατοστη σελιδες και δε θα προλαβαινω
καλημερουδια λοιπον φιλες μου!
Και πολύ καλά κάνεις!Είδες τι έπαθα εγώ!Ακόμα τρέχω και δε φτάνω!
Αλλά πού θα μου πάτε!Θα τις καλύψω κάποια μέρα τις σελίδες αυτές!Τουλάχιστον στα σημαντικά τους!
ʼντε!Έφυγα πειρασμοί!Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή!Τα λέμε αργότερα!Φιλάκιαααααααααα� �α
Καλημέρα όμορφες !!!!!!!!!!!!!!! Αβάκι ξύπνησαμε μη φωνάζεις !!!!!!!!!!Με τη βροχή όμως που ρίχνει εδώ δεν έχω διάθεση για τίποτα παρά μόνο για καφέ!!!!!Καλό καφέ λοιπόν!!!!!
Σήμερα, εκλεκτές μου καλεσμένες, θα πρότεινα να ξεκινήσει το πάρτυ νωρίς, συμφωνείτε να ξεκινήσουμε κατά τις έξι το απόγευμα; Το πρόγραμμα ελεύθερο, μουσική, λάχανα και χάχανα, όλα τα χωράει ο μπαξές! Επίσης, φάτε, πιείτε και γλεντήστε, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας της Απενοχοποίησης! Όλα ελεύθερα! Από αύριο, ποιος ξέρει τι μαύρη στέρηση μας περιμένει.. Αρχισα να αγχώνομαι..
ʼρχισε να με πιάνει το άγχος για την αυριανή ημέρα... Ξανά μανά στα βάσανα από το μαύρο χάραμα και φτου κι απ'την αρχή.. Το μεταθέτω, όμως, για αύριο, δε σκοπεύω να σας πρήξω με αυτά.. Προς το παρόν, σκούπισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα, καθάρισα το μπάνιο και την κουζίνα. ʼξιος ο μισθός μου σήμερα!
http://www.youtube.com/watch?v=Q4M8dF1ec7w
Το πάρτυ μας δεν θα είναι άτυχο, αλλά αυτό είναι ωραίο τραγουδάκι, από τα νιάτα μου. Ότι θυμάμαι, χαίρομαι, η χοντρόγρια!