σκέφτομαι ότι βαριέμαι το φόρουμ, ευτυχώς που ξεκινάνε καινούριες δραστηριότητες και έχω αρκετή όρεξη!
Printable View
σκέφτομαι ότι βαριέμαι το φόρουμ, ευτυχώς που ξεκινάνε καινούριες δραστηριότητες και έχω αρκετή όρεξη!
Έχω μια απορία, στις ειδήσεις του Google όταν επιλέγω ειδήσεις για την Αττική γιατί μου βγάζει αυτό:
Δεν βρέθηκαν αρχεία που να περιέχουν - detect_metro_area - τα κριτήρια αναζήτησής σας.
Προτάσεις:
Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά όλες τις λέξεις.
Δοκιμάστε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.
Δοκιμάστε με πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
Μπορείτε επίσης να δείτε τους κυριότερους τίτλους ειδήσεων στην αρχική σελίδα Ειδήσεις Google.
Λίγο άσχετο με το γενικό πνέυμα αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βασιστώ σε υποθέσεις.
..............................................
πολλά λέω.............
...........................
Ι WANT TO SPEAK TO INSTANT!!!
Idella αν μην τι άλλο είναι τουλάχιστον άδικο, να δέχομαι προσβολές και εσύ να κλειδώνεις το θέμα που στην τελική εγώ το άνοιξα και δεν έγραψα ούτε μία ύβρη, οπότε θα σε παρακαλούσα να μ αφήσεις να υπερασπίσω τον εαυτό μου
pad:καταλαβαίνεις φίλε ότι βάζεις τον εαυτό σου σε υψηλότερη θέση από το συνομιλητή σου κ κάνοντας το δικαστή τον κρίνεις γι αυτα που έχει πεί κ το παίζεις κ λίγο γάμιασ της γειτονιάς
δεν βάζω τον εαυτό μου σε υψηλότερη θέση, αντιθέτως, πέφτω ή ανεβαίνω στο επιπεδό του (και μίλα με λίγο περισσότερο σεβασμό..)
pad:ξέρω δεν εχω διαβάσει το θέμα
κάνεις μπάμ ότι δεν έχεις διαβάσει το θέμα
pad: αλλά εχω μια παλαιότητα στο χώρο που νομίζω μ επιτρέπει να νουθετω τους καινούριος
το ότι έχεις μια παλαιότητα δεν συνεπάγεται και ότι οι απόψεις σου είναι και πιο σωστές (επίσης αυτό το νουθετώ τι σημαίνει?)
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
ΥΓ: πάντα μ αρέσει να κάνω καινούργιους φίλους..
ποιος είπε ότι δεν περνάω καλά?? είμαι healthy θεοφανίααααα....οι ντοπαμινεργικοί υποδοχείς μου είναι ελεύθεροι και ζώ την ζωή μου ακριβώς όπως την θέλω....
μην με βάζεις ρε παιδί μου να το σκεφτώ ντε και καλά να φύγω.....εντάξει ήμουν βλάκας όσο έπαιρνα αντιψυχωτικά, αλλά τώρα ''ξημέρωσε''....