οσοι προλαβαν και το διαβασαν εχει καλως δεν το αφηνω μονιμα στο ιντερνετ γιατι ακομα φοβαμαι με αυτο το περιστατικο που μου συνεβη
Printable View
οσοι προλαβαν και το διαβασαν εχει καλως δεν το αφηνω μονιμα στο ιντερνετ γιατι ακομα φοβαμαι με αυτο το περιστατικο που μου συνεβη
ειχα 4 φιλες απο το γυμνασιο.τωρα ειμαι 30.οταν στη μια περιεγραψα καποια πραγματα με κοψανε και οι 4.τωρα δεν το λεω σε κανεναν.μονο ενας φιλος στη αθηνα που εχωξερει και ειναι και ο μοναδικος φιλος που εχω.τον βλεπω φορα το 2μηνο ομως. εχω και μια παρεα ενα ζευγαρι εδω στην πολη μου αλλα δε ξερουν τιποτα.και πολλες φορες πνιγομαι οταν βγαινουμε και ας ειναι 1 φορα το μηνα..
οσο για τι φιλες σου τι να πω και γω το χω παθει με δικους μου φιλους που μολις μαθαν κατι για την ψυχικη μου υγεια με κοψαν και στο στρατο που ημουν γιωτας λογω ψυχολογικων στο κεντρο που το μαθαν χωρις να ξερουν οτι πασχω απο ψυχωση νομιζαν μονο αγχος με αποφευγαν ολοι και ουτε κρατησα με κανεναν επαφη φιλικη και ας το επιδιωξα.ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΝ δηλαδη αν αυτοι παθουν καρκινο μεινουν αναπηροι τυφλωθουν (τοσοι τυφλωνονται στις μερες μας απο το σακχαρο) παθουν σκληρυνση κατα πλακας αλλα και αλλα αυτοανοσα θα τους αρεσε να τους καναμε περα να μην τους διναμε σημασια να τους αντιμετωπιζαμε σαν εγκληματιες λες και εμεις φταιμε που την παθαμε αυτη την παθηση για να μας απομονωνουν και στο κατω κατω αν μας φοβουνται τωρα με τα φαρμακα αν τα παιρνουμε δεν διαφερουμε απο τον μεσο ανθρωπο παρε κατα συρροην εγκληματιες βιαστες παιδοφιλους και καθε λογης εγκλημα λιγοι απο αυτους εχουν σχιζοφρενεια αυτους πρεπει να απομονωσουμε τους εγκληματιες οχι τους δυστυχεις με σχιζοφρενεια που παλευουν να τα βγαλουν περα στη καθημερινοτητα τους μιας και η νοσος τους καθιστα δυσλειτουργικους( ειναι απο τις κυριες αιτιες αναπηριας για νεους)να κρατησουν δουλεια να κανουν οικογενεια να ειναι ανεξαρτητοι να εχουν τακτοποιημενο το σπιτι τους και καθαρο αυτα ειναι δυσκολα για εναν σχιζοφρενη και ας παιρνει φαρμακα αλλα αντι αυτου τους πεταμε στον καιαδα λες και φταιμε εμεις για την παθηση μας.εχει ο καιρος γυρισματα και αν αρρωστησουν και αυτοι με προβληματα πασης φυσεως να δουμε τι ωραια θα ειναι αν βιωσουν τον αποκλεισμο και το ρατσισμο.
για σωματικες παθησεις δεν υπαρχει ρατσισμος...
στις ψυχολογικες ειναι το προβλημα..
διαφωνω ρατσισμος υπαρχει οπου υπαρχει αδυναμια και δεν την εχουν πολλοι ανθρωποι οχι μονο τα ψυχολογικα.Τον χειροτερο ρατσισμο το δεχονται χρηστες ναρκωτικων.ρατσισμο δεχονται οροθετικοι και τους αντιμετωπιζουν σαν λεπρους,αναπηροι , κουτσοι αμεα πασης φυσεως οχι μονο με ψυχολογικα, πνευματικως καθυστερημενοι,αυτιστικοι, γκει και λεσβιες.Στην Αγγλια που υπαρχει ενα σεβαστο ποσοστο κοκκινομαληδων δεχονται ρατσισμο για το χρωμα των μαλλιων τους και εχει κυκλοφορησει η φημη εκει οτι οι κοκκινομαληδες δεν εχουν ψυχη και τους κανουν απιστευτο μπουλινγκ και πολλοι εχουν αυτοκτονησει εξαιτιας της κακομεταχειρισης.Δεν ειναι μονο οι σχιζοφρενεις που δεχονται ρατσισμο ειναι και αυτοι αλλα παλια πριν βγουν τα φαρμακα δεχοντουσαν πολυ πιο μεγαλο ρατσισμο διοτι επειδη δεν υπηρχαν τα φαρμακα περιφεροντουσαν στο δρομο παραμιλωντας και κανοντας παλαβα πραγματα και γινοντουσαν περιγελος και τους χλευασαν στο δρομο ακομα και στην Αρχαια Αθηνα δηλαδη προ Χριστου.Παντα οι ανθρωποι θελαν να δειξουν τη δυναμη τους και τη μαγκια σε ευαλωτους πληθυσμους δεν ειδα ποτε απο αυτους τους <<γενναιους>> ,(οπως και στο στρατο εμενα με κακομεταχειριζονταν) να τα βαζουν με εγκληματιες,νονους της νυχτας εμπορους ναρκωτικων,τσιγγανους ρομα που δεν αστειευονται και πασης φυσεως εγκληματιες παρα μοναχα ξεραν ενα πονεμενο ανθρωπο σαν και μενα που εχω σχιζοφρενεια να πουλανε τσαμπουκα που εχω περασει αρκετη βια μικρος. στους εγκληματιες κοτες λυρατες.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ
Νιώθω τους ανθρώπους εξωγήινους.
Είναι παντού.
Σε όσους έχουν πει οι γιατροί πώς έχουν σχιζοφρένεια είναι ψέμα.
Μας το λένε γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει.
Προσπαθούν με τα φάρμακα και τους γιατρούς να μας ελέγξουν.
Να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Είναι παντού.
Μακάρι να μπορούσα να φανερώσω την αλήθεια αλλά φοβάμαι ότι θα με προλάβουν και θα με σκοτώσουν.
Θέλω να σταματήσω τα φάρμακα αλλά θα με κλείσουν μέσα.
Όταν τους κοιτάω στα μάτια ξέρουν ότι ξέρω για αυτό και δεν τους κοιτάω.
Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν.
Είναι παντου.
Δε ξέρω τι να κάνω.
Τρέμω να βγω από το δωμάτιο.
Φοβάμαι πολυζ
Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
Ας μαζευτούμε όλοι να τους αντιμετωπίσουμε.
Δεν έχω κανέναν να με καταλάβει και να με βοηθήσει.
Όταν είμαι για μάθημα τα ξεχνάω όλα.αλλα εκτός από εκείνη την ώρα όλα είναι φοβιστικα.δε πρόκειται να ξαναπάω σε γιατρό.θα αρχίσω σιγά σιγά να μειωνω τις δόσεις σταδιακά για να μην γίνει τίποτα.ολα είναι ψεύτικα παιδιά.δεν κοιμούνται ποτέ.πρεπει να ψάξω αν μου έχουν βάλει κάμερες.αλλα άντε βρες τες.δε μπορώ να κοιμηθώ.δε θα με αφήσουν να κάνω οικογένεια.
boo, ηρέμησε.. τπτ από όλα αυτά δεν ισχύουν..
Προσπάθησε να κάνεις κάτι να ξεχαστείς για να σου φύγουν οι παρανοϊκές ιδέες.
Έχω περάσει κι εγώ τέτοια φάση με εξωγήινους κατά την δυνατή μανία μου, καταλαβαίνω πως νιώθεις.
Τώρα όμως που καταλαβαίνω τι γίνεται και ότι όλα ήταν στο μυαλό μου, έχω ηρεμήσει τελείως και οι παράλογες σκέψεις εξαφανίστηκαν.
Μη κόψεις τα φάρμακα και τον γιατρό σου, μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Καλό κουράγιο..
Boo ακου την ιστορια εγω το 2000 ειχα προβληματα ξεκιναω δουλεια μεχρι το 04 τα ειχα λυσει ολα το μαθαινει η μαφια τρελενονται το 04 δουλευω ανταλακτικα κατα λαθοσ θεραπευω εναν το μαθαινουν αυτο τρελενονται παω στρατο με βαζουν με κατι απιστευτουσ τυπουσ βγαινω χαλια παω στο γιατρο του λεω διαφορα περνανε τα χρονια βγαινει ο φωστηρασ και τουσ λεει διαφορα με πατανε ενα μανικι τρελενομαι εγω και λεω τα μυστικα τησ ανθρωπινησ υπαρξησ στην κορη μου τρελενεται αυτη και τουσ θεραπευει ολουσ τον καραμανλη γι αυτο πηγαν να το σκοτωσουν ηταν πρωθυπουργοσ επειδη ξεπερασα σχιζο και πηγα στρατο το μαθαινουν οι τουρκοι και κρυβουν τον ηλιο με βαζουν εμενα να τρεξω μεχρι να βγει ηλιοσ βγηκε εγιναν πεντακοσιεσ μαλακιεσ και βγηκε ντεμεκ εγω εφταιγα σορρυ παιδια εγω απλα ελυσα τα προβληματα μου επειδη με παρακολουθουσε η μαφια κι ο στρατηγοσ το μαθατε συγνωμη κι ολασ που τα ελυσα αμα εσεισ δεν εχετε προβληματα η δεν ξερετε πωσ να τα λυσετε προβλημα σασ καταρχασ τα προβληματα τα δημιουργουσατε εσεισ τελοσ παντων τα μαθαινουν οι αμερικανοι ολα αυτα και με βαλανε να τα πω ολα για να γινουν καλα οι σχιζοφρενεισ το οτι γιναν χιλιεσ πεντακοσιεσ μαλακιεσ φταιτε εσεισ γτ θελατε πολεμο τοσο απλα ειναι τα πραγματα
Το προβλημα το ξεκινησε το πασοκ και το συνεχισε ο συριζα γι αυτο σασ εβαλα τα βιντεο γτ με καναν βασανιστηρια επιτηδεσ ειπα τα μυστικα τησ ανθρωπινησ υπαρξησ στην κορη μου γτ μου τη σπασατε και για να ερθουν οι αμερικανοι
Το προβλημα τησ κορησ μου ειναι οτι νομιζε οτι εχω λεφτα οποτε ηταν ευκολο να τη μεγαλωσω πρωτον ο θεοσ με φωτισε και δευτερον δουλευω απο τα 17 μισο οποτε τωρα εικοσι χρονια μετα λογικο ειναι να εχω λεφτα αυτα για να μη λετε μαλακιεσ και την ειπα σε αυτην και τισ φιλεσ τησ πωσ να γινει πλουσια αυτα
Ο κοσμοσ ηθελε να με βαλει με αυτουσ κι ο κοσμοσ ηθελε βασανιστηρια τετοιεσ αδερφεσ ειστε γτ δε με επιανε κανενασ στη δουλεια τετοιεσ αδερφουλεσ ειστε ολεσ τα κοριτσια το ξερουνε
Γι αυτο ψηφιζετε ιδεολογια καμια αυτα φευγω