Αν έχεις την παραμικρή τέτοια υποψία, και με βάση τα λεγόμενά σου, υπάρχει πρόβλημα τότε με αυτόν.
Printable View
Και εγώ πηγαίνω για να γίνω παίδαρος,ώστε να κοιτάζουν και εμένα μετά.....
Και σιγά μην πάνε με όσους δεν είναι τέτοιοι.....
Και ώρες ώρες σκέφτομαι να πάρω συμπληρώματα,ντόπα κλπ. για να φτιάξω σωματάρα.
Γιατί αλλιώς,θα είμαι στον στόχο χοντρών,άσχημων,μέτριων κλπ.
Δεν ξέρω για τα συμπληρώματα, αλλα για την ντόπα, μην το κάνεις ποτέ. Δε θα καταλάβεις για το πότε θα βρεθείς στο νοσοκομείο ή στο νεκροταφείο. Και στην τελική, δεν αξίζει να καταστρέψεις την υγεία σου, να γίνεις σεξουαλικά ανίκανος, να μείνεις ανάπηρος, ή να πεθάνεις για κάτι γκόμενες. Αυτά που σου λέει ο φίλος σου με ανησυχούν ιδιαίτερα.
Εσύ τουλάχιστον έχεις πολλές ευκαιρίες γνωριμίας με κοπέλες. Τι να πω εγώ που δεν έχω κύκλο και γνωριμίες και είμαι 30. Τέλος πάντων, αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να πεις στον φίλο σου να σου γνωρίσει αυτές που γουστάρεις και αν λέει όχι, επέμενε εσύ. Και αν ακόμα δε θέλει με τίποτα να σε βοηθήσει να γνωρίσεις αυτές που γουστάρεις εσύ, τότε λυπάμαι πολύ που θα το πω, άλλα δε σε σέβεται και δεν σου φέρεται σαν φίλος. Μέχρι στιγμής τέτοια εικόνα έχω λάβει. Μακάρι να κάνω κάποιο λάθος.
Για όσους ασχολείστε με γυμναστική κλπ.,ποιες είναι οι καταλληλότερες ασκήσεις για έναν καλλίγραμμο σώμα,που κάνει τις εμφανίσιμες,όμορφες να στρέφουν το βλέμμα και το ενδιάφερον τους πάνω στον άνδρα?
Πέρα από την κατάλληλη διατροφή και τα συμπληρώματα βεβαίως.....