καλημερα!! πως ξυπνησαμε?? εγω καλα...εδω δουλεια..περιμενω νεα σας!
Printable View
καλημερα!! πως ξυπνησαμε?? εγω καλα...εδω δουλεια..περιμενω νεα σας!
Καλημερα!!!εκοψες τα χαπια??σορρυ αλλα δεν σε παρακουλουθησα χτες?
Kalhmera sas..δεν τα εκοψα αποτομα απλως τα κοβω σταδιακα δλδ μερα παρα μερα τα περνω και θα δω πως θα παει..
για ποιον λογο το κανεις αυτο?τι εχεις στο νου σου? δλδ...θα τα κοψεις για να μη ξαναπαρεις εντελως? η για να παρεις αυτα που ειπε ο αλλος γιατρος?
Για να τα κοψω τελειως.. οπως σε ειπα τα περνω τοσους μηνες δν ειδα διαφορα μη σ πω χειροτερα με εκαναν..θελω να δω πως θα ειμαι και χωρις χαπια..να δοκιμασω
Μαλιστα!τουλαχιστον ρωτα εναν γιατρο πως να τα κοψεις!μην κανεις του κεφαλιου σου!
Με παρακολουθει παντα ο γιατρος μ αυτος π ειπε να κανω και και τν εξεταση dna... μιλαω μαζι του..αυτος με ειπε αν θες να τα κοψεις με ειπε ετσι σταδιακα..αλλα δν συμφωνει τωρα θα δειξει..αμα δω οτι δν τα καταφερνω θα τν παρω τηλ..
μαλιστα..
απλα θα σου ελεγα οτι οταν βρισκομαστε σε ενα χαος..καλο ειναι να τακτοποιουμε ολα τα υπολοιπα για να μπαινουν ολα σε μια σειρα..
εγω θα σου ελεγα μη μεινεις χωρις θεραπεια, γνωμη μου βεβαια, γιατι παλι πιστευω τα ιδια θα εχεις..ομως κανε την δοκιμη σου κ βλεπεις..
Αφου θελεις να τα κοψεις καντο,να σου φυγει κ η απορια αλλα...θα ζοριστεις!μην καθεσαι μεσα,κανε πραγματα με το ζορι κ μην διαβαζεις πολλα στο φορουμ γιατι δεν θα την παλεψεις!
Ε θα δω πως θα ειμαι εχω και επικοινωνια με τν γιατρο μου και βλεπω..οχι δν κανω του κεφαλιου μ φοβαμαι παντα οτι κανω ενημερωνω τν γιατρο
ευχομαι ολα καλα να πανε!!! οκ...
Σε ευχαριστω anxioys :)
Καλημερα!!!εγω πηγα στον γιατρο κ μου εκοψε το αντιψυχωτικο!!ειμαι χαρουμενη!!μου ειπε επισης οτι δεν παιζει να παθω ψυχωση κ να μην φοβαμαι!
Αα,κ για τα εντονα ονειρα μου ειπε οτι ειναι παρενεργεια του αντικαταθλιπτικου!αυτα απο μενα!
Χριστοφορε εσυ??
Πινκ φλοιντ ποια ειναι η διαγνωση σου?
τα αντικαταθλιπτικα ολα ομως, φερνουν πολυ εντονα ονειρα...απολαυσε τα..δεν παθαινεις τιποτα!