Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΙΜΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ.
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Printable View
Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΙΜΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ.
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
εγώ πάλι.. μόνο ανορεξία..
Σε 2 εβδομάδες.. 8 κιλα
ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 7 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΤΟΤΕ
Παιδιά, κάποτε είχε αρωστήσει η μαμά μου και είχα φτάσει να μείνω μόνο κόκκαλα. Τώρα που την έχασα μου βγαίνει πιο πολύ σε φαγητό.
Ευτυχώς έχω κόκκινη γραμμή και όταν περνάω τα εβδομήντα γίνομαι ράκος και αρχίζω σαν τρελή δίαιτα και γυμναστική.
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.........μάλλον...ελπίζ ω!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ.
ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ; ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ;
καλα MANTHES. αυτο το χιουμορ σου απόψε.. ειναι φοβερό :P
Εγώ από μικρή.. όταν στεναχωριόμουν σταμάταγα να τρώω!!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Παιδιά, κάποτε είχε αρωστήσει η μαμά μου και είχα φτάσει να μείνω μόνο κόκκαλα. Τώρα που την έχασα μου βγαίνει πιο πολύ σε φαγητό.
Ευτυχώς έχω κόκκινη γραμμή και όταν περνάω τα εβδομήντα γίνομαι ράκος και αρχίζω σαν τρελή δίαιτα και γυμναστική.
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.........μάλλον...ελπίζ ω!!!!
Λες και τιμωρούσα τον εαυτό μου, ένα πράγμα! Τι να πω?
ΕΧΕΙΣ ΠΑΓΩΣΕΙ Ε;
ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ;
Εγώ πιστεύω ότι είμαι ακόμη στην άρνηση και μπουκώνω το συναίσθημα μου...
MANTHES την κόκκινη γραμμή τη βάζω μες το μάτι μου, όταν είμαι πάνω στη ζυγαριά!!!!
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ; ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ναι, και μοντέλο επίσης....
WOMAN ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΡΩΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;
Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
a_neu, blackdaizy, dmp, alexloukoumaki, amy, epakaki, ico, Θεοφανία, Woman, οδυσσεας, zouzounitsaaa, CeliaM, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, psychangel, Aphelia, Dalia, keep_walking
Αργά θα το καταλάβουν....
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΗΔΗ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ :D
Οχι... πίστευα ότι έτσι θα σταματήσει να με στεναχωρεί.. αυτό που με στεναχωρούσε...Quote:
Originally posted by MANTHES
WOMAN ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΡΩΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;