Gourounitsa πως τα πας αγαπη μου?
Printable View
Gourounitsa πως τα πας αγαπη μου?
66,3 Σήμερα !!!
Αντε και εις κατώτερα !!! lol
Ελπίζω σε λίγο καιρό να μοιάζω σε αυτές τις κοπέλες που χάζευα χθές στο γυμναστήριο.
Και φυσικά.... φέτος το καλοκαίρι να μπορώ να φορέσω κοντό μπλουζάκι, απο αυτά που αφήνουν κοιλιά και μέση να φαίνονται, χωρίς να ντρέπομαι για τις "πατσές" μου.
ετσι ετσι.........:)
τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτήν την ζυγαριά; ανεβαίνω πάνω, 86,2 , τελεια λέω. Ξαναανεβαίνω με το αριστερό πρώτα 87,0 έλεος λέω, ξανακατεβαίνω, ξαναανεβαίνω με το δεξί 86,6 , ξανακατεβαίνω, ξαναανεβαίνω 87,2 δηλαδή , ζυγαριά είναι αυτή ή ο τρόπος για να σου σπάσουν τα νεύρα πρωινιάτικα; Εϊναι και ηλεκτρονική υποτίθεται... Λέτε να αλλάξω μπαταρίες;;
Μήπως να αλλάξεις ζυγαριά, αυτή παιδάκι μου θα σου κάνει τα νεύρα κρόσια κάθε πρωι......
Μάρω συγχαρητήρια και εις κατώτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Queen, τα ίδια έπαθα κι εγώ με την ζυγαριά μου.Την ίδια μέρα, με τα ίδια ρούχα και με 10λεπτά διαφορά,, του φαρμακείου με έδειχνε 80 και η δικιά μου 82,3.Έλεος.Τώρα την έχω κρύψει και θα την χρησιμοποιήσω ξανά στις 31 του μήνα, δηλαδή 10 μέρες μετά το τελευταίο ζύγισμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!
Queen, και η δική μου ζυγαριά τα ίδια έκανε (όταν ζυγιζόμουν δηλαδή γιατί το έκοψα πια, δεν το άντεχα) !!!! Την κούναγα 5 πόντους αριστερά... άλλαζε, 5 πόντους δεξιά... επίσης άλλαζε. Αφού είχα βάλει σημάδι την γωνία στα πλακάκια του μπάνιου με την γωνία της ζυγαριάς !!!!!!! ʼσε που είχε διαφορά με την ζυγαριά της διαιτολόγου μου 2,5 κιλά (η δικιά μου έδειχνε το περισσότερο αντί να είναι με το μέρος μου, χαχα).
Γι' αυτό και εγώ την τιμώρησα... την έκρυψα τελείως !!!!!!!!!
H DIKIA M EINAI PSIFIAKH KAI DIXNEI KAI TA GRAMMARIA :)
Εγω ενα διάστημα ζυγιζόμουνα καθημερινά και ειχα απελπιστεί..
η ζυγαριά δεν ελεγε να κατέβει!
antigonh sou apadaw edw gia ta xapia.alou rotises alou apadhsa xexe.pernoume ena ka8e proi nistikes.
δεν πειραζει καλέ το διαβασα εγω ..... παντως το θεμα ειναι οτι μου απάντησες!! χιχιχιχι
66 στρογγυλά σήμερα, αλλά είναι και 1η μέρα απο τις περίεργες. Ελπίζω αύριο-μεθαύριο να ξεφουσκώσω λίγο ακόμα και να πέσει λίγο ακόμα η ζυγαριά.
kala re marw posa kila exases?32 kila exases apo tote pou xorisate ?h kai apo prin?kai pws exases tosa kila?
bravo pados.:)
@ gourounitsa
Τα 32 κιλά συνολικά τα έχω χάσει κι απο πρίν.
Δηλαδή είχα χάσει με πολυ καλή διατροφή 26-27, τις γιορτές είχα ξαναπάρει 8 και με το χωρισμό ήρθα κι έχασα τα 8 (απο τις γιορτές) + άλλα 4,5. Δηλαδή με το χωρισμό έχασα 12,5 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα.
Με έχει τσακίσει αυτό το θέμα...
Τώρα έχω κάπως αρχίσει να σταθεροποιούμαι και να γυρίζω στον παλιό μου ρυθμό, αλλά χωρίς να κρατάω καλή διατροφή, γιατί το σφίξιμο στο στομάχι συνεχίζεται.
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω κανονικά 5 γεύματα την ημέρα. Είμαι στη φάση του 1 σαλάτα ή 1 φρούτο όλη μέρα. Κι αυτό δηλαδή το τρώω αναγκαστικά, γιατί με έχουν πάρει είδηση στη δουλειά και μου λένε οτι αν δεν τρώω θα έχει επιπτώσεις στην παραγωγικότητά μου, και έχω αρχίσει να ψιλοφοβάμαι τις επιπτώσεις. Παρ' όλα αυτά δεν χάνω πιά βάρος.
Ισως να είναι το γυμναστήριο. Γιατί πηγαίνω κάθε μέρα 2,5-3 ώρες και κάνω γυμναστική. Εχω ακούσει ότι με τη γυμναστική δεν χάνεις βάρος, απλά σφίγγει το σώμα.
Μάρω μου επειδή το έχω πάθει παλαιότερα, όταν αρχίζεις να τρως πολύ λίγο και είσαι και λίγα κιλά, θα χάνεις πολύ αργά. Θα πρέπει σιγά σιγά να αυξήσεις την ποσότητα σου και να κάνεις υπομονή. Εγώ είχα κολλήσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στα 65 κιλά γιατί έτρωγα ελάχιστα και τον Αύγουστο στις διακοπές λιγοθύμησα σε μία καφετέρια και παρακαλούσα να πάω σπίτι μου. Τελικά άρχισα να τρώω ένα κάρο βλακείες όσο ήμουν διακοπές και επέστρεψα τα ίδια κιλά αλλά άλλαξε ο μεταβολισμός μου και άρχισα πάλι weight watchers και τελικά έφτασα 59 κιλά για μία και μοναδική φορά στη ζωή μου. Ολα αυτά βέβαια πριν 15 χρόνια. Μπράβο για τα κιλά που έχασες, προσπάθησε να συνέλθεις και να αρχίσεις πάλι να κάνεις σωστή διατροφή και να δεις ότι θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν τα κιλά......