Μπράβο γουρουνίτσα!Κάθε εμπόδιο σε καλό!καλή συνετή συνέχεια!
Printable View
Μπράβο γουρουνίτσα!Κάθε εμπόδιο σε καλό!καλή συνετή συνέχεια!
γουρουνίτσα, ζωίτσα νοιώθω μεγάλη απογοήτευση που δεν με πιάνουν πια τα χάπια....δεν μπορώ να κάνω μόνη μου προσπάθεια...έχω αρχίσει πάλι να σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό και να θέλω να φάω βλακείες και δεν θέλω να πάρω ούτε ένα κιλό.... τι να κάνω πρέπει να ξυπνήσω πριν πάρω τα 8 κιλάκια μου που έχασα.......
αλαλυμακι? πια χαπια παιρνεις? γιατι δεν δοκιμαζεις να τα κοψεις για καμια δεκαρια μερες και να τα ξεκινησεις μετα μπας και σε ξαναπιασουν?
να κανω μια ερωτηση...
εχετε παρει καθολου τηλεφωνο στη δωρεασν γραμμη υποστηριξης που παρεχουν τα ρεντουκτιλ? και δινουν συμβουλες διατροφης?
σκεφτομαι να παρω αυριο να δω αν στελνουν και διατροφη με φαξ η απλα δινουν τηλεφωνικος συμβουλες
καλα τωρα κουφαθηκα εντελος .ΟΕΟ!
και κατι αλλο δεν σας εχει υποσχεθει κανεις οτι θα αδυνατιζεται συνεχως ,θα κολλησει και λιγο ,απλα ψαξτε τους λογους που κολλαει ,μηπως τρωτε πιο λιγο? μηπως τρωτε πιο πολυ απ οτι επρεπε?καταγραψτε καθετι που τρωτε .μηπως αθληστε παρα πολυ και δημιουργηται φοβερο ελλειμα ,οποτε εχει μειωσει τις αναγκες του ,που λεγαμε παλια?
ζωίτσα τα reductil παίρνω, τηλεφωνική υποστήριξη ξέρω ότι έχει το χάπι xenical με μάλιστα σου στέλνουν και διαιτολόγιο πολύ καλό και συνταγές για τα reductil δεν ξέρω αν έχεις το τηλέφωνο γραψτο please..
alexpes m ti na kano?skeytome na kano todietologio ton 1400 8ermidon p m grapse o giatros aaaaxx
γουρουνίτσα μου είσαι καλά τώρα ?
που είσαι εσύ, ανησυχώ...........
alalumaki ok eimai shnil8a arketa.ligies zalades mono exo.h oreksh m anoikse pali alla prosexo poli pados :)esy pos ta pas?pali pires ena kilo blepo e?:(
Δεν μπορώ να σου ξεφύγω με τίποτα όλα τα βλέπεις, φοβάμαι μην έχω πάρει και άλλο, θα ζυγιστώ τη Δευτέρα, τρώω όπως θα έτρωγε το γουρουνάκι σου... Λέω από αύριο που είναι ΣΚ να κάνω την ανατροπή και να γίνω πάλι άνθρωπος.
Τι σου είπαν οι γιατροί όλα καλά, σου είπαν γιατί τα παθαίνεις όλα αυτά, φταίνε τα χάπια? Μην χάνεσε βρε παιδί ανησυχώ...
Καλά κάνεις και προσέχεις δεν σε φοβάμαι!!!!!!!!!!!! Πάντως το δικό μου όνειρο για μπικίνι ναυάγησε.... Πάλι τη συμαδούρα θα κάνω................
Αυτά........................ είχα να σου μιλήσω πολλές μέρες..........
kouragio vre.kano kati eksetaseis gia ti exo taxipalmies malon eixa alla ok ola.k prosexo arketa.prospa8ise k sy ligaki.
περαστικά σου και να προσέχεις... ναι πρέπει να προσπαθήσω τα έχω παρατήσει λίγο και τώρα έχω συνηθήσεις και τον εαυτό μου σε αυτά τα κιλά και δεν μου φαίνεται πια ότι αδυνάτισα.... Θα ξαναρχίσω τα χάπια γιατί τώρα δεν παίρνω τίποτα.
pali sto giatro eimoun shmera piga monh m.den pao kala.m pane oti pa8eno kriseis panikou apo to poli stres.me epiase pali shera mia krhsh.proth fora pa8eno tetia pragmata ego :(
καλα που ειναι κρισεις πανικου και δεν ειναι κατι αλλο .παντος κοψε το ριμαδι το φαρμακο (ψυχοφαρμακο ειναι -το ειχα πει).κατσε και ηρεμησε λιγο καιρο και εδω που εφτασες καλα ειναι ,ντε και καλα να γινεις κορμαρα .αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι .αν ειναι να μας τρελλανει το αδυνατισμα αστο να παει στο διαολο καλιτερα .ετσι και αλλιως δεν εισαι παχυσαρκη .εδω χανουμε κιλα για να μειωσουμε τα προβληματα υγειας οχι να μας βγουν και αλλα .Αν και δυστυχος ετσι συμβαινει .Φτανω στα κιλα που θελω και μετα αρχιζει ο φοβος του να μην τα ξαναπαρω .αλλα αυτο συμβαινει γιατι στην πραγματικοτητα δεν ξερουμε ποσο και τι πρεπει να φαμε.Με αποτελεσμα να τρωμε πολυ λιγοτερο εξαιτιας του φοβου.