Curves και εγω το πρωι.
Printable View
Curves και εγω το πρωι.
αρχισα γυμναστηριο!
πρωτη μερα!
οχι αεροβικο,μονο ζεσταμα, οχι κοιλιακοι, οχι ραχιαιοι, τα υπολοιπα οκ.
παιδια θα γελασετε, χθες ημουν σαν ντοπαρισμενη στη δουλεια, ολοι καπως, βαριοι κ στεναχωρημνοι
εγω μενα χαμογελο μεχρι πανω!!!!!!!!!!!
(μολις ειχα γυρισει αποτ ο γυμναστηριο)
ακομα κ 2-3 φορες που πηγε να με στεναχωρησει καποιος εγω αταραχη, του την ειπα κ αλλαξα θεμα.
νιωθω υπεροχα, μακαρι να μην ηταν ο γαμος κ οι νεες συνθηκες να μην ειχα σταματησει καθολου τοσους μηνες...
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της γυμναστικής [πέρα από τη βελτίωση της εικόνας]. Είχα είκοσι χρόνια να γυμναστώ και δεν μπορούσα ούτε να διανοηθώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα, αλλά όταν άρχισα να βλέπω ότι καταρρέει εκτός από το κορμί μου και η διάθεσή μου, άρχισα να με πιέζω μέχρι που αντιλήφθηκα ότι αυτό το σαρανταλεπτάκι μέσα στη μέρα με κρατάει όχι μόνο μακριά από το επιπλέον βάρος, αλλά και από την τρέλα.Quote:
Originally posted by koralaki
παιδια θα γελασετε, χθες ημουν σαν ντοπαρισμενη στη δουλεια, ολοι καπως, βαριοι κ στεναχωρημνοι
Λέω να μην την ξανασταματήσουμε ποτέ, κοραλλάκι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Εδώ έχω φίλη έγκυο στον έβδομο μήνα και κάνει ειδική γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα, για όλα υπάρχουν λύσεις άμα το θες. :-)
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Πού είσαι βρε boulianaκι και ανησύχησα!
α καλέ εδώ είμαι δεν με βλέπεις?
:-)))
Δευτερη μερα λουφα!
ναι εκανα εγγραφη 1 χρονου,Quote:
Originally posted by papa_justify
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της γυμναστικής [πέρα από τη βελτίωση της εικόνας]. Είχα είκοσι χρόνια να γυμναστώ και δεν μπορούσα ούτε να διανοηθώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα, αλλά όταν άρχισα να βλέπω ότι καταρρέει εκτός από το κορμί μου και η διάθεσή μου, άρχισα να με πιέζω μέχρι που αντιλήφθηκα ότι αυτό το σαρανταλεπτάκι μέσα στη μέρα με κρατάει όχι μόνο μακριά από το επιπλέον βάρος, αλλά και από την τρέλα.Quote:
Originally posted by koralaki
Λέω να μην την ξανασταματήσουμε ποτέ, κοραλλάκι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Εδώ έχω φίλη έγκυο στον έβδομο μήνα και κάνει ειδική γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα, για όλα υπάρχουν λύσεις άμα το θες. :-)
αν ειχα κανει νωριτερα δεν θα ειχα σταματησει,
θα πηγαινα εστω 2-3 φορες τη βδομαδα.
Ο γυμναστηςμου ειπε ακομα κ 1 φορα με κραταει σε επαφη...
ενω 4 μηνες αποχη μονο στην τρελα με οδηγησαν...
βεβαια σε λιγες μερες θα δουλευω 9-3 κ μετα 5-2 (βραδυ)
οποτε εκ των πραγματων δεν θα προλαβαινω...
τωρα ομως ξεκλεβω μια ωρακ παω.
σημερα γυρισα 5 απο το πρωι στις 8,
κ προτιμω να πιω καφε στο πισι κ να παω γυμναστηριο απτο να κοιμηθω...
κ σχολαω παλι 12-1 το βραδυ...
ΥΓ οσο για εγγυμοσυνη σκκεψου το πιο απλο,
καλο αθλητικο, τελειος διαδρομος (ποιοτικα), αργο περπατημα με περιοδικο μπροστα.
νομιζω θα με ευγνωμονει κ ο μαιευτηρας!
εσενα σε κοβω γιαταε κβο ντο :P
ποδήλατο 4 χιλιόμετρα χαλαρά, κολύμπι 1 ώρα
την τρίτη έκανα γυμναστική αλλά από τοτε λουφάρω κ τώρα θα παώ μια εκδρομούλα οπότε αμα κάνω ξανά την κυριακή...λουουουουουουουο� �φα!
Curves σημερα πουρνο πουρνο!
κολύμπι στη θαλασσα αυτή τη φορά, κανένα 2ωρο περίπου
Curves χτες και ση,μερα