-
καλημερα Γλαυκη μου! ελπιζω να εισαι καλα και συ! μου λειψε λιγο το μαλωμα η αληθεια ειναι! χαχαχαχνασαι καλα και σ'ευχαριστω για τα λογακια! :love:
ας γραψω 4 μερες τι εφαγα το λοιποννννννννν
~πρωι. 1 τοστ & 1 ποτηρι γαλα
~δεκ. 1 κομματι τυρι & 1 ποτηρι χυμο
~μεσ. 2 σουτζουκακια λιγη πατατα και φετα
~απ. 1 γιαουρτι & 1 μπαρα ολικης
~βραδ. 1 ποτηρι γαλα
~πρωι. 2 φρυγανιες ολικης με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, 1 δαμασκηνο & 1 ποτηρι γαλα
~δεκ. 1 κοματι τυρι , 1 ποτηρι χυμο & λιγο φρεντακι
~μεσ. γαριδες κοκκινιστες
~απογ. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
~βραδ. 1 ποτηρι γαλα
~πρωι. 1 μπολακι κουακερ με γαλα και ξηρους καρπους & 2 δαμασκηνα
~δεκ. 1 κοματι τυρι & 1 ποτηρι χυμο
~μεσ. σπρινγκ ρολς σπιτικα με λαχανικα και κοτοπουλο
~απο. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
~βραδ. μια φρυγανια ολικης με 1 κγ. νουτελα (ναι ναι καλα ακουσατε) & 1 ποτηρι γαλα
~πρωι. 1 ποτηρι γαλα & 1 τοστ
~μεσ. 1 κομματι σπανακοπιτα
~απογ. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
~βραδ. 1 ποτηρι γαλα και μια κουπα σταφυλι
αυταααααααα πανω κατω καθε μερα ετσι τρωω (εκτος νουτελας φυσικα) αλλα κατι μ'επιασε, περαστικο ελπιζω γιατι και αυτο το 1 κουταλακι του γλυκου με λιγωσε
-
υπόδειγμα διατροφής μιτσοκολάκι μου και φοβερα θρεπτικό το διατροφολόγιο σου!!! Η νουτέλα τώρα- ίσως την ζητα ο οργανισμός σου, λένε ότι η σοκολάτα είναι πλούσια σε μαγνήσιο, που το χρειάζονται οι έγκυες πάρα πολύ! Αν στην ζητά το σώμα σου μην το αρνηθείς, πρόσφερε το χωρίς τύψεις.
Ναι είμαι μια χαζομαμα με περικεφαλαία!!! αλλά έχω την εντύπωση ότι εσύ θα με ξεπεράσεις τόσο κλάμα που έχεις ρίξει στους υπέρηχους. χαχαχαχα !!!! Ετοιμάσου για πολύ κλάμα στην γέννα όταν πρωτοαντικρύσεις το θαύμα της ζωής!!! :lol::lol::lol:
-
γεια σου Κατερινακι! λες ε? μου ειπε και ο γιατρος να τρωω που και που , αλλα εχω προσθεσει μπολικα γαλατογιαουρτια , χρειαζετε! χεχε
λες να καταντησω Μαρθα Βουρτση κ ετσι? αν και δεν το εχω ευκολο το κλαμα οταν βλεπω τη μικρη ανοιγει η ριμαδα η βρυση και το χαμογελο της κουκουβαγιας φτανει μεχρι τα αυτια!
χαχαχα ξερεις εσυ ξερεις!!! :P :P :P :P
-
Μπραβο κοπελλα μου !Ολα τα τρως!Αλλα επειδη δε θελω να χασω τον τιτλο της κακιας πεθερας θα σε μαλωσω αν τα τζην κ οι φουστες ειναι στενα.Δεν κανει.Μηπως ειναι καιρος να παρεις ενα ωραιο τζην ειδικα για εγγυους,η μια σαλοπετα?Αν παλι ειναι απο τα πιο παλια σου κ ειναι ανετα ολα καλα!
Χαιρομαι τις κουκουβαγιες χαζομαμαδες!Κ να δειτε καμαρι οταν μεγαλωσουν κ γινουν σωστα κ υπευθυνα ατομα στην κοινωνια κ σαςδινουν συγχαρητηρια.Εγω τωρα εχω γινει πιο κουκουβαγια απο ποτε!
-
mitsokolo ελπίζω να πέρασες καλά!!!!!!!!!
Αν κ φαίνεται δεν χρειάζεται να πείς κάτι!!!! :):):):):)
Κούκλα!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει πολύ η κοιλίτσα σου, "φτου σκόρδα"!!!!!!(έτσι λένε στο χωριό μου)
-
Αχ τι καλά μπήκα και είδα τόσο ωραία πράγματα και διάβασα επίσης! Μιτσοκολάκι μου τι να πω! Μου έφτιαξες την εβδομάδα με τις φωτό και τα μηνύματα! Τα προηγούμενα σχόλια με κάλυψαν πλήρως οπότε δε θα αρχίσω το πόσο κούκλα δείχνεις, το πόσο λάμπεις και τι καλό σώμα που έχεις και πόσο χαζομαμά είσαι ήδη και.... και... και... όχι δε θα πω!! Να συνεχίσεις έτσι ωραία και να είσαι από κοντά να το ζούμε κι εμείς μαζί σου!! Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
-
γλαυκη μου με το δικιο σου να καμαρωνεις!¨:D :D :D
break μου σ'ευχαριστω παρα πολυ εισαι γλυκητατη ελπιζω και συ να περασες ομορφο καλοκαιρακι!
Χριστιναααακι μας που εισαι? τι κανει ο γαμπρος μας? χαχαχα
φιλακια πολλα σε ολες κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα λογια! αυριο θα την δω παλι την ανταρτισσα μου!
παρεπιπτοντως η καμπυλη ζαχαρου πΗγε Χ-Α-Λ-Ι-Α-!!!!
εκανα των 75 γρ. και με πιεσαν εκει στο μικροβιολογικο να το πιω μονορουφι αλλα πως να το πιω??? με τι στομαχι??? και τους ειχα εξηγησει! και με πιεσαν!
το ηπια σε 2 δοσεις μου πεταχτηκαν τα ματια εξω με πονεσε το στομαχι και μεσα σε 10 λεπτα πηγα 3 φορες τουαλετα -μου εκανε διαροια η γλυκοζη-
εχασα 3 φορες τις αισθησεις μου εχασα 1 κιλο ιδρωτα, μετα κρυωνα, και ολα αυτα τα ωραια! επι μια ωρα ημουν ετσι
κινεζικο βασανηστηριο ηταν αυτο! επρεπε να επειμηνω να μην την κανω που να αντεξει το καημενο το στομαχακι μου???
τελος παντων τελος καλο ολα καλα με τα αποτελεσματα, ειναι πολυ καλα ολα....
αχ βαχ!
-
ειναι πολύ μακακες διότι έκανα και εγω καμπυλη με 75γρ γλυκόζη πριν λίγο καιρό στα πλαίσια του ελέγχου των αιματολογικών μου λόγω επέμβασης και αφού τους εξήγησα μου είπαν σε 3-4 λεπτα να το πιω. πολλές αναγούλες , ιδρωτας , λιποθυμικές τασεις , υπνηλία ,αποτέλεσμα οκ αλλά πολύ βασανιστήριο. περαστικούλια μιτσοκολάκι μου
-
πωπω κατερινακι το περασες και εσυ αυτο το βασανο??? μα καλα και γω χαζη ειμαι επρεπε να μιλησω με το γιατρο μου πρωτα! γκρρρρ...
2 μερες χαλια! ευχαριστω κατερινατσι! φιλια ! τι κανει η τσαχπινα σου???:bouncy:
-
Πώπω μια κοιλίτσα και μια μανούλα!!! Με το καλό!!!
-
χαχαχα.. σ'ευχαριστω πολυ αστερι μου διψηφιο! οτι ποθεις και εσυ!!! :):):):)
-
καλά είναι η μικρή μου κοιμάτε τώρα. λίγο βήχα έχουμε λόγω παιδικού αλλά οκ.
εσύ τουλάχιστον την καμπύλη την έκανες για ιερό σκοπό. άντε να την δείτε ξανά αύριο να κολυμπάει και να σας χαμογελάει! και δεν θέλω κλάματα ε? πλάκα κάνω :lol::lol:
-
ωχ μωρε περαστικα στην τσαχπινουλα μας! :D
καλα αμα δω καμια καλη γκριματσα της στο 4D.. θα βαλω παλι την κασετα μαρθα βουρτση χαλαρα! :lo: :lol: :lol: :lol: :lol:
μανουλες οποτε θελησετε και ΑΝ ,
γραψτε την ιστορια τοκετου σας να την μοιραστουμε!
-αρχιζουν να μου φευγουν λιγα τσισακια οσο πλησιαζει ο καιρος καταλαβαινετε- :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Καλημέρα σλιβομανούλες!
Χριστινάκι καιρό είχα να σε διαβάσω!Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ κι οι σημαντικοί σου!
Περαστικά στο θησαυρό σου,Κατερινάκι!Αν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει παιδικό,καλή σας δύναμη!
Κρακεράκι μου,που σε υπεργλύκαναν λες κι ήσουν μπισκοτάκι!Αναγουλιαστική η καμπύλη ζαχάρου!
Είχα κάνει παλιότερα κι εγώ(ούσα δακτυλιοφορούσα)κι είχα δυσκολευτεί πολύ πρωί πρωί να κατεβάζω όλο εκείνο το πετιμέζι.
Πού να είσαι κι έγκυος,τι βασανιστήριο θα είναι...Αλλά χρειάζεται το άτιμο!Όλα καλά με τα αποτελέσματα,κατουρλού μου;
-
Ευχαριστώ Ναταλάκι μου! είναι ο δεύτερος χρόνος που πάει στον βρεφονηπιακό και ευελπιστώ ότι φέτος δεν θα περάσουμε τα περσυνά δράματα με 40,5 πυρετό 5 μέρες ακατέβατα. Το έστειλα 7,5 μηνών επειδή εργάζομαι και όπως ξέρεις δεν έχω κανένας εδώ αφού και εγώ και ο ανδρας μου είμαστε από τα βόρεια.
Μιτσοκολάκι μου , είναι άκρως φυσιολογικό να σου φεύγουν τα τσιτσακια απο τον φόβο για τον τοκετο,αλλά θα σου πω ότι είναι ότι πιο έντονο , ανεπαναληπτο και δυνατό θα ζήσεις ποτέ στην ζωή σου!!!!! Εγώ που δεν πιστεύω στα θαύματα , οφείλω να παραδεχθώ ότι αυτό είναι!!! Καισαρική ή φυσιολογικός τοκετός το θαύμα συντελείτε μπροστά στα μάτια σου, αισθάνεσαι , δέος , τα χάνεις , κλαις ή μπορεί να κοιτάς εκστασιασμένη και χαμένη, βλέπεις αυτό το πλασματάκι να αναζητά απεγνωσμένα την αγκαλιά σου και το στήθος σου και δεν το πιστεύεις πόσο μικρό είναι , πως εσύ και ο άντρας φτιάξατε κάτι τόσο τέλειο και μοναδικό! Όλα μετά περνάνε και ο πόνος και όλα ξεχνιούνται. Εγώ καισαρική έκανα λόγω επιτακτικής ανάγκης και πάνω στα ράμματα της καισαρικής είχα αγκαλιά το δικό μου θαύμα συνέχεια και το τάιζα αρνούμενη να το δώσω στον θάλαμο. ( είχα rooming in επιλογή δωματίου) . Γίνεσαι τόσο δυνατή μετά που δεν το πιστεύεις , λες και η γέννα σου έδωσε λίγη από την δύναμη του σουπερμαν, λες και επειδή ξεπέρασες τα όρια της αντοχής σου ( νομιζεις) δεν μπορεί να σε αγγιξει τίποτε.
είσαι σίγουρη ότι θες να ακούσεις την δική μου εμπειρία ? είναι λίγο τρομακτική και όχι αντιπροσωπευτική, είχα πάθει προεκλαμψία λόγω του πάχους μου , άλλωστε αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για να αποφασίσω την επέμβαση.