Όταν έφαγα σταφύλια, 10-15 ρωγες, τις έφαγα με τη φλούδα και το μετάνιωσα! στομαχόπονος για κανένα πεντάωρο...
Ιωάννα, όταν το δω το 7.... θα κανω bungee jumping!
Printable View
Όταν έφαγα σταφύλια, 10-15 ρωγες, τις έφαγα με τη φλούδα και το μετάνιωσα! στομαχόπονος για κανένα πεντάωρο...
Ιωάννα, όταν το δω το 7.... θα κανω bungee jumping!
εγω φρούτα τρώω άνετα. μήλο μισο ( αν το θες και σε βαραίνει , βραστο ή ψησε το και βαλε λιγο μελι και κανελα μμμμμ τέλειο γλυκο) , σταφυλια ,φτυνω την φλουδα. Που τα έβαλες τα 15 Γιώτα??? καρπούζι,ροδακινο, νεκταρινι, αχλαδι, πεπονι,μπανανα 1/2 κλπ όλα οκ
1/2 συκο και καταστράφηκα!!!! ακτινιδιο ουτε να το φανταστω.
Καλημέρα κορίτσια. Εγώ από φρούτα μπορώ να φάω μόνο ροδάκινο και νεκταρίνι και λίγο αχλάδι. ολα τα άλλα με βαρένουν. 1 ρόγα σταφύλι και με πέθανε..... Καλά για το σύκο δεν το συζητώ, και ήταν από τα αγαπημένα μου. Με το κιλό τα έτρωγα!
Την Κυριακή έφτιαξα μουσακά και ήταν τέλιος!!!!!! Εφαγα κυριακή μεσημέρι, κυριακή βράδυ και χτες μεσημέρι!
εγω ολα τα φρουτα τα τρωω αλλα εχει περασει και κοντα 1,5 χρονος απο το χειρουργειο μου βρε κοριτσια
Katie Ε η κοιλίτσα κάποια στιγμή θα θέλει ένα σιδέρωμα. Σε χέρια λίγα πράματα και στα πόδια το ίδιο.
Ξεκίνησα και γυμναστική επιτέλους και θα δείξει τι μαζεύεται και τι όχι.
Προς το παρόν, δε με απασχολεί καθόλου το θέμα.
Να χάσω και τα υπόλοιπα, να σταθεροποιηθεί το πράμα και βλέπουμε :)
Χτες: Πρωί: Μισό τοστ τυρί - γαλοπούλα.
Δεκατιανό: Το υπόλοιπο τοστ.
Μεσημέρι: 3 πηρουνιές ομελέτα (με πιπεριά, τυράκι, πράσο, φινόκιο και μανιτάρι).
Απόγευμα: Λίγο σταφύλι.
Βράδυ: Γιαουρτάκι με σταφύλι.
εγώ έχω παρατηρήσει από τις επανεξετάσεις που έχω συναντήσει πολλούς άνδρες πως όσα κιλά και να χάσουν η χαλάρωση είναι ελάχιστη και συνήθως κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς,στα χέρια είναι λες και δεν είχαν ποτέ κιλά.Είδα δε έναν κύριο με απώλεια 73 κιλά και δεν υπήρχε ίχνος χαλάρωσης πουθενά!
ναι οι αντρες κυρίως κοιλια. Αλλά αν δεν έχει γυρίσει πιετα η κοιλιτσα , μπορεί να σωθει η κατασταση με γυμναστικη . Στο κατω κατω έχουν απο την φυση τους περισσότερο μυικο ιστο που βοηθα.
Πάρη να έχεις καλη πορεία εύχομαι και είμαι σιγουρη οτι θα φτασεις εκει που θελεις.
Σήμερα έχουμε:
Πρ. γάλα + νες
Δεκ. φρυγανιά + αναρή
μεσ. Φασολάδα γιαχνί (100 γρ με το ζουμάκι) και 1 φρυγανιά
Απογ. 1 νεκταρίνι
Βρ. αυγοσαλάτα (1 αυγό+ντοματίνια+μαρούλι+1 κουταλιά σάλτσα σαλάτας λάιτ) 100 γρ.
Ανάλογα το πόσο νωρίς θα φάω το βραδυνό μου, ίσως πιο και μισό ποτήρι γάλα το βράδυ ή 1 χυμό.
εγω γυναικα ειμαι και εχω μια κοιλια με μια πιετα ή αλλιώς δίπλα 4 δαχτυλα!!! ουφ...ουτε να την κοιταζω δε θελω...μονο να την κρυβω :sniff:
εσύ μπορεί να μην θες να την κοιτάζεις αλλά εγώ είμαι υπερήφανη για το κατόρθωμά σου όπως και για όλους που προσπαθούν ή τα έχουν καταφέρει!!! Θα την φτιάξεις και την κοιλίτσα όταν είσαι έτοιμη και μετά ουυυυυ με μπραζιλ στην θαλασσα σε βλεπωQuote:
Originally posted by gilie-
εγω γυναικα ειμαι και εχω μια κοιλια με μια πιετα ή αλλιώς δίπλα 4 δαχτυλα!!! ουφ...ουτε να την κοιταζω δε θελω...μονο να την κρυβω :sniff:
και τελος προτιμω αδυνατη και με πιετα ή όπως αλλιως θες το λες , παρά παχύσαρκη και τσιτα.
Γεια σας παιδάκια, σήμερα έχει πάει ως εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα κριτσίνι πολύσπορο
μ- δυο πηρουνιές μακαρόνια και αρκετά φυστίκια αιγίνης
α- λίγο καρπούζι
β- μισό βραστό καλαμπόκι και μισή κουπίτσα με κρέμα καραμελέ sweet & balance
Σημείωση: Πάρη , τρως πολύ λίγο!
Να γράψω και εγω τα σημερινά γιατί ειμαι κομματια και θα πάω για ύπνο..
π-- 1/2 κουλουρι θεσσ/νικης, φρεντο μετριο με μαυρη ζαχ.
δεκ-- το αλλο μισό
μεσ-- 2 φ. τυρι τοστ και 1 φρυγανια ( μεχρι να μαγειρέψω γυρισα το απογευματινο με το μεσημεριανο)
απ-- 1/2 μικρη ντοματα γεμιστη και 20γρ μυζηθρα
βρ-- 1/2 φ.καρπουζι
έχω αρχίσει να πίνω ικανοποιητικές ποσότητες νερό πανω απο 1,5 λιτρο την ημερα και με σχετική ευκολία. Όμως δεν έχει αυξηθεί η όρεξη μου αλλά ούτε και οι ποσοτητες του φαγητού μου περισσότερο από ότι έτρωγα στο 6μηνο.
Κορίτσια και αγόρι, σήμερα δεν ήμουν καλά, ξύπνησα με ένα πλάκωμα στο στέρνο και μια δυσκολία να κατέβει ακόμη και το νερό από τον οισοφάγο στο στομάχι, θυμήθηκα την πρωτη βδομάδα μου χειρουργημένη, κάπως έτσι ήμουν. Με γαργαλάει και ο λαιμός, πονάει και το κεφάλι μου φρικτά, μάλλον κάτι με τριγυρίζει..
Από φαγητό τώρα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- τίποτα
μ- δυο δάκτυλα ψάρι και λίγες πατάτες ψητές
α- μισή κρέμα καραμελέ sweet & balance
β- κρακεράκια μίνι με λίγο τυρί και γαλοπούλα βραστή.
ωχ Γιώτα μου ελπίζω να μην σε τριγυρίζει καμία ίωση!προσπάθησε για λίγο να μην πίνεις παγωμένα νερά!και εύχομαι να είναι περαστικό ότι σε τριγυρίζει!
Ευχαριστώ Ιωαννάκι, ελπίζω να ξυπνήσω αύριο περδίκι!