Βλεπω πολλες θελουμε να δουμε το 7αρακι πριν τον νεο χρονο :)
Σημερα Σαββατο: 82,8
Επομενο Σαββατο (8/12/12): 81,8 :grin:
Printable View
Βλεπω πολλες θελουμε να δουμε το 7αρακι πριν τον νεο χρονο :)
Σημερα Σαββατο: 82,8
Επομενο Σαββατο (8/12/12): 81,8 :grin:
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! για να καταλάβετε τι έχω φάει...... 23 Δεκεμβρίου 89.8 κιλά 1/1/2013 94.1!!!!!
Απο αύριο τέλος όλα!!!
Γεια σας, καλη χρονια, να σς ρωτησω παρακαλω τί διαιτες κανετε? Αυριο αρχιζω κι γω με το καλο γιατι οπως γραφεται κι εσεις...εφαγα καλα! Οχι οσο θα ηθελα αλλα ΟΚ. Η αληθεια ειναι ενιωθα ασχημα που τοσο καιρο ετρωγα και τις γιορτες δεν εφαγα πολυ.
Συγαρητηρια για τις απωλειες σας τα πατε ολες περιφημα! Βλεπω δεν η μονη παχουλη κυρια και μεταξυ μας πολυ χαιρομαι, λες και χαθηκαν οι παχουλες απο προσωπου γης
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους !
Επιστροφή μετά τις γιορτές κι ο απολογισμός μας είναι +2 (σιγά που δε θα ήτανε) ... Δεν πτοούμεθα όμως και συνεχίζουμε... Μεγάλος στόχος είναι μέχρι την 1η Ιουνίου να έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κάτω από τα 100 κιλά. Τώρα ο μικρός στόχος της εβδομάδας είναι να κατέβουμε 1 κιλό .Άρα στις 09/01/2013 θα ήθελα η ζυγαριά να δείξει τα 111 κιλά.
καλημερα παιδια εγω ο στοχος που βαζω ειναι απο 108.50 σε 100.00σε 2 μηνες!!!
ο μικρος μου στοχος ειναι 9/1/2013 107!!!!
Καλή χρονιά σε όλους ! Με υγεία πάνω απ'όλα και αγάπη γύρω τριγύρω.
Στόχος Γενάρη 2013: 84 στο τέλος του μήνα
Καλησπερα, ειμαστε ιδια ακριβως κιλα!!!!Quote:
Originally posted by marina21
καλημερα παιδια εγω ο στοχος που βαζω ειναι απο 108.50 σε 100.00σε 2 μηνες!!!
ο μικρος μου στοχος ειναι 9/1/2013 107!!!!
Αχ ρε κοριτσια πολυ πολυ χαιρομαι, ειμαστε πολλες.
Μπραβο σου goldfish τα πας τελεια!
Πότε άρχισες δίαιτα?
Ωραια να βάλω κι γω στόχους ε, λοιπόν για αρχή καμμια 30αρια κιλα και μετα εχει ο Θεος! Να εχω χαμηλοτερο BMI και να μην ειμαι παχυσαρκη αλλα υπερβαρη :starhit:
Μικρός στόχος: μέχρι του Αγ. Βαλεντινου να ειμαι -5 κιλα (σε 6 εβδομαδες δηλαδη 103.8 )
Μακροπροθεσμος στοχος: δεν εχω σκεφτει ποσα κιλα θελω συνολο. Ας χασω και βλεπω
δε ξερω αν ειναι απατηλος στοχος
μεχρι τελος γεναρη να ειμαι στα 102 κιλα...
τελος Ιανουαρίου 90 παρακαλώ!!!!! fingers crossed Καλή αρχή σε όλους!lineal αν είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου ίσως πλησιάσεις πολυ αυτο που θέλεις
μακαρι,αντε να δουμε :puzzled:
Ξεκίνησα σήμερα !!! Είμαι 96,3 κιλά
Μακρυνός στόχος Μέχρι το Πάσχα (σε 4 μήνες ) 80 κιλά
Κοντινός στόχος 1η Φεβρουαρίου 90 κιλά
Παλιός στόχος Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη να συντηρήσω το βάρος μου (έχασα, είμαι 87 τώρα) και να διατηρήσω αυτό τον τρόπο διατροφής (δεν τα κατάφερα :sniffle: )
Νέος στόχος: να αναπροσαρμόσω τον υγιεινό τρόπο ζωής που είχα στα σημερινά δεδομένα έως το Πάσχα
μολις ζυγιστικα και ειμαι 106.1 ειχα βαλει στοχο ενα κιλο και εχασα 2.4...πολυ καλα...ο επομενος στοχος μου ειναι ενα κιλο κατω....αντε να δουμε!!!
Καλημερα !
Στόχος εβδομάδας επετεύχθη ! -1,2 κιλά και η ζυγαριά έδειξε 110,8 .
Πάμε για το στόχο της επόμενης εβδομάδας -1 κιλό, να δείξει δηλαδή η ζυγαριά 109,8 ...Πάμε γερά!!!
ας κανουμε υπομονή όλοι παιδιά!και εγώ ξεκινάω για ακόμη μια φορά με σκοπό πλεον όχι μόνο να χασω αλλά να μάθω να τρώω σωστά!