χαχαχαχ!!!!!!!!! Eλα μωρε σκεψου οτι με κλειστα τα παραθυρα μπορουμε να κανουμε τσαμπα σαουνα να χασουμε κανα κιλο.:P:P:P:P
Printable View
χαχαχαχ!!!!!!!!! Eλα μωρε σκεψου οτι με κλειστα τα παραθυρα μπορουμε να κανουμε τσαμπα σαουνα να χασουμε κανα κιλο.:P:P:P:P
dew τι γελιο!!!τελεια pic.
κοριτσια εγω δεν ανοιγω ουτε καν το παντζουρι στο δωματιο μου.στο αλλο σπιτι ναι αλλα στο δωματιο μου (αν εξαιρεσεις οτι ειναι ροζ) μαυρη μαυριλα πλακωσε!
Ετσι δικια μας κι εσυ.:P
Καλώς το bomoκόριτσο! :D
Για ποια κλειστά παράθυρα λέτε;; Όλα ορθάνοιχτα μήπως και ξεβρωμίσει η φαγητίλα από το σπίτι.. γιατί κάποιος χθες παρήγγειλε μπιφτέκια και κάποια καθόταν και τον κοιτούσε σαν χάνος πίνοντας διακριτικά το διαιτιτικό τσαγάκι της.
Ακόμα μπιφτέκια μυρίζει το σαλόνι!! Μη σας πω ότι θα βγάλω και τον καναπέ εξω στο μπαλκόνι για να αράξω εκεί!
ρε παιδιά, πρέπει να επανορθώσω λίγο..δεν ζω και σαν την οικογένεια άνταμς,έχω κι άλλους φίλους εκτός από το Χέρι !! όχι τίποτα άλλο, θα προτείνω σε κανέναν Θεσσαλονικό να ρθει απ΄το σπίτι για καφέ και θα φοβάται να πατήσει :P
εεεεε!! καλώς και το dewκόριτσο!! τί έγινε κοπελιά, μπήκα περιχαρής να δω τα σχόλιά σου για την συνάντηση αλλά που.....Quote:
Originally posted by dew
Καλώς το bomoκόριτσο! :D
Για ποια κλειστά παράθυρα λέτε;; Όλα ορθάνοιχτα μήπως και ξεβρωμίσει η φαγητίλα από το σπίτι.. γιατί κάποιος χθες παρήγγειλε μπιφτέκια και κάποια καθόταν και τον κοιτούσε σαν χάνος πίνοντας διακριτικά το διαιτιτικό τσαγάκι της.
Ακόμα μπιφτέκια μυρίζει το σαλόνι!! Μη σας πω ότι θα βγάλω και τον καναπέ εξω στο μπαλκόνι για να αράξω εκεί!
χαχαχαχαχαχα!!δε πειραζει οπως ειπα χτες κ στην badgirl αστους αυτους να τρωνε!να σκεφτεσαι οτι εμεις κανουμε ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
χαχαχαχα κοριτσια τα σπαμε χιχι!:D
dew το ιδιο επαθα εγω προχθες που καποιος παραγγειλε σουβλακι και το ετρωγε στο δωματιο μουυυυ!:P
ρε dew από σένα ερχόταν η μπιφτεκίλα χθες;;;
Από εμένα ερχόταν.. και η μπιφτεκίλα και η τζατζικίλα! Πρέπει να πάω να αλλάξω και τα σεντόνια γιατί δεν αντέχω και δεύτερη βραδιά να ονειρεύομαι ιπτάμενα σουβλάκια!!!
Αχ, ναι δεν έγινε η επίσημη ανακοίνωση. Με ξέρεις εμένα.. δεν αντέχω τα φώτα της δημοσιότητας.. (edit γιατί έγραψα ότι να ναι)
Η dew δεν αντέχει τα φώτα της δημοσιότητας;;; ας γελάσω..η dew έσκασε μύτη στη συνάντηση με λιμουζίνα και δυο φουσκωτούς παρατρεχάμενους που παραμέριζαν τον κόσμο προκειμένου να περάσει να καθίσει μαζί μας χωρίς να την αγγίξουν οι θαυμαστές! Ψωνάρα dew!!! :P :P
σσσσσ κόβε λόγια!! Σε δημόσια συζήτηση είμαστε!!
(ξέχασες να πεις για τους παπαράτσι)
Constance, γρανιτούλα μου υπερβολές της bomo (έσκασε από τη ζήλεια της)
Μην ανησυχεις εγω ξερω ποσο απλος ανθρωπος εισαι!χιχιχιχι
τί ξέρεις κυρία μου εσύ, τί ξέρεις...ήσουν εκεί να δεις τί μπουνιές έφαγαν οι περαστικοί;; ήσουν;;;; στην επόμενη συγκέντρωση κάτι μου λέει ότι θα έρθει και η τροχαία από κοντά.Quote:
Originally posted by granita
Μην ανησυχεις εγω ξερω ποσο απλος ανθρωπος εισαι!χιχιχιχι
χαχαχαχαχαχαχα...ναι αλλα καταβαθος παραμενει το κοριτσι της διπλανης πορτας!!!