και γω τα ιδια Cici μου! :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι συνέχεια το αγόρι μου...
νιωθω όχι απλά ερωτευμένη αλλά ερωτοβαρεμένη για τα καλά , αλλά μ'αρέσει................αχ!
παντα τετοια :lol:
Printable View
και γω τα ιδια Cici μου! :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι συνέχεια το αγόρι μου...
νιωθω όχι απλά ερωτευμένη αλλά ερωτοβαρεμένη για τα καλά , αλλά μ'αρέσει................αχ!
έτσι έτσι!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
και γω τα ιδια Cici μου! :thumbup::thumbup:
απο εδώ μέσα θα βγούμε όλες ερωτευμένες αδύνατες έγκυες... :smilegrin:
όλα θα τα κάνουμε...
Cici ελπιζω να ειναι κατι καλο και να αξιζει την καψουρα σου ε? :blush: εγω αυτον τον πονοδοντο τον εχω 12 χρονια !!!
mitsokolo 12 χρόνια?! Να φανταστώ είσαι παντρεμένη ? μη μου πείς όχι...:wow:
Για μένα αξίζει πραγματικά, περνάω μαζί του τέλεια... το ίδιο κι αυτός.
Αν και λόγω της δουλειάς του μενει σε άλλη πολη αλλά μιλάμε συνέχεια και βρισκόμαστε συχνά.
¨Είχαμε μαλώσει το καλοκαίρι με καμια ελπίδα επανασύνδεσης.. και τελικά (μετά απο πολλές προσευχές μου) μου έστειλε μνμ και τωρα είμαστε μαζί. Αλλα΄δεν τον πιέζω για τίποτα ζω το τώρα και αυτό είναι που μετράει.
Σόρρυ.. αν πάρω φόρα εγω για θέματα ερωτικά-σχέσεις κ τέτοια δε σταμταω:crazy:
12 χρονια καψουρα!!!
ουαου!!!
και καλα κανεις!!!!! ετσι πρεπει να ζουμε το τωρα! ελευθερα και με παθος χωρις προγραμματα!!!και αν μενει λιγο μακρυα δεν πειραζει η αποστασει φουντωνει το παθος! χιχιχιχι.... ναι τον παντρευτηκα ηταν παντα διπλα μου στα πιο ασχημα και στα πιο ομορφα ... οτι και να πω ειναι πολυ λιγο.................... Cici μου παρε οση φορα θελεις και εμενα μαρεσει να το συζηταω και αποτι βλεπω και αλλα κοριτσακια χαχαχα ! smartaki 12 ! :P
ax.... τέλεια!! Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για μακροχρόνιες σχέσεις που στηρίζει ο ένας τον άλλον και στα ευκολα κ στα δύσκολα!
Μπράβο μιτσοκολο:love:
Εμένα έρχεται αύριο..αχ.. αχ. τι να πω.. τα λέγαμε απο το τηλ. πιο πολυ με μηνυματα, και θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί , αυτό που λένε "κωλος και βράκί":lol:
θα κάτσει μέρες κιόλας... άντε εγώ να κατέβω απο το συννεφάκι που έχω φτάσει..
Αντε πρέπει και να κοιμηθώ για να μην είμαι και πτώμα αύριο..
Καλή συνέχεια και με πολύ έρωτα...:starhit: (νομίζω οτι τόσο αποβλακομμένη που είμαι θα ονειρευτώ καρδούλες) Goodnight.........
xaxaxax καλος να τον δεχτεις! πηγαινε να εισαι φρεσκαδουρα για αυριο :lol:
καληνυχτα κοριτσακι πηγαινε να ονειρευτεις τις καρδουλεςςςςςς :P :P
ζαλιζομαι και μολις εφαγα μια σαντουιτσαρα με τυρι γαλοπουλα πιπερια, δεν ξερω αν ειχε κατι αλλο. και θα πεσω ξερη για υπνο!
αυτο θα κατσει κατευεθειαν σαν λιπος υποτιθεται, ε? :P
και αν ξυπνησω αυριο για τζυμ, σφυρα μου
καληνυχτααααααααααααααααα αααα
σκευτομαι να μην βγω στο μαγαζι που με καλεσαν γιατι μου εχει κολλησει οτι θα παθω επεισοδειο :(
δεν αντεχεται αυτη η μ@λακια :mad:
Επειδη ειμαι κ λιγο ασχετη μιτσοκολο, εισαι αγοραφοβικη;Αν θελεις απαντας,συγγνωμη αν σε φερνω σε δυσκολη θεση...
Σκεφτομαι οτι μαλλον ξεκιναω ελευθερο Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο και μετα μαζεμα..
σκεφτομαι οτι δεν την παλευω ουτε στο φορουμ να γραψω, διαβαζω, θελω να απαντησω και δεν μπορω.
καλο βραδυ και περαστικα μου
onelife.. μηπως η mitsokolo εννοεί επεισόδειο υπερφαγικό ή βουλιμικό??Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Επειδη ειμαι κ λιγο ασχετη μιτσοκολο, εισαι αγοραφοβικη;Αν θελεις απαντας,συγγνωμη αν σε φερνω σε δυσκολη θεση...
Σκεφτομαι οτι μαλλον ξεκιναω ελευθερο Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο και μετα μαζεμα..
εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα.. γιατί είπε δε θελει να παει στο μαγαζι που τη κάλεσαν. Νομίζω ένα αγοραφοβικό άτομο δε θελει να βρίσκεται γύρω απο πολύ κόσμο(μπόρεί κ γενικά απο κόσμο, ουτε κ γω τα ξερω πολύ καλα).
Ας κρατηθουμε μεχρι αυριο!!
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
καλημερα κοριτσι, υποφερω απο διαταραχες πανικου και φοβιες που μου βγαινουν αφθθορμητα , ενω εισαι υγειεστατος ειισαι συνεχως σαν αρρωστος και απο εκει και περα ο πανικος γενναει και διαφορες αλλες φοβιες ειναι οτι χειροτερο εχω περασει και δεν εχω περασει και λιγα...
Cici μου ειναι αδυνατον να παθω βουλιμικο επεισοδειο πλεον μετα το χειρουργειο που εκανα, διοτι δεν πειναω πια.. φιλακια και καλημερα!