Έπαιξα μπάσκετ και το ευχαριστήθηκα πραγματικά μετά από πολύ καιρό
Printable View
Έπαιξα μπάσκετ και το ευχαριστήθηκα πραγματικά μετά από πολύ καιρό
ηταν να παρω το αστικο για να παω για καφε,αλλα αποφασισα να παω περπατωντας
περπατησα...πολυ περπατησα και το φθχαριστηθηκα πολυ!!!
και στο πηγαινε και στο ελα με τα ποδια!!!
Καλημερα, αν και η μερα ξεκινησε χωρις ηλιο....εγω απλα χαμογελαω!!!!
χθες εκατσα σπιτι.....εφτιαξα κουλουρακια και γελασα πολυ με την παρεα απο τα κουμπαρακια μας το βραδυ!!!!!Το καταευχαριστηθηκα!!!!!!
Πήγα για ψώνια
πήγα μια υπέροχη βόλτα με το σκύλο μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love::love::love:
θα λουσω το λιγδιασμενο μου μαλλι...!!!
τπτ αλλο δεν εκανα σημερα για μενα,ηταν μια μερα τρεξιματος,και κουρασης...
Ακόμη και ένα χαλαρωτικό ζεστό μπανάκι είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας. Εύχομαι να το απολαύσεις Lineal! Χρόνια Πολλά ;)
:)) ευχαριστω eli μου:)
ηταν πραγματικα απολαυση,χρονια πολλα και τωρα εμεινε να ρθει το καλοκαιρακι ε;
σημερα εκανα ενα καλο στον εαυτο μου,που συνεχιζω τη διατροφη!!!και απο το πρωινο ζυγισμα,οτι κι αν εφαγα μετα-πρωινο,δεκατιανο,μεσημερια νο-δεν αλλαξαν τα κιλα!!!
οποτε μαλλον θα επανελθω γρηγορα!
Μπράβο Lineal το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου και για τη υγεία σου είναι να του χαρίζεις κάθε μέρα μία ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή! :)
Εγώ λοιπόν σήμερα αν και είχα ένα βάρβαρο ξύπνημα με πολύ κακή διάθεση δεν το άφησα να με απορροφήσει όλη μέρα και έτσι το μεσημεράκι πήγα για φαγητό με καλή παρέα και με θέα την Ακρόπολη, πράγμα που είχα να κάνω τουλάχιστον ένα χρόνο!
θεα την ακροπολη ε;
μια χαρα το ακουω!!!
εγω πινω το καφεδακι μου σπιτι και εχω θεα το σπιτι απεναντι :D
Χμ...ακομα τιποτα.....σε λιγο ομως θα παω γυμναστηριο και μετα για καφε με φιλη να τα πουμε...να γελασουμε να ξεχαστουμε οπως παλια...........ο καιρος δεν βοηθαει...αλλα.....εμεις καλα περναμε κι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραια...θεα....Elli!!!!!!!
lineal......εχεις καλυτερη θεα νομιζω!!!χαχχαχααα.....αααα.... .ξεχασα να σας πω !!!Αν και ειμαι στη δουλεια...εχω φοβερη παρεα....ΕΣΑΣ!!!!:D
αχ ποντικακι να χα τη δουλεια σου!!!:p
Μπράβο ποντικάκι μια χαρά μου ακούγεται το σημερινό σου πρόγραμμα :D
Lineal δεν πειράζει που δεν ήπιες τον καφέ σου με θέα, τουλάχιστον τον ήπιες και το απόλαυσες και αυτό έχει σημασία ;)
Δεν έκανα σήμερα τίποτε , εκανα όμως το Σάββατο . Έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι ..... δουλειες και ανθρώπους που έχω δώσει πολλά αν όχι τα πάντα και δεν το εκτίμησαν ποτέ και πήγα 15 ώρες ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και 20 ώρες τη Δευτέρα για την επιστροφή για να κάνω Πάσχα με τους μοναδικούς ανθρώπους που δεν πρόκειται να με προδώσουν ποτέ : τους γονείς μου .
Κουράστηκα , ταλαιπωρήθηκα μεν , η έκφραση στο προσωπό τους και η χαρά που είδα με αποζημίωσαν και με το παραπάνω .
Δωρακι...ηταν το καλυτερο που μπορουσες να κανεις!!!!!!
Να το επαναλαβεις!!!!!
Εγω σημερα....μετα απο μια απαισια νυχτα με εφιαλτες...σηκωθηκα με διαθεση ντεμι.....χτυπησε το τηλ μου.....και ερχεται η κουμπαρα μου να με παρει για καφε...ε ναι λοιπον την κανω κοπανα για 1 ωριτσα...και παω να ξεχαστω ......με θεα την θαλασσα!!!!!
Καλημερες!!!!!;)