Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by ton76
αχ κι εγω !! εσυ σιγουρα με το γυμναστηριο θα την αποκτησεις!!! Νιωθω πολυ καλυτερα μ'αρεσουν αυτα τα inspiration quotes που ανεβαζεις:thumbup:
Εχθές το βράδυ ήμουν πολύ χάλια!!! Πεινούσα πολύ, λιγουρευόμουν τη σοκολατόπιτα που ήταν στο ψυγείο και ήθελα να ορμήξω στα πάντα!!!! Ευτυχώς συγκρατήθηκα, έφαγα όσο έπρεπε για να χορτάσω και μετά άρχισα να ψάχνω εικόνες και σκέψεις που θα μου ανανέωναν την επιθυμία μου να τα καταφέρω. Μου έκανε πάρα πολύ καλό και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας. Πρέπει να με παρακινούμαστε συνέχεια και να μη ξεχνάμε τον στόχο μας. Μπορεί όταν ξεκινήσαμε να ήμασταν εμπνευσμένοι αλλά με τον καιρό αυτό ξεθυμαίνει! Για να πετύχουμε πρέπει να ανανεώνουμε την έμπνευση μας! Ισως τελικά είναι εξίσου σημαντικό με την δίαιτα και τη γυμναστική. Να μη πω και πιο σημαντικό, γιατί χωρίς έμπνευση δεν κάνεις τίποτα!
Εμένα η έμπνευση μου είναι η ίδια η γυμναστική πια!
Στεναχωριέμαι που άργησα να το ανακαλύψω, το κίνητρο μου είναι αυτό.μου στοιχίζει που την άρχισα γυμναστική σοβαρά τόσο αργά, λίγο πρίν την έναρξη της δουλειάς. Και το Σεπτέμβρη πήγαινα αλλά δεν έκανα τίποτε με όρεξη.
Ονειρεύομαι διαρκώς το νέο Σεπτέμβρη, που θα έχω χάσει αρκετά κιλά ώστε να γυμναστώ να ευχαριστηθώ!!! Με ενοχλεί να προέχει η αερόβια, θέλω να γυμνάζομαι όπως παλιά. Τότε όταν δεν είχα χρόνο έκανα την αερόβια μου σε υψηλή ένταση, τα βάρη μου, κι έφευγα! 60' και δρόμο! Τώρα θέλω μόνο 60' για την αερόβια. Τεσπα η φωτο άγγιξε ευαισθητες χορδές!