Πάντως πολύς κόσμος έχει "καεί" από τους πραγματικούς του γονείς. Αλλά εννοείται πως καταλαβαίνω πως θα ήθελες να τους γνωρίσεις. Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με αυτούς.
Printable View
Πάντως πολύς κόσμος έχει "καεί" από τους πραγματικούς του γονείς. Αλλά εννοείται πως καταλαβαίνω πως θα ήθελες να τους γνωρίσεις. Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με αυτούς.
boo εισαι απιστευτη...... χαχαχα, να σου πω οταν ειχα το ψυχωτικο επισοδειο, μια μερα εβλεπα τους γονεις μου παραμορφωμενα, και οι φωνες μου ελεγαν οτι δεν ειναι οι γονεις μου
κολυμπισα μια ωριτσα ελευθερο, πολυ αντιαγχωτικο........ λετε απο τα 2 χιλλιομετρα που κανω τωρα να βαλω στοχο τα 4 χιλλιομετρα
τους πραγματικους μου γονεις τους εχουν φυλακισει οι απο πανω καπου μακρυα να μην τους βρισκω.αυτοι που εχω τωρα ειναι βαλτοι για να με παρακολουθουν απο μωρο.1 φορα θελω να τους δω μονο
Μπου ηρεμησε
Α, τώρα σε κατάλαβα, Μπου. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως οι "πραγματικοί" μας άνθρωποι είναι αυτοί που δεν θα μας ταλαιπωρήσουν, καταπιέσουν (ή ότι άλλο θέλετε) και θα μας στηρίξουν. Και ίσως δεν τους έχουμε γνωρίσει ακόμα, μα κάποια στιγμή θα τους βρούμε.
καλησπερα σας παιδια
θελω να πω πως τα βραδυα κοιμαμαι καλυτερα.
δεν εχω τοσες φωνες και κοιμαμαι περισσοτερες ωρες σε σχεση με 1 εβδομαδα πριν.
ορεστη δεν ειπα οτι οι δικοι μας ανθρωποι δε θα μας κανουν τη ζωη δυσκολη.θα μας την κανουν.αλλα να ειναι οι πραγματικοι
Kαλά τα ξενύχτια αλλά να ξέρεις ότι με καλό ύπνο στην ψύχωση=λιγότερες υποτροπές.
Το άλλο μυστικό είναι να μη πίνεις πάνω από 1-2 καφέδες ειδικά εσύ που έχεις χαμηλό σωματικό βάρος και να μη πίνεις αλκοολ.
Για μένα είναι σημάδι όταν ξενυχτάω ότι μάλλον κάτι γίνεται με το φάρμακο και δεν με πιάνει καλά.
Θετικό αυτό boo προσπάθησε να κοιμάσαι για να επουλωθεί ο εγκέφαλος. Με τον ύπνο μπαίνει μια τάξη στο μυαλό μας καθώς βλέπουμε όνειρα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις της μέρας και βελτιώνεται η μνήμη και οι γνωστικές λειτουργίες.
Θέλει όμως ένα 8ωρο το πολύ 9ωρο γιατί ο υπερβολικός είναι το ίδιο με τον λίγο ύπνο. Ζαβλακώνεσαι!! Τουλ αυτό συμβαίνει σε μένα.
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις!
ο υπνος εστρωσε.μαλιστα δε μπορω να ξυπνησω ουτε μετα απο 12 ωρες υπνου...τι να πω..το ακρως αντιθετο απο το προηγουμενο 10ημερο.φωνες εχω λιγοτερες μεσα στη μερα και δεν ειναι τοσο εντονες.ενω ηταν σαν να με διαταζουν σε τετοιο τονο τωρα ειναι πιο υποτονικες.
δε ξενυχτουσα επειδη ηθελα απλα δε μπορουσα να κοιμηθω και ηταν και πολλες φωνες το βραδυ.
αλκοολ δεν πινω καθολου.ουτε μπυρα.πολυ σπανια.
απο καφεδες πινω 1 φρεντο εσπρεσο και 1 φραπε ντεκαφεινε
δηλαδη καθε φορα που σε πιανει θα απασχολησαι με κατι για να ξεχνιεσαι
εγω μερικες φορες νομιζω οτι βλεπω μια μαυρη σκια, τη ειναι αυτο το πραμα σαν να βλεπω εναν ανθρωπο να περναει πολυ γρηγορα
καλησπερα παιδια
αλεξανδρε πρεπει πρωτα να δρασει το φαρμακο για να αποκτησω εναν μικρο ελεγχο.κι ελεγχο...οχι οτι κανω κατι μαγικο απλα προσπαθω να τις προσπερναω.αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι και τοσο.παντως βελτιωση υπαρχει.
παυλο μηπως ειναι σκια απο κανα παραθυρο τιποτα φωτα αυτοκινητα εξω απο το δωματιο σου και νομιζεις οτι το βλεπεις?ή λεω λαλακιες?
.........................