Originally posted by keep_walking
Quote:
Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.
Μέσα στην απελπισία του ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά, να μην είναι όλα αληθινά, αλλά να είναι τα περισσότερα, να μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό είναι αρκετά αληθινό. Δυστυχώς μερικές φορές φτάνουμε πολύ μακρυά με το ψάξιμο. Είναι παλικαρίσιο το ψάξιμο αλλά μαζί με το νερό φανερώνεται και η βρωμιά του ψαξίματος.
Αν και δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω στο μήνυμα σου νιώθω την ματαιοδοξία ως το μόνο σοφό λόγο που αναδύθηκε από το παρελθόν για να μας θυμίζει το λυπηρό παρόν. Κάτι οι ακεφιές, κάτι ο κόμπος στα χέρια και αδυνατώ να γράψω άλλο.
Xμ το θεμα ειναι ποσο συμβατα ειναι με σενα αυτα που λεει ο εκαστοτε ανθρωπος.
Μπορει να ειναι υπερευαισθητος αλλα να σε στολιζει με χιλια δυο κοσμητικα λογω της υπευραισθησιας αυτης που διαθετει...και φυσικα εσυ που δεν εισαι αναισθητος να γινεις μανταρα.
Η υπερευαισθησια δεν ειναι προσον ουτε η ευαισθησια ειναι για μενα...περισσοτερο προσον θεωρω το να προσφερεις κατι.
Οσο για το ποσο αληθινος ειναι ο καθενας λιγο δυσκολο οταν δεν ξερεις και ο ιδιος την αληθεια πολλες φορες πως μπορεις να εισαι αληθινος?
Οταν συναισθημα-λογικη κατα καποιο τροπο βρισκονται σε συγκρουση και ψαχνεις να βρεις τον εαυτο σου?
Τεσπα καποιες σκεψεις και εγω...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...ισως να λεμε και τα ιδιο με διαφορετικα λογια.