Originally Posted by
Marilou
Να σου πω και εγώ μια βλακεία ?
Ξέρεις και εγώ δουλεύω και ο άντρας μου ,όταν έχω υπηρεσία 24ωρη που τυχαίνει να είναι αρκετά συχνά δεν γυρνάω καθόλου σπίτι ...
Έχω δεν έχω δουλειά πρέπει να ειμαι απικο εκτός σπιτιού ...
Δόξα το Θεό δεν πεινάμε και έχω την άνεση και γυναίκα μόνιμα να έχω και για δουλειές και για φαγητό και για τα πάντα ....
Δεν έχω όμως ,μόνο για τις βαριές δουλειές και αυτή πλέον τα τελευταία χρόνια για λόγους σωματικής ασφαλειας μου .
Τα φροντίζω όλα μόνη μου και εντάξει μη λέω και υπερβολές στα ζόρια επιστρατεύω στην μαγειρική την μαμά μου .
Και όχι δεν είμαι ούτε υπηρέτρια ούτε κορόιδο ...Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι και ας γκρινιάζω καμιά φορά όπως όλες μας .Άλλωστε δεν νομίζω να κάνω κάτι λιγότερο από μια φυσιολογική πλέον παντρεμένη γυναίκα ...Απλά εχω πρόγραμμα και ας θυσιάζω κάποιες ώρες από τον ύπνο μου ..Όταν έχεις θελησει τα πάντα κάνεις ...Ας βγει και η ρυτίδα λιγάκι πιο νωρίς χαλάλι δεν πειράζει ,ας μην κάνω καθημερινά μάσκα και μποτε..
Απλά όταν αποφάσισα να παντρευτώ είπα θα κάνω αυτό που πρέπει και στο θέμα σπιτιού και παιδιών ..Όχι όμως επειδή πρέπει αλλά επειδή θέλω ..
Δεν έκανα προγαμιαίο συμβόλαιο που μέσα περιλάμβανε υπηρετικό προσωπικό και μπειμπισιτερ για να κάνω τα γούστα μου ...
Αν δεν ήθελα δεν θα άνοιγα σπίτι θα ήμουν μια ζωή μόνη μου με τον γκόμενο να κάνω τα λούσα μου ,τα ταξίδια μου και όταν θα βαριομουνα ή όπως το λες θα μου τελείωνε γιατί πάντα έτσι θα ήμουν ,θα επερνα το καπελάκι μου και θα έφευγα .
Ούτε καταπιέσεις ούτε τραγικές θυσίες σαν τις δικές σου ...
Θα πήγαινα στον επομενο ή θα ζούσα μόνη μου και θα πρόσφερα όλα αυτά στον ευατο μου μέσα από την δική μου δουλειά .....Δεν θα συμβιμβαζομουνα με τίποτα λιγότερο μόνο και μόνο για να μην χάσω την βολή μου .
Αφού λοιπόν θα δούλευα και θα ήμουν τόσο επιτυχημένη και μορφωμένη τι να τον κάνω τον άλλον...
Όσο για το κανακεμα άστο έπεσες στην περίπτωση ..Ούτε εγώ έχω άντρα που θέλει κανακεμα ,ίσα ίσα εγώ πλέον είμαι αυτή που πολλές φορές εκείνος κανακευει επειδή το θέλω και το ξέρει ..
Όπως και ξέρω ότι μπορεί να είναι βράχος σε όλα του αλλά όταν παίζουν θέματα υγείας ή χοντρά άλλα περιστατικά ο λόγος μου και η παρουσία μου θα είναι εκεί χωρίς να το ζητήσει ....
Και εγώ γουστάρω να το παίζω κάποιες φορές νοσοκόμα αλλά νοσοκόμα με νοσοκόμα έχει διαφορά .
Άνετα το παίζω και σε ένα δυνατό άντρα χωρίς να καταλάβει αυτό τον ρόλο, απλά ,ξέρει ότι στα δύσκολα έχει ένα άνθρωπο να μιλήσει και έναν άνθρωπο που δεν θα του ,πει καλά να πάθεις ,γιατί έκανες αυτό και αυτό και αυτό και ήταν λάθος και εγώ σου το έλεγα και ενα σορό άλλα πράγματα που αντί να τον εμψυχώνουν να τον χαντακωνουν....
Ξέρεις το να κάνεις την νοσοκόμα δεν το κάνεις μόνο κάνοντας αχαλίνωτο έρωτα όπου σταθείς και όπου βρεθείς και είσαι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά ..
Το ξέρεις το ριτο η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κοκκαλα ραγίζει ?
Αυτό θέλουν οι δυνατοί όπως λες άντρες ,έναν άνθρωπο που θα μπορούν να συζητούν και όχι μόνο να δείχνουν το ενδιαφέρων του κάνοντας έρωτα ..
Ένα άνθρωπο που λόγος τους θα τους φτάνει και θα τους περισσεύει ...
Εσένα ο δυνατός ο τέλειος αυτός άντρας που μας.λες ότι δεν ήθελε κανακεμα ξέρεις γιατί έπεσε στην κατάθλιψη?
Γιατί δεν είχε ακριβώς αυτό .Μια γυναίκα που θα είναι εκεί να τον κανακευση με τον λόγο της και με την απόφαση ότι για λίγο καιρό πρέπει να κάνει στην άκρη τα γούστα της ,να σηκώσει μανίκια και να αναλάβει αυτή τα ινια του σπιτιού .
Έπρεπε να στο ζητήσει ? Δεν το καταλαβαίνεις από μόνη σου ?Κανακεμα ήθελε τότε...
Λίγο όμως ,γιατί τόσο θα διαρκούσε η κατάθλιψη του .Ας έβλεπε δίπλα του μια δυναμική γυναίκα έτοιμη να δώσει τα πάντα για εκείνων κάνοντας έτσι την νοσοκόμα και θα σου έλεγα εγώ αν δεν το ήθελε αυτό η όχι ο κατ αλλά δυνατός συζηγος ...
Σε ένα γάμο πρέπει να φτάσεις στο σημείο να αλλάζεις ρόλους χωρίς πολλά πολλά.
Όταν πέφτει ο ένας αναλαμβάνει ο άλλος και το αντίθετο ..Τότε μόνο έρχεται η ισορροπία ..
Αν μονίμως ο ένας θέλει να το παίζει τόσο δυνατός κάποια στιγμή θα πέσει και τότε η πτώση του θα είναι πολύ χειρότερη γιατί τότε καταλαβαίνει πως τελικά αυτός ο άνθρωπος που παντρεύτηκε ,αυτός ο ιδανικός όπως μας λες ήταν μια φούσκα που απλά στο πρώτο τσιμπιμα έσκασε ...
Αλλά τι στα λέω όλα αυτά ,βλακείες λέμε τελικά ...
Όλες αυτές που κρατάνε τα σπίτια τους και είναι μια χαρά δεν είναι παντρεμενες ούτε με έξυπνους άντρες ούτε με τέλειους εραστές ,ούτε με καλούς επαγγελματίες ...
Απλά είναι κορόιδα ,υπηρέτριες καταπιεσμένες και έχουν πάρει εκεί έναν και τον έχουν για να τους βοηθάει στα χοντρά με τις δουλειές του σπιτιού ..Και όταν κουραστούν από τις δουλειές να τους κάνουν και την νοσοκόμα ....
Ξέρεις κάτι σε θαυμάζω πραγματικά ..
Θαυμάζω ώρες ώρες που στο μυαλό σου έχεις ωραιοποιησει ότι λάθος έχετε κάνει και σαν ζευγάρι αλλά και μόνοι σας και το βαπτίζεται τέλειο ,μοναδικό και κρύβεσαι πίσω από αυτό ...
Πραγματικά πως μπορείς να αρέσκεται σε κάτι τόσο τέλειο αληθεια ...Συμφωνώ απόλυτα, η ζωή με τον τελειο ανθρωπο είναι πολύ βαρετή και σε φτάνει σε σημείο όλο αυτό που νοιωθεις να σου τελειώνει ..
Κρίμα μωρε χάνεις ξέρεις ... γιατί σε εμάς τις απλές δουλαρες που γουστάρουμε να υπηρετούμε τους πασάδες όλη αυτή η κατάσταση μας κάνει να μην βαριομαστε και ούτε να τελειώνει αυτό που έχουμε ...
Μάλλον από εδώ βγαίνει που λένε το να κλαίγεσαι και να το παίζεις πονεμενος εινάι πολυτέλεια όλων αυτών που δεν έχουν ιδέα πως είναι να είσαι σαν όλους εμάς του μικρομεσαίους ,του κοινούς θνητούς καλύτερα θα έλεγα ..