Originally Posted by
giorgos panou
καλησπερα Ηλια
Πρωτα απο ολα εχω να σου πω καλη σου δυναμη και συγχαρητηρια για τον αγωνα σου που δινεις ως προς την αποτοξινωση σου.Ειναι πολυ καλο κατα την γνωμη μου ,βεβαια δεν ξερω για το αν πρεπει να σταματησεις ολα τα φαρμακα που παιρνεις ,μημπος δλδ ο γιατρος σου σου εχει πει οτι καποια φαρμακα ειναι αναγκαια λογο καποις ασθενια η κατι τετοιο, συγνωμη αλλα δεν ξερω, παντος αν προσπαθεις να σταματησεις τα αλλα αυτα δλδ που ειναι περιτα κανεις πολυ καλα, ειδικα οι βενζοδιαζεπινες για την δικη μου παντα γνωμη ειναι πολυ λαθος φαρμακο να το παιρνουμε εκτος εαν ειναι μεγαλη αναγκη ,αλλιως ειναι λαθος .
Αυτα που περνας ειναι εκνευριστικα και κουραστικα, υπομονη ομως θα περασουν, υπαρχουν πολλοι τροποι να ελαφρινεις τον πονο σου βεβαια να το περασεις ανοδυνα δεν γινετε, αλλα μπορεις λιγο να το ξεγελασεις . Ενας απο αυτους ειναι τα συμπληρωματα βιταμηνων ειδικα Β ,θα σε βοηθησουν πολυ, οπως και η C . Kατι αλλο που θα επρεπε βεβαια να ειχες κανει μια μερα πριν αρχησεις ειναι να παρεις παρακεταμολη ,ντεπον ,καθε μερα καθε 6 ωρες. Οπως και φαρμακα εναντι της ναυτιας .Θα μπορουσες ομως πριν παρεις οτι σου γραφω αν κι ειναι ολα αβλαβες να παρεις ενα τηλεφωνο το γιατρο σου να σου πει την γνωμη του . Αυτα που σου συνηστω δεν ειναι καν φαρμακα ειναι συμπληρωματα διατροφης για αυτο εχω το θαρρος να στα γραψω αφου απαγορευετε να γραφουμε τετοια .
Δυστυχως εχω γνωση πανω σε αυτα τα θεματα απο το δικο μου κορμι ως προιν πολυτοξικομανης ,την εμπειρια αποτοξυνωσης και απεξαρτησης απο βενζοδιαζεπηνες κι μαλιστα οχι αυτη των ζαναξ ,οπου ειναι μετριμενη κι προσεγμενη, αναφερομαι για βουμπλεκαν, υπνοστεντον νταβορ κι αλλα βαρια χαπια βενζοδιαζεπινης αλλα κι βαρβιτουρικα οπου ειχαν 10πλασια ποσωτητα ,απο την οποια σημερινη , μπορει να ακουγοντε υπερβολικα αλλα δυστυχως το αντιθετο γραφω ,γραφω λιγοτερα για να μην σας φανουν ψεματα, διοτις αν γραψω οτι επερνα στα 17 μου καθε μερα γυρο στα 5-6 υπνοστεντον των μλ και αρνταν αλλα 3-4 , ισως ακουστουν υπερβολη. Ομως δεν ειναι διοτις ο οργανισμος ολων μας τα αντεχει εαν κανεις χρηση καθε μερα απο λιγο λιγο ανεβαινεις ειναι απολυτος φυσιολογικο να φτασεις σε αυτα τα νουμερα , οπου οποιος εφτανε σε αυτα τα νουμερα δεν εκοβε τις βενζοδιαζεπηνες οπως εσυ φιλε μου ηλια αφου ο κυνδηνος του θανατου ηταν υπαρκτος και ειχε υπαρξει δυστυχως, ειτε γινοταν με σταδιακη πτωση ,ειτε με καποιο ειδους εναλαγε ουσιων πωτε ομως "μαχαιρι" αφου δεν αντεχε η καρδια ευκολα τοσο αποτομη αλλαγη.
Αρκετα απο εκεινα τα φαρμακα εχουν απαγορευτει πλεον απο την αγορα, μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου, εαν ειναι μεγαλος σε ηλικια θα τα ξερει, με επεμβασει του κρατους τους απαγορεψαν την συνταγογραφησει αφου ηταν ξεκαθαρο εμποριο ναρκωντικων πλεον αυτο το πραμα! και μετα εκοψαν τελειως την εισαγωγη και την παραγωγη, πλεον τα υπνοστεντον ειναι πολυ ελαφρια -που θεωρουντε απο τα πιο βαρια - δοκιμασα το καλοκαιρι δυο και δεν ενιωσα σχεδον τυποτα , παρα για μιση ωρα μια μικρη , ζαλαδα, εν μερη το περιμενα αφου οπως και μου ειχαν πει εκεινα τα χρονια στην κλινικη ,για ολη μου την ζωη θα εχω προβλημα δλδ αυτες οι ουσιες δεν θα μπορουν ξανα να δουλεψουν στον δικο μου οργανισμο οπως θα μπορουσαν κανονικα, αλλα ουτος η αλλως δεν τις θελω και δεν θα τις ξανα παρω πωτες!
Καλη τυχη Ηλια, ευχομαι να πανε ολα καλα, σου εγραψα και λιγο απο την δικη μου εμπειρια οχι για φυγουρα, αφου εγω ντρεπομαι για οσα εκανα κι οσα περασα ,δεν τα λεω σε ανθρωπους που βλεπουν το προσωπο μου, αλλα στα εγραψα για να δεις οτι υπαρχοουν πολυ χειροτερα, αλλα και οτι γενικος οποιος θελει τα καταφερνει .