Στη δικη μου περιπτωση, δεν προτάθηκε το βίντεο απο τον αλγόριθμο του YT. Ημουν εγγεγραμμένος, οπότε το είδα στα subscription uploads...
Printable View
πείτε τπτ ρ παιδιά....
Είπαμε, εσύ έχεις γούστο, υπάρχουν αρκετά κοινά.. :)
Πρέπει να οργανώσουμε βραδιά παλιάς καλής χιλιοειδωμένης ελληνικής ταινίας να αράξουμε στον καναπέ με καλτσούλα και διχαλωτή σαγιονάρα (μέχρι να αποφασίσει ο καιρός τι θέλει να κάνει..) και τίποτα για να μασουλάμε..
Να σου πω λιγο, εγώ τώρα βαριέμαι μετά από τόσον καιρό να λέμε για εκείνα τα παλιά που σε ήθελα. Εν ολίγοις, εχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν και πιο παλιά απο εμένα με κόσμο που έμπαινε από διάφορους λογαριασμούς και εκανε διάφορα και μπλα μπλα μπλα βαρέθηκα ήδη.. Ενταξει, κατανοώ οτι αυτο εχει κανει ορισμενα παιδια εδω να εχουν μια παραπανω ευαισθησια πανω σε αυτο το ζητημα και να αντιμετωπιζουν οποιον μπαινει με μια καποια (δικαιολογημενη εν πολλοις..) επιφυλακτικοτητα. Αλλα ρε παιδια υπαρχει και νεος κοσμος που ερχεται, ας μην τους παιρνουμε απο τα μούτρα ολους.. Εγω γενικα βαριεμαι να ασχοληθω με αυτο το κομματι, χωρις βεβαια να λεω οτι ειναι και σωστο οσοι το κανουν για να σπανε πλακα κιολας σε βαρος των υπολοιπων. Προτιμω να μιλαω στον αλλον οπως μου συστηνεται και το τι πιστευω ή δεν πιστευω το κραταω για μενα. Αν με ρωτουσες λοιπον θα σου ελεγα οτι δεν πιστευω οτι εισαι καποιο παλιο μελος κλπ κλπ οπως σου ελεγαν καποιοι αλλοι φιλοι εδω. Αλλα δε θα πω αυτο. Θα σου πω οτι δε με νοιαζει ακομα κι αν ησουν. Επειδη μου αρεσουν και τα μαθηματικα, η λογικη των μαθηματικων δηλαδη, «εστω οτι» η Joanna8 εχει αλλους 7 επιπλεον κρυφους λογαριασμους και μπλα μπλα μπλα.. Εγω λοιπον θα της πω τοτε να φτιαξει κι αλλον ενα για να ειναι γατα εννιαψυχη. So what? Μας κανεις, αυτο εχει σημασια, εχεις ωραιο γουστο και τραγουδας και ωραια :) Αραξε λοιπον και μη χολοσκας με το τι νομιζει ο καθενας.. :)
https://youtu.be/zMTJqRwY6RU
Δεν παίρνουμε όλους από τα μούτρα. Παίρνουμε όσους είναι όντως παλιά μέλη.. Αν εσύ γουστάρεις να μιλάς με το ίδιο άτομο κάθε φορά αλλά να είναι με διαφορετικό προφίλ και να παροτσιαζει άλλη ζωή κάθε φορά, μπορείς να το κάνεις. Εκτός του ότι είναι άδικο, απαγορεύεται. Ειναι φορουμ ψυχολογίας, δεν είναι καφέ για να παίζουν.
*Και δεν γινόταν παλιά και τώρα έχουμε ευαισθησία. Πάντα γινόταν. Και το ένα ακραίο περιστατικό με την κτηνίατρο πριν λίγους μήνες έγινε..
Εντάξει βρε Γιώργο, επί της ουσίας δε διαφωνούμε σε αυτό, απλά εγώ δεν το παίρνω τόσο κατάκαρδα. Ξερω οτι είναι το ίντερνετ και οτι θα συμβουν και τέτοια, ειναι αναποφευκτο.. Συν του οτι βαριέμαι να κανω τον αστυνομο και τον ντετεκτιβ, δεν ειμαι εδω γι αυτο. Αν με ρωτας, αυτο ειναι και λιγο παραπανω ευθυνη αυτων που διαχειριζονται τη σελιδα. Καταλαβαινω οτι εχεις μια παραπανω ευαισθησια απο εμενα πανω στο συγκεκριμενο θεμα, δε σε αδικω καθολου, εχεις δει και περισσοτερα απο εμενα γιατι εισαι και παλιοτερος εδω, απλα το σκεφτομαι λιγο πιο διαφορετικα και επιλεγω να μη στεκομαι τοσο πολυ εκει. Αν υπαρχουν και τρολ, γιατι να τα ταΐσω στο κατω κατω? Αυτη μου την αντιδραση ακριβως περιμενουν.. By the way, αν ακουει κανα τρολ ας δοκιμασει να παιξει και κανα rpg, μπορει να το βρει ενδιαφερον..
Το θυμαμαι αυτο με την κτηνιατρο, εδω ημουν και οντως ηταν ασχημο. Αλλα απο την αλλη ετσι κι αλλιως δευτερη γνωμη αν θελει κανεις παιρνει πηγαινοντας σε δευτερο κτηνιατρειο, δε βασιζει το τι θα κανει με το ζωακι του πανω σε κατι που διαβασε στο ιντερνετ. Θελω να πω, ας μην ειμαστε επιπολαιοι με αυτα. Τωρα για αυτον/αυτην που το εκανε αυτο, αν ηταν για να σπασει πλακα προφανως και ειναι απαραδεκτο και φυσικα κατακριτεο, αν παλι ηταν λογω καποιας ψυχοπαθολογιας απο την οποια πασχει, εκει δεν μπορω να πω κατι γιατι τοτε εχει το ακαταλογιστο.. Και παλι η τελικη ευθυνη πεφτει αφενος ατομικα σε εμας, στο τι εμπιστευομαστε δηλαδη και τι οχι και αφ ετερου στους διαχειριστες που ανηκει η σελιδα.