κουρεμενος θες να πεις:p
κοιτα δεν τρελενομαι απο την χαρα ,αλλα οσο να ειναι εχει πλακα μερικες φορες....ευτυχως δεν εχω παει για κατι σοβαρο σε οδοντιατρο..οταν θα παω(χτυπα ξυλο) θα αναθεωρησω:p
Printable View
Καλο ηταν ερις? Κ γω θελω να παω να το δω
Κυκνε υπομονη..εγω πιστευω νικ και ενα σφραγισμα να κανεις ποναει..ασε την ενεση που γινεται παντα δεν αντεχεται!! Μα καλα, πως την αντεχεις;
Α γι' αυτο σ' αρεσει λεω κι εγω! ;-)
Αμα θελετε να δειτε κανα θριλερ πηγαιντε στο οδοντιατρο χωρις να σας κανει ξυλοκαινη χαχα σας αρεσε εμενα οχι.
Ερις στο θρεντ κινηματογραφος αν θες σχολιαζουμε τη ταινια, εγραψα ηδη προταση.
Κυκνακι τα καταφερες και να πας στην ωρα σου και να γινει οτι επρεπε να γινει. Κανονισε μολις δεις τη ταινια θελω γνωμη κριτικη στο θρεντ που εχω ανοιξει, δεν εχει αναφερθει αλλος σε αυτη τη ταινια θα εισαι η πρωτη νομιζω. :)
Ουφ, ναι, τα κατάφερα! Νιώθω ανακουφισμένη τώρα που επιτέλους μου έφυγε το πρήξιμο και το μούδιασμα...
Ναι, βέβαια αφού το θέλεις θα την σχολιάσω μόλις τη δω...θέλω αν προλάβω να ξαναδώ και την πρώτη για να την έχω φρέσκια στο μυαλό μου (είναι τριλογία). Την έκανα κράτηση στο dvd club αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, μακάρι να έρθει σήμερα και να τη δω με την ησυχία μου γιατί τελικά κανόνισα με τη φίλη μου να πάμε την Πέμπτη εκτός απροόπτου...
Σε ευχαριστω κυκνακι μου :)
Καλημέρα cc και στους υπόλοιπους! :) Τι κάνετε;
Εγώ αυτή τη στιγμή σαν λίγο καλύτερα...αλλά δεν ξέρω αν θα κρατήσει, μεταβάλλεται εύκολα η διάθεση μου αυτές τις μέρες...
Τελικά η πρώτη ταινία από τις 50 αποχρώσεις του γκρι ήρθε σήμερα οπότε θα την δω απόψε...μακάρι μόνο να μην χαλάσει κάτι αύριο για το σινεμά...
Καλημερα κυκνε..τι εννοεις ηρθε σημερα η ταινία; Εγω δεν ειμαι και τοσο καλα..
Ελα κυκνε μου σορυ ξεχαστηκα παλι. Α καταλαβα για την ταινια. Εγω ειμαι καλυτερα τωρα νταξει περασα μια μικρη κριση πριν οπως παντα. Εσυ τι κανεις;
μεγαλη μαπα αυτη η ταινια κυκνε...
αγγουρια ηθοποιοι,χαλια σκηνικα,ασχημη πρωταγωνιστρια σκατα τελειως.....
εγω ετσι μονο το τρειλερ ειχα δει και ηταν μαπα
Εντάξει αν είναι έτσι τότε. :)
Γεια σας!!!!!
Καλημέρα δεν είμαι και τόσο καλά αλλά θα την παλέψω......με απασχολεί το θέμα της αρρώστιας μου και όσα έχω τραβήξει από αυτό, ειλικρινά δεν υπάρχει σωτηρία, καλύτερα να μην είχα γεννηθεί ποτέ με τόσο κωλόκοσμο που υπάρχει παρά τα όσα τράβηξα, το δίκιο θα ήτανε να ήμουν εγώ στη θέση τους και αυτοί στη δική μου, αλλά όταν το λέω αυτό με λένε κακιά. Άσχετα που αυτοί που με έκαναν ή με κάνουν χάλια φταίνε ενώ εγώ δεν φταίω σε κάτι. Πολύ άδικη η ζωή.
Καλημέρα!
Κι εγώ νιώθω πολλές φορές ότι θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί ποτέ...
Και τώρα δεν αισθάνομαι πολύ καλά παρόλο που πέρασα ωραία χθες γιατί έβλεπα εφιάλτες το βράδυ κι εκτός των άλλων νιώθω κουρασμένη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο...
Τι να σου πω κύκνε εμένα περισσότερο η κοινωνία με πειράζει δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις ποτέ δεν φτάνει που έχω την αρρώστια μου έχω και τη βλακεία να μην πω τίποτα χειρότερο του καθενός να αντιμετωπίσω. Ή σ' αφήνουν μόνο σου τελείως οι άλλοι ή ασχολούνται μαζί σου για κουτσομπολιό ή για κακίες, μέση λύση δεν υπάρχει, ανθρωπιά δηλαδή. Έλεος είμαι πολύ πιεσμένη και πολύ θυμωμένη και πολύ αγανακτισμένη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και γενικά δεν είναι μόνο η αρρώστια μου. Είναι και τα κιλά μου, αλλά και άλλοι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν όλων των ειδών τους ρατσισμούς επειδή έχουμε μάθει να είμαστε ηλίθιοι.
Μας εχουν ζαλισει που μας εχουν ζαλισει με τον Αγ. Βαλεντινο ειδες κυκνακι μου και τις αποχρωσεις... ε οσο να ναι επηρεαζει τη διαθεση το "ολο"... !!! Αναφερομαι στις στιγμες που νιωθουμε πιο ευαλωτες και θελουμε αγκαλια.
Σε αυτη τα φαση δε νομιζω να την εβλεπα.
Ναι, σίγουρα επηρεάζει αυτό το κλίμα...αν είχα σχέση θα μου άρεσε πολύ η γιορτή αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα με μελαγχολεί...
Κι αυτή τη στιγμή έχω αρχίσει να νιώθω άσχημα, πήρα τα φάρμακα μου αλλά πρέπει να περιμένω να με πιάσουν ...προσπάθησα να ξαπλώσω αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω παρόλο που θα ήταν καλό γιατί είμαι πιασμένη...γιατί δεν μπορώ να νιώσω καλά αυτές τις μέρες; Θα έπρεπε να νιώθω καλύτερα...και αύξησα τη δόση και βγήκα έξω χθες, τι άλλο να κάνω πια; Δεν νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι που δεν μπορώ σήμερα...
Μικρή ξεκουραση θες κυκνακι μου. Μια χαρά είσαι απλά άραξε για λίγο.
Καλή η κρέμα αυτή ανακουφίζει από τον πόνο. Κυκνακι μου περαστικά. Βάλε λίγο ευχάριστη μουσική να πας κόντρα στο αίσθημα στεναχώριας. Θέλει πόλεμο η νταουνιλα.
Ευχαριστώ! Θα σου δείξω κι εσένα τι τραγούδι έβαλα, ο ρυθμός δεν είναι χαρούμενος αλλά οι στίχοι μου δίνουν δύναμη, σε κάποιο σημείο λέει: "η ζωή μου ξημέρωσε και κάθε φως του σύμπαντος μου άναψε" κι έτσι αισθάνομαι από την ημέρα που πήρα ένα καλό μήνυμα από το πρώην σαν απάντηση σε δικό μου, στο είπα; (δεν θυμάμαι τώρα)
https://www.youtube.com/watch?v=Nonsjwh4jvE
Κατάλαβα ότι ξανά μίλησες αλλά εύχομαι να σου κάνει Μονο καλό κυκνακι μουυυυ. Να μην περνάς αγωνια ψυχική όταν χάνεται επικοινωνία
:)
Όχι, δεν νιώθω πια αγωνία γιατί τώρα ξέρω ότι δεν μου είναι θυμωμένος όπως πίστευα γεγονός που με έκανε να μην τα έχω καλά με τον εαυτό μου (πιστεύω ότι κάποιες φορές αυτός ήταν ο λόγος που αυτοτραυματιζόμουν) και τώρα ως επί το πλείστον νιώθω γαλήνη σχετικά μ' αυτόν αν και δεν σου κρύβω ότι μου λείπει...
Τώρα έφτιαξα κι ένα καφεδάκι...
Δεν πιστεύω ότι τα δυνατά αισθήματα για κάποιον άνθρωπο εξαφανίζονται, μαθαίνουμε αναγκαστικά να τα διαχειριζόμαστε με τρόπο που να μη μας καταστρέφουν πια. Πάντα μας λείπει αυτό που ζήσαμε για λίγο και χάσαμε απότομα. Η τέχνη έχει να δείξει πόσοι συνάνθρωποί έχουν βιώσει αυτή την έλλειψη. Χαίρομαι που έφυγε η σκέψη ότι φταις εσύ!!!!!
Ναι, όντως όπως πολλές ταινίες αλλά και το τραγούδι που έβαλα πριν που σε άλλο στίχο λέει "μην μου φύγεις όπως παλιά"...
Να σε ρωτήσω, από γλώσσες τι μιλάς; (τώρα είμαι εγώ περίεργη :p)
Και γιατί δεν θα πήγαινες αυτή την περίοδο να δεις την ταινία;
Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος απ' την ψυχή μου...με βασάνιζαν φριχτά οι τύψεις κι η σκέψη ότι εγώ τα χάλασα όλα...