εγω εκανα πιο παλια power yoga, απιστευτη ειναι και ως προς την ηρεμια -ελεγχο στρες κ ως προς τη συσφιξη κ σμιλευση..
αφου ειναι ασκηση, δε θα αυξανει το μεταβολισμο ?
προσωπικα εβλεπα πολυ μεγαλη διαφορα στους μυες μου, αρα....?
:dork:
Printable View
εγω εκανα πιο παλια power yoga, απιστευτη ειναι και ως προς την ηρεμια -ελεγχο στρες κ ως προς τη συσφιξη κ σμιλευση..
αφου ειναι ασκηση, δε θα αυξανει το μεταβολισμο ?
προσωπικα εβλεπα πολυ μεγαλη διαφορα στους μυες μου, αρα....?
:dork:
Αν κ εχω καιρο να γυμναστω-απο τα Χριστουγεννα ευγνωμονω τον Josef Pilates για το συστημα του.Ποτε δεν εχω νοιωσει το σωμα μου καλυτερα οπως οταν κανω Πιλατες κ εχω δοκιμασει πολλες τεχνικες!!Κυριολεκτικα αναπνεει ολο το σωμα!Οσο για τη γιογκα μια χαρα,εχω ακουσει η διαβασει οτι επειδη η καθε σταση συνδεεται με καποιο αδενα στο σωμα,δραστηριοποιει πολυ τα οργανα που συνδεονται σε σημειο να χρησιμοποιουνε στασεις για ενισχυση η και θεραπεια οπως π,χ.πονοκεφαλων κ βεβαια στρες κ.α, Και μονο που αναφερεις οτι ιδρωνεις σκεψου τι καλο ειναι αυτο κ τι τοξινες ξεφορτωνεσαι απο το σωμα σου.
Quote:
Originally posted by Silk
Κάνει κάποια yoga?
Γιατί έχω μερικές απορίες. :dork:
Κάνω ένα πρόγραμμα 45λεπτο και παρόλο που δεν τρέχω ιδρώνω ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ όμως, δεν μπορώ να σταθώ ώρες ώρες στο χαλάκι γιατί οι πατούσες μου είναι μούσκεμα στον ιδρώτα και παρόλο έχω πετσετούλα (αν και δεν μπορώ να σταματήσω το πρόγραμμα).
Κάτι ακόμα η yoga τον μεταβολισμό τον αυξάνει η τσάμπα μου βγαίνει η γλώσσα να πάρω τις πόζες?
Από ευλυγισία πάντως ένα έχω να πώ 1 εβδομάδα κάνω και σήμερα άκουγα από τις μισές αρθρώσεις "κρακ-κρακ" ή διαλύομαι ή σπάνε άλατα χρόνων. ʼσε που 3 χρόνια σε αυτό το σπίτι δεν βολευόμουν να κάτσω καθιστή να ξυρίσω τα πόδια μου, σήμερα πως βολεύτηκα δεν έχω ιδέα.
Nομιζω εχεις απαντησει ηδη στον εαυτο σου...
Λες smart μου να εχει δικιο η Φωτεινουλα? Μακαρι. Τελικα εχτες εκανα 30 λεπτα και σημερα το πρωι 40. Θα κανω και αυριο...!!! Παντως το 89 καλα κρατει....
ειχαδιαβασει το ιδιο κ σεενα βιβλιαρακι που εχω απο το vita.
οπως κ να χει, σκεψου τις δυο περιπτωσεις:
α)καταναλωνεις ενα Α ποσο θερμιδων κ δεν ασκεισαι
β) καταναλωνεις ακριβως το ιδιο ποσο θερμιδων κ ασκεισαι.
ετσι δε γινεται απολυτως δαφες οτι σιγουρα θα υπαρχει διαφορα?
ετσι να το σκεφτεσαι κ να μην κοιταςνα δεις εαν κ ποσο κατεβηκε η ζυγαρια.
αν γυμναζεσαι κ δεν κατεβαινει,παει να πει οτι αν δε γυμναζοσουν σιγουρα θα ανεβαινε :)
εγω ετσι προσπαθω αν το σκεφτομαι διοτι το θεμα ειναι να υιοθετησουμε σωστες συνηθειες κ τ αλλα θ ακολουθησουν.
δλδ τα κιλα να μην ειναι η προτεραιοτητα αλαλ η συνεπεια- κ οχι το αντιθετο :)
αν το καταφερουμε αυτο θα δουμε σιγουρα αποτελεσματα τα οποια θα ειναι κ μονιμα :)
Εχεις δικιο smart πολυ μου αρεσει ο τροπος που μου τα παρεθεσες!!! Δεν ξερω αν ειναι η πρωινη γυμναστικη ή κάτι άλλο πάντως αυτή τη στιγμή νοιωθω super ευδιαθετη και έχω όρεξη να κάνω πολλά πράγματα, ενεργεια που ξεχειλιζει!!! Το σίγουρο είναι οτι θα το κάνω και αύριο το πρωι... (κι ας ξαναδω τη ζυγαρια μου κολλημενη) :-)
Λοιπον, γυρισαααααααα!!!!!!
60 λεπτα διαδρομο
5 λεπτα ελλειπτικο
5 λεπτα στεππερ
βαρακια χερια
βαρη ολο το σωμα
κοιλιακους
ραχιαιους
Το αισθημα μετα τη γυμναστικη απλα δεν περιγραφεται!!!!:starhit:
Quote:
Originally posted by nifitsa
Εχεις δικιο smart πολυ μου αρεσει ο τροπος που μου τα παρεθεσες!!! Δεν ξερω αν ειναι η πρωινη γυμναστικη ή κάτι άλλο πάντως αυτή τη στιγμή νοιωθω super ευδιαθετη και έχω όρεξη να κάνω πολλά πράγματα, ενεργεια που ξεχειλιζει!!! Το σίγουρο είναι οτι θα το κάνω και αύριο το πρωι... (κι ας ξαναδω τη ζυγαρια μου κολλημενη) :-)
μπραβο :thumbup:
αυτο να κανεις :)
κ εγω θελω να συνηθισω να ξυπναω πιο νωρις για να ασκουμαι... αλλα προς το παρον περιοριζομαι στο βραδινο...
απλα, αν κανεις τη γυμναστικη σου το πρωι δεν υπαρχει κ το αγχος να μην προλαβεις στην υπολοιπη μερα !!
Κορίτσια έκλεισα για αύριο το πρωί ραντεβού στα Curves της περιοχής μου! Ελπίζω να μου αρέσουν ... θα γράφω στο σχετικό τοπικ. Επιτέλους αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι για τον ευατό μου!!!
Tπτ σημερα η πορκα...
το πιλατεσ ποσεσ φορεσ την εβδομαδα πρεπει να γινεται?
μπραβο!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by tato
Κορίτσια έκλεισα για αύριο το πρωί ραντεβού στα Curves της περιοχής μου! Ελπίζω να μου αρέσουν ... θα γράφω στο σχετικό τοπικ. Επιτέλους αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι για τον ευατό μου!!!
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
Ευχομαι να σου αρεσουν! Εμενα που σιχαινομαι την γυμναστικη με κερδισαν. Οχι οτι ξετρελενομαι αλλα το οτι σε μιση ωρα εχω τελειωσει και ειναι μονο γυναικες ειναι σουπερ κινητρο για να πηγαινω. Οποτε αρχισω να ψιλοβαριεμαι λεω ελεος ντροπη μονο ενα μισαωρο ειναι μεχρι να παω φευγω! Και οντως μεχρι τωρα εχω καταφερει να πηγαινω το λιγοτερο 3 φορες την εβδομαδα που ειναι υπερ αρκετο!Quote:
Originally posted by tato
20΄λεπτα διαδρομο.
δεν ειχα κουραγιο για παραπανω :(
αλλα 20΄λεπτα..
τι χαζος μυθος ειναι αυτος που μας εχουν εμποτισει οτι πρεπει να γυμναζομαστε απο 20 λεπτα-30 λεπτα κ πανω για να καψουμε λιπος?
δλδ αμα κανουμε οσο μπορουμε καθε φορα μεσα στη μερα, ασχημα ειναι?
διοτι μπαινει κανεις στη διαδικασια να πει "αφου δεν μπορω-δεν προλαβαινω να κανω τουλαχιστον μιση ωρα, ας μην κανω καθολου, τζαμπα κοπος"
+25΄διαδρομο
νομιζω οτι ο,τι συνοδευεται απο τη φραση "καυση λιπους" ειναι μπουρδα. εγω παντως τοχω δει και στην πραξη και οσες παπαρολογιες και να ακουω πλεον δεν ασχολουμαι
μπραβο για το 20λεπτο!!!
σημερα σηκωθηκα νωρις, πηρα πρωινο και υπαρχει ελπιδα να παω γυμναστηριο!!!!!!!!!!!
εστω και με περιοδο
κλικλικω ΜΠΡΑΒΟ εκανες την υπερβαση κ ξυπνησες!!!!
:lol::thumbup::D
οντως ηταν υπερβαση
ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω πως συρθηκα απτο κρεβατι :P
Σήμερα πρώτη μέρα πιλάτες...και το λάτρεψα...όσο έκανα, δηλαδή, γιατί μερικές από τις ασκήσεις δεν έβγαιναν από θέμα ευλυγυσίας...
μπραβοοοοοοο :spin:Quote:
Originally posted by tidekpe
Σήμερα πρώτη μέρα πιλάτες...και το λάτρεψα...όσο έκανα, δηλαδή, γιατί μερικές από τις ασκήσεις δεν έβγαιναν από θέμα ευλυγυσίας...
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
Και σημερα 30 λεπτα διαδρομο!
Σημερα πηγα για γιογκα αλλα ηταν αρρωστη η γυμναστρια και εκανα
10'διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
ραχιαιους
κοιλιακους
leg raises
βαρη
σημερα οχι πολυ καλα
45 λεπτα διαδρομο
κοιλιακους
ραχιαιους
Απο Δευτερα νεο προγραμματακι!
Καλησπέρα!
60' ποδήλατο (σε 2 ημίωρα)
:starhit:
Πήγα χτες πρώτη φορά στα Curves. Δεν είναι καθόλου άσχημο! Είναι έντονα αεροβικό γιατί εγώ έβλεπα όργανα και το είχα για πιο στατικό... Σήμερα, αν μπορέσει ο άντρας μου να κρατήσει το παιδί, θα ξαναπάω.
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
Κανονικα γυμναστηριο σημερα
Σημερα τιποτα.
Αυριο!:bouncy:
Δεν τα κατάφερα να παω στα Curves χτες :crazy:
Είχα πάθει έναν τρομερό τυμπανισμό (μάλλον το ξέσκισα στην σαλάτα) και πόναγα φρικτά και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν πειράζει ασκήθηκα στις επικύψεις να μαζεύω τα παιχνίδια του μπέπμη:P
40 λεπτα διαδρομο
κοιλιακους
ραχιαιους
Δεν προλαβα τπτ αλλο,πηγα αργα 4παρα10 και εκλεινε 5..
40' διαδρομο
40' βαρη
πιαστηκα σημερα το παρακανα, αλλα αφου αυριο ειναι κλειστο θα ξεπιαστω, δεν τρεχει τιποτα...
40 λεπτα περπατημα στη φυση
κ αλλα 60 λεπτα περπατημα στο διαδρομο.
good ;)
Πρωι πρωι κανονικα γυμναστηριο!
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
βαριεμαι να παω γυμναστηριο... βριστε με :(
δεν πας τουλαχιστον καμια βολτα το σκυλο?
σκεψου ομως οτι οταν πας θα σ αρεσει :)
το ξερω γιαυτο ειμαι εντελως ηλιθια που δεν παω.Quote:
Originally posted by smart
δεν πας τουλαχιστον καμια βολτα το σκυλο?
σκεψου ομως οτι οταν πας θα σ αρεσει :)
ριζωσα στην καρεκλα παλι
μεχρι να κλεισει για βραδυ εχεις ωρες μπροστα σου :)