Καλησπερα
Σημερα
Πρ:2 μπουκιες χορτοπιτα
Δε:----------
Με:κοτοπουλο αλακρεμ με μανηταρια 2κτσ πουρε πατατας και 2κτσ μαρουλι
Απ:2συκα αποξυραμενα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι αντι για σαλατα εφαγα λιγο ανθοτυρο
Printable View
Καλησπερα
Σημερα
Πρ:2 μπουκιες χορτοπιτα
Δε:----------
Με:κοτοπουλο αλακρεμ με μανηταρια 2κτσ πουρε πατατας και 2κτσ μαρουλι
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι αντι για σαλατα εφαγα λιγο ανθοτυρο
;)
πρωι ενα γαλλικο με γαλα
δεκ. 7 φυστικια
μεσημερι κοτοσουπα μια κουταλα
απογευμα μια μπανανα , 5 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ λιγο σουπα 2 κουταλιες και μισο αχλαδι
σημερα
γαλα με βρωμη κ σταφιδες
λιγο ψωμακι μαυρο,2 μπουκιες
ομελετα με κολοκυθι κ πατατα
γιαουρτακι
ακομα τιποτα τονοσαλατα ελεγα αλλα κολλησα με τη τουρτα του μικρου που φτιαχνω κ ξεχαστηκα.μαλλον μετα λιγο απο το μεσημεριανο
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 60γρ κρεας ενα κομματακι πατατα και μια πηρουνια χορτα βραστα
απογ γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης
βρ 50γρ κρεας μια πηρουνια χορτα
γεια σας σημερα παλι σαβουριασα βλακιες.πανε κ αυτα τα γενεθλια ,ελπιζω να μπω τωρα στο σωστο δρομο.
λοιπον σημερα
λιγη αραβικη πιτα με μαρουλι κ γαλοπουλα.το 1/5 περιπου κ δυστυχως το εβγαλα
καφε με γαλα
2 κουταλιες τουρτα(κεικ ζουμερο)
καφε με γαλα
2 τυροπιτακια
6 πατατακια
1 σοκολατακι με τα περισευματα της τουρτας(παραδοξως εγινε υπεροχο! οποτε ξανακανω τουρτα με σχεδιο θα κανω σοκολατακια τα περισευματα! χιχχι δε τα ξαναπεταω τωρα που ανακλυψα το κολπο
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ και 1κτγ μελι
Δε:1/3 μπανανα
Με:συκοτι μοσχαρησιο με 2κτσ σαλατα
Βρ:λιγες γαριδες στο τηγανι τεφλον με νερο τηγανισμενες και 2κτσ σαλατα
χθες
πρωι γαλλικο με γαλα
δεκ. τπτ
μεσημερι σνιτσελ με σαλατα
απογευμα γαλλικο με γαλα 6 αμυγδαλα
βραδυ πατατα και λιγο κοτοπουλο
Ιάσονα έχω την εντύπωση οτι τρώς πολύ λίγο, δεν μπορείς να φάς μια μπανάνα ή έναν κεσέ γιαούρτι? προσεξε το λίγο.
σήμερα...
πρ. 1 νές σκέτο
δεκ. 1 σοκολατάκι
μεσ. σούπα με μοσχαράκι και μισή φ. ψωμί
απο. 1 πορτοκάλι, 2 αμύγδαλα
βρ. σούπα με μοσχαράκι
Επισκέφθηκα και τον δερματολόγο αυτή την εβδομάδα για την απώλεια των μαλλιών και μου σύστησε κάθε μέρα σαν φάρμακο να τρώω ένα κυβάκι συκώτι, μου έδωσε σίδηρο γιατί οι αποθήκες μου είναι οριακές να αδειάσουν και μια super formyla απο το φαρμακείο η οποία στοιχίζει 70 ευρώ αφου δεν καλύπτει όλα τα υλικά το ικα, γι'αυτο δεν την έχω πάρει ακόμα!!! χιχιχιχι, όταν θα την βάλω θα σας πώ, πάντως τα μαλλιά μου είναι σε αθλία κατάσταση και ετσι έδωσα προτεραιότητα στίς πρωτεινες!
Καλησπερα το πρωινο μου με το μισο κεσεδακι γιαουρτι τις 2κτσ κονφλεηξ απο βρωμη και την 1κτγ μελι με χορταινη πληρης ισος αν πιεσω τον εαυτο μου να μπορω να φαω και το αλλο μισο κεσεδακι αλλα δεν θελω να πιεζω το στομαχακι επεισης στο προγραμα που εχω κανει εγω πινω 1με 1,5 λιτρο νερο συν τον καφε που θα πιω η το τσαι μεχρι τις δυο τρεις το μεσημερι που θα φαω το μεσημεριανο μου οποτε και το δεκατιανο μου δεν μπορω να φαω πολυ απλα επειδη περπαταω πολυ εχω συνηθος καπιο αποξυραμενο φρουτο για να μου αναιβαζη το ζαχαρο στο αιμα α και αναμεσα στο πρωινο και το μεσημεριανο μου το ενα μπουκαλακι με το νερο ριχνω 1 πολυβιταμινη και την πινω καθως περπαταω.Quote:
Originally posted by XristinaNikolas
Ιάσονα έχω την εντύπωση οτι τρώς πολύ λίγο, δεν μπορείς να φάς μια μπανάνα ή έναν κεσέ γιαούρτι? προσεξε το λίγο.
Χριστινα το σιδηρο σου ποσο ηταν? εμενα με το κατοτερο οριο να ειναι 60 ειχα 80 και συνεχιζω να περνω 1 χαπακι την ημερα. Μεταξυ μας πολυ μπλιαχ αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιος και το πινω.
σημερα
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης μια φετα τυρι
δεκ γαλλικο με γαλα αργοτερα 1/3 μπανανα
μεσ 80γρ περιπου φασολαδα και 30γρ τυρι
απογ γαλλικο και ενα μπισκοτο βρωμης 2 ωρες μετα μιση φετα ψωμι
βρ μια φετα ψωμι 30γρ ανθοτυρο
σημερα ειμαι χαλια τρεχει η μυτη ο λαιμος χαλια.αρχισα αντιβιωση και τρωω λιγο ψωμακι παραπανω απο οτι συνηθως ομως ειναι το μονο πραγμα που ηρεμει το στομαχι μου οταν με ενοχλει.και δυστυχως η σιχαμερη αντιβιωση αν και πηρα προστασια μου εκανε τρομερη καουρα και ανακατοσουρα.
ιασονα προσπαθησε αντι για γιαουρτι να φας γαλα το πρωι επειδη ειναι υγρο σιγουρα θα μπορεις να πιεις περιπου μια κουπα πια.επισης βλεπω οτι δεν τρως υδατανθρακες σε πειραζουν ή δεν θελεις να φας?αν μετρησεις θερμιδες θα δεις οτι εισαι πολυ χαμηλα.η διατροφολογος μου λεει οτι δεν πρεπει να πεφτουμε κατω απο τις 800 φαντασου εσυ που εισαι αντρας και γυμναζεσαι κιολας.ας πουμε λες συκωτι ποσο συκωτι?εμενα ο σιδηρος ειναι 148 και δεν περνω συμπληρωμα σιδηρου.
σήμερα
π -- 2 παξιμαδακια κριθινα και 40γρ γραβιερα , 1/3 μπανανα
δεκ-1/3 μπανανα και 1 μπισκοτο βρωμης
ενδ- 1 κρακερ ολικης αλεσης και 1 μανταρινι
ενδ- 1 φ.τυρι τοστ, 1/2 ζαμπον και 1 μικρο παξιμαδακι
μεσ στις 5,30μμ- 1/2 μπιφτεκι απο κοτοπουλο , και 3 μπουκιες πεννες, λίγο ντοματα
βρ- το ιδιο με μεσημερι
γεια σας κ απο εμενα κ εγω κολλησα ιωσουλα κ ειμαι χαλια! αλλα μου ειπε ο γιατρος μονο με ντεπον να την βγαλω. για να δουμε. διατροφικα παλι χαλια.οτι προσπαθεια κανω για κρεατακι το κανω εμετο.σημερα κρατησα
γιαουρτακι
μπισκοτο χωρις ζαχαρη
3 πιρουνιες μακαρονια
δοκιμασα παλι κοτοπουλακι κ τιποτα :( αν κ λεω να μην με πιεσω αλλο μεχρι να συνερθω απο την ιωσουλα.
Επινα γαλα αρκετο καιρο το πρωι αλλα εχω ενα θεμα οταν τροω υγρα μαζι με στερεα γιαυτο τον εελευταιο καιρο προτιμο το γιαουρτι.Quote:
Originally posted by eleni198621
ιασονα προσπαθησε αντι για γιαουρτι να φας γαλα το πρωι επειδη ειναι υγρο σιγουρα θα μπορεις να πιεις περιπου μια κουπα πια.επισης βλεπω οτι δεν τρως υδατανθρακες σε πειραζουν ή δεν θελεις να φας?αν μετρησεις θερμιδες θα δεις οτι εισαι πολυ χαμηλα.η διατροφολογος μου λεει οτι δεν πρεπει να πεφτουμε κατω απο τις 800 φαντασου εσυ που εισαι αντρας και γυμναζεσαι κιολας.ας πουμε λες συκωτι ποσο συκωτι?εμενα ο σιδηρος ειναι 148 και δεν περνω συμπληρωμα σιδηρου.
Οι υδατανθρακες δεν με πειραζουν εκτος απο το ψωμι που δεν μου κατεβαινη ευκολα οστοσο στην πολυσαλατα που κανω το μεσημερι ψηνο μια αραβικη πιτα και ριχνω η κρουτον οσο για τα ζυμαρικα δεν τα εχω βαλη στο μενου μου νομιζοντας οτι παχαινουν ισος το μυαλο εχει μεινη ακομη στην προ επεμβασης εποχη το μονο που εχω παρει απο ενα μαγαζι με ρωσικα προιοντα κατι τορτεληνια που τα λενε πινημινι και ειναι με γεμιση κρεατος πλουσια σε πρωτεινη μου τα συστησε ενας σληβατος φιλος, πηγη υδατανθρακα ειναι και η μπανανα και τα λαχανικα.
Παντος στο τριμηνο η διατροφολογος μου ειχε βαλη τις φωνες οτι τροω λιγο να τροω περισοτερο αλλα φοβαμαι.
ιασονα μια πηρουνια μακαρονια δεν θα σε παχυνουν μην υπερβαλεις.απο περιεργεια μετρα τις θερμιδες σου να δεις ποσο πολυ λιγες ειναι.δοκιμασε λιγο τραχανα αν τον τρως.κανε περισσοτερα γευματα μεσα στη μερα ακομα και αν ειναι για να φας μια μπουκια μπανανα.αλινα τον κιμα σογιας τον τρως?
οσο για το ψωμι αν το φρυγανισεις κατεβαινει πιο ευκολα
Ελενη σε ευχαριστω θα προσπαθησω σιγα σιγα να κανω περισσοτερα γευματα και να βαλω και περοισσοτερους υδατανθρακες στην διατροφη μου. Για την ποσοτητα που με ρωτησες πχ απο το συκοτι δεν ξεπερναει τα 35-40 γρ. οσο για τις θερμιδες πως μπορω να τις μετρησω? Γιατι στους θερμιδομετρητες γραφει νομιζω για μεριδες εστιατοριου.Quote:
Originally posted by eleni198621
ιασονα μια πηρουνια μακαρονια δεν θα σε παχυνουν μην υπερβαλεις.απο περιεργεια μετρα τις θερμιδες σου να δεις ποσο πολυ λιγες ειναι.δοκιμασε λιγο τραχανα αν τον τρως.κανε περισσοτερα γευματα μεσα στη μερα ακομα και αν ειναι για να φας μια μπουκια μπανανα.αλινα τον κιμα σογιας τον τρως?
συνηθως η μεριδα εστιατοριου ειναι περιπου 300γρ για σουπες φασολαδες κτλ και απο 90 εως 140γρ για κρεας η ψαρι στους θερμιδομετρητες οποτε υπολογισε ποσο ειναι στα δικα σου γραμμαρια.
http://caloriecount.about.com/
αυτος ο θερμιδομετρητης ειναι πολυ βοηθητικος και μπορεις να παιξεις και τα γραμμαρια σε καποιες τροφες
καλησπέρα μανικάκια μου,
σήμερα το πανομοιότυπο μενού μου είχε:
π- μισό μπωλάκι κρέμα
δ- δυο κρίθινα μίνι παξιμαδάκια με φέτα
μ- κοτόπουλο βραστό, ρύζι και μια ιδέα βραστό καρότο
α- γάλα με δημητριακά
β-δυο κρίθινα μίνι παξιμαδάκια με φέτα
Κατερίνα, τα παξιμαδάκια είναι μούρλια και όπως βλέπεις τα τιμάω δις την ημέρα!
Περαστικά σε όλους τους ασθενείς μας~!
Να γραψω και τι εφαγα σημερα.
Πρ:1/2 γιαουτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι και δυο καρυδια
Δε: 2δαμασκηνα αποξυραμενα
Με:Αρακα με πατατα,καροτο και κοτοπουλο & 2κτσ μαρουλι
Απ:1φετα γαλοπουλας με ενα κρακερ
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι αλλα αντι για μαρουλι λιγο ανθοτυρο.
σημερα.....
πρωι ενα γαλλικο με γαλα
δεκατιανο ενα αυγουλακι
μεσημερι μια κουταλα τραχανα
απογευμα 10 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ το ιδιο με το μεσημερι
περαστικα και απο εμενα στους αρρω:fake sniffle:στους μας και ευχες για γρηγορη αναρωση.....:fake sniffle:
bigjason στις ποσότητες που καταναλώνουμε πια την τροφή δεν υπάρχει τίποτε να σου ανακόψει ή καθυστερήσει την πορεία καθόδου. Αντιθέτως αν συνοδεψεις τα γεύματα σου με καλό υδατάνθρακα θα έχεις και περισσότερη ενέργεια. Θα σου πρότεινα 2 κσ ρύζι κανονικό ή αν θες και καστανό με περισσότερες φυτικές ίνες ή 3-4 πηρουνιες ζυμαρικά ολικής άλεσης που είναι πολύ νόστιμα. Προτίμησε ζυμαρικό που δεν είναι σπαγγετι γιατί το σπαγγετι είναι λίγο δύσκολο στο μάσημα και τεμάχισμα ενω πχ οι πεννες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.
Γιωτάκι χαίρομαι που σου αρέσουν. Να ξέρεις ότι τα παξιμαδάκια αυτα είναι πολυ πλούσια σε φυτικές ινες και κάνουν και καλό στο έντερο. Ασε που δεν μπορείς να φας πολλά γιατί λόγω των φυτικών ινών σε χορταίνουν περισσότερο και σε κρατάνε. :thumbup::thumbup:
Σε ευχαριστω κατερινα θα προσπαθησω να ενταξω στο μενου μου υδατανθρακες γιατι τους ειχα αμελιση.Quote:
Originally posted by *Katie
bigjason στις ποσότητες που καταναλώνουμε πια την τροφή δεν υπάρχει τίποτε να σου ανακόψει ή καθυστερήσει την πορεία καθόδου. Αντιθέτως αν συνοδεψεις τα γεύματα σου με καλό υδατάνθρακα θα έχεις και περισσότερη ενέργεια. Θα σου πρότεινα 2 κσ ρύζι κανονικό ή αν θες και καστανό με περισσότερες φυτικές ίνες ή 3-4 πηρουνιες ζυμαρικά ολικής άλεσης που είναι πολύ νόστιμα. Προτίμησε ζυμαρικό που δεν είναι σπαγγετι γιατί το σπαγγετι είναι λίγο δύσκολο στο μάσημα και τεμάχισμα ενω πχ οι πεννες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.
Εχτες εστυλα imail στην διατροφολογο να την ρωτησω τι πρεπει να κανω γιατι τις τελευταιες 15 ημερες εχασα 400γρ πρωτη φορα που κολησε η ζυγαρια βεβαια δοξα το θεο 51 κιλα που εχασα σε 4 μηνες ειναι πολλα και δεν ανχονομαι αν κολησω 15 ημερες η και ενα μηνα το μονο που ανχοθηκα ειναι μηπως και κανω καπιο λαθος εγω με την διατροφη μου.
bijay προβλέψω η διαιτολόγος να σε ξεχέσει με το συμπαθιο. Αυτο που μου έλεγε η δική μου διαιτολόγος όταν κόλαγε η ζυγαριά είναι οτι όταν συμβαίνει αυτό ( με την προυπόθεση ότι δεν τρωω γλυκα και βλακειες και εσυ δεν εχεις να ανυσηχεις γιαυτο καθοτι είσαι προτυπο) θα πρέπει να χορεύω από την χαρά μου γιατι σημαίνει ότι χάνεις καθαρό λίπος. Θα φανεί αλλά συνήθως αργεί λίγο και μετά σου κάνει κιντερ εκπληξη η ζυγαρια.
παιδια καλημερα.οταν βγηκατε απο το χειρουργειο ..την επομενη μερα..πειναγατε?
μοναδική μου το στομάχι δεν πειναει δεν υπάρχει αίσθημα πείνας όταν η σληβ έχει γίνει σωστα για πάρα πολύ καιρο, το μυαλο όμως που λειτουργεί ως δευτερο στομαχι οργιάζει στην αρχη, εγώ θυμάμαι κοιμόμουν και έβλεπα λουκούλια γεύματα στον ύπνο μου αλλά και στον ξύπνο μου.Quote:
Originally posted by monadiki1
Ναι, και εγώ τον πρώτο καιρό ονειρευόμουν οργιαστικά γεύματα, αλλά αυτό είναι θέμα μυαλού και όχι στομαχιού. Ειδικά τις πρώτες μέρες, δεν πεινάς καθόλου γιατί όλα , και τα υγρά, κατεβαίνουν με δυσκολία και προσπάθεια, οπότε δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά το πως θα καταφέρεις να τραφείς σωστά! Γύρω στους δυο μήνες, γινόταν κάτι περίεργο, ήταν σαν να ξαναπεινούσα αλλά μου πέρασε υιοθετώντας πιο συχνά γεύματα, τώρα πια δεν νιώθω κανονική πείνα απλά καταλαβαίνω πότε είναι άδειο το στομαχι και πρέπει να τραφεί.
Αυτο ειχε κανει και στην εξεταση τριμηνου μου ειχε βαλει τις φωνες. Παντος αυτες τις 15 μερες που παραμενω κολημενος ειδα διαφορα στα κενουργια ρουχα.Quote:
bijay προβλέψω η διαιτολόγος να σε ξεχέσει με το συμπαθιο. Αυτο που μου έλεγε η δική μου διαιτολόγος όταν κόλαγε η ζυγαριά είναι οτι όταν συμβαίνει αυτό ( με την προυπόθεση ότι δεν τρωω γλυκα και βλακειες και εσυ δεν εχεις να ανυσηχεις γιαυτο καθοτι είσαι προτυπο) θα πρέπει να χορεύω από την χαρά μου γιατι σημαίνει ότι χάνεις καθαρό λίπος. Θα φανεί αλλά συνήθως αργεί λίγο και μετά σου κάνει κιντερ εκπληξη η ζυγαρια.
Με την επεμβαση αφαιρειτε το πανο μερος του στομαχιου το οποιο απο εκει εκτιγνεται μια ουσια που λεγεται γριλινη αυτη η ουσια ειναι που δινη το σημα στον εγκεφαλο οτι πειναμε ετσι μετα την επεμβαση το στομαχι δεν δεν δινει εντολη στον εγκεφαλο οτι πειναμε αλλα υπαρχει η πεινα απο το μυαλο μας που ειχε συνηθιση να τρωμε.Quote:
Originally posted by monadiki1
Εγω θυμαμαι ειχαν ερθει στο νοσοκομειο να με δουν δυο κολητοι μου και για να μου κανουν πλακαν ειχαν φερη απο το βολο πεινερλι με πατατες και ουγκαρεζα αυτοι το τρωγανε μπροστα μου και μου ειχαν αφηση και για εμενα διπλα στο κομοδινο αλλα μονο που τους εβλεπα και μυριζα μου ειρθε μια αναγουλα.
my point exactly!! τα ρουχα φωνάζουνε λεμε!!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by bigjason
Αυτο ειχε κανει και στην εξεταση τριμηνου μου ειχε βαλει τις φωνες. Παντος αυτες τις 15 μερες που παραμενω κολημενος ειδα διαφορα στα κενουργια ρουχα.Quote:
μοναδικη εμενα στους πρωτους 4 μηνες αν η μαμα μου δεν μου ελεγε αν θυμηθηκα να φαω μπορει και να ξεχναγα να το κανω.τωρα πια καταλαβαινω ποτε το στομαχι μου ειναι εντελως αδειο οχι πεινα ομως.καθε 3 περιπου ωρες βαζω κατι στο στομαχακι μου.κανω 3 γευματα και 2 ενδιαμεσα για να μπορω να διαχειριστω και τα υγρα μου.βεβαια υπαρχουν φορες οπως σημερα που αναγκαζομαι να κραταω γεματο το στομαχι μου γιατι χτες με πειραξε η αντιβιωση ακομα και αν ειχα παρει προστασια οποτε πηρα το γιατρο τηλ και μου ειπε να κραταω το στομαχι μου οσο το δυνατον γεματο τις ωρες που πινω αντιβιωση.
λοιπον....
πρωι ενα γαλλικο με γαλα
δεκα... τιποτα
μεσημερι 2 μικρα γιουβαρλακια
απογευμα 10 αμυγδαλακια και ενα γαλλικο
βραδυ ενα γιουβαρλακι και ενα τριγωνακι ανθοτυρο.:roll:
γεια σας κ απο εμενα.η ιωσουλα δε λεει να με αφησει... ο πυρετος δε πεφτει με τιποτα κ ετσι με το ζορυ καταφερα να φαω λιγο
μισο γιαουρτακι ακτιβια
ενα κουταλακι του γλυκου ρυζι
μισο γιαουρτακι ακομα
μιση κουπα γαλα με μια μεζουρα προτεινη.
το καλο ειναι οτι τα γιαουρτακια βοηθησαν κ πηγα τουαλετα επιτελους... εφυγε κ αλλο ενα κιλακι! 92 πια. :)
Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε.
Εχτες:
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2καρυδια
Δε:μισο τοστ
Με:ρυζι με αρακα και λιγο κοτοπουλο
Απ:μιση μπανανα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
τα χτεσινα δεν τα γραφω γιατι ηταν το στομαχι χαλια απο την αντιβιωση οποτε μονο φαγητο δεν ηθελα.σημερα δεν πηρα αντιβιωση και συνηλθα.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 5-6 κουταλιες φακες 30γρ τυρι
απογ 2μπουκιες ανανα αργοτερα γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης
βρ 1/2 κουπα ζωμο κοτοπουλο 20γρ
Αλίνα περαστικά σου. Μπράβο για το χαμένο κιλάκι σου, είσαι μία ανάσα από το 8. Ωραιότατα!
γεια σας κ καλο μηνα να εχουμε.
ευχαριστω τζινα για τις ευχες σου. :) αχ να δω αυτο το 8αρακι μπροστα κ θα πεταω απο τη χαρα μου.
σημερα αν κ ο πυρετος δε λεει να πεσει τελειως με αφησε μερικες ωρες μονη! χιχχιχι κ νιωθω καπως καλυτερα. κ η ορεξη επανηλθε φυσικα
μιση κουπα γαλα με μια μεζουρα πρωτεινη κ δημητριακα
1 μπανανα
μιση μπανανα κ 2 μπισκοτα δημητριακων
1 κουπα μανιταροσουπα
χυλοπιτες με φετα κ αγγουρακι
λοιπον σημερα μαγειρεψα κατι στο οποιο δεν ειμαι σιγουρη τη ονομα πρεπει να δωσω.εφτιαξα κοκκινη σαλτσα με κρεμμυδι τριμμενο ,λαδι(λιγο) ,πελτε ντοματας,ενα κυβο λαχανικων,κανελα,παπρικα.π� �ρα κιμα κοτοπουλο, μια φετα του τοστ ψωμι, κρεμμυδι, μαϊντανο, παπρικα .τα επλασα και τα εριξα μεσα στη σαλτσα και εβρασαν μεχρι να δεσει η σαλτσα.
μπιφτέκια κοτοπουλου με κοκκινη σάλτσα αλλά Ελενη!!!! μου αρέσει , καλοφάγωτα!!!