Quote:
Originally posted by Ciciliana
μισω τις μερες σαν τη σημερινη. είναι σαν τις μερες που δε ξερω τι εχω και δε καταλήγει καθόλου καλά!!!!
θελω να κλάψω, να γελάσω, να ουρλιάξω, να "δω" τον φιλο μου οτιδήποτε ΕΝΤΟΝΟ να ΞΕΔΩΣΩ!!!!
και αντιθέτως έχω οτιδήποτε χλιαρό...βαρετό... πραγμα που με κάνει τόσο νευρική και ανικανοποίητη:thumbdown:
επίσης έχω βαρεθεί να δείχνω το υγειές, ισορροπημένο άτομο και να ακούω τον πόνο του καθενός. όχι τπτ άλλο αλλά με κάνουν να νιώθω κ τύψεις οτι εγώ είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση γμτ! Θέλω την επόμενη φορά που θα έρθει καποιος να μου "κλαφτεί" να του πω "δε μας χέζεις?" (που δε θα το πω).
Αλλά δε μπορώ να κανω άλλο χάρες.
Θέλω να συμπεριφέρομαι όπως γουστάρω. Δε θέλω ρε παιδί μου να χαμογελάω με το κάθε κρυόκωλο αστειάκι που έκανε το κάθε χαζο στη σχολή για να σπάσει η σιωπή. Τι να κάνω να πιέζομαι κ εκεί?
Αυτή τη στιγμή θελω να ρίξω χτιστοπ@ν@γίες (σόρρυ) . κ σόρρυ για τα άσχετα που γράφω... (απλά ήθελα να τα βγαλω απο μεσα μου)
popoooo poso simfwnw mazi sou..........k egw mia ap ta idia....mono pou egw oti niothw to lew k to dixnw...PIa.....varethika na ta krataw ola mesa m k na katapiezomai.............. bre ciciliana m k kane ayto pou akrivos niotheis...:spin: