Οι γειτονεσ ειχαν μηχανημα που σιγα σιγα με εφαγε τησ *******σ εχει γινει εδω περα
Printable View
Οι γειτονεσ ειχαν μηχανημα που σιγα σιγα με εφαγε τησ *******σ εχει γινει εδω περα
θέλω να πέσω σε χειμερία νάρκη. δεν θα τρώω κι όλας.
Με σφυριλατησαν οι μαλακεσ ποιοσ το εκανε αυτο
Απο το στρατο κ τη δουλεία σαν αγροτησ με την επαναληψη το σωμα κλειδωσε κινουμαι με συγκεκριμενο τροπο οχι ελευθερα αναλογα την διαθεση
Αυτο που σκεφτομαι,σαββατο σημερα, ειναι πως μπορουσα και εβγαινα καααααθε παρασκευοσαββατο, τι σκεφτομουν τοτε και πως με γεμιζαν αυτα τα πραγματα αφου οταν ξυπνουσα την κυριακη το μεσιμερι μετανιωνα που βγηκα και μεχρι να συνελθω ερχοταν το βραδυ. Πιστευω με αγχωνε να μεινω στην απεξω και οταν βρεθω με την παρεα να μην εχω να επαναφερω αναμνησεις απο τις εμπειριες που ειχαμε μαζι. Ποσο ψευτικες παρεες αυτες που κρατιονται μονο απο αναμνησεις για να εχουν να συζητησουν κατι. Ευτυχως το καταλαβα στα 23 μου και προτιμουσα να μαι μονη ή με 1-2 καλους φιλους παρα να σπαταλιεμαι ετσι. Εν κατακλειδι ποσο χαιρομαι που ειναι σαββατο βραδυ και χαλαρωνω σπιτι μου χωρις ενοχες και σκεψεις ανουσιες για το αυριο. Παραξενο συναισθημα για μενα αφου η καθε μερα μου ειναι ιδια με την προηγουμενη και την επομενη αλλα οταν ερχεται πσκ νιωθω μια λυτρωση, εκει αλλαζει το σκεπτικο μου και δεν με νοιαζει που καθε μενα ειναι ιδια γιατι παλια καθε μερα ηταν ανουσια. περιεργα πραγματα.
Ωραια η φυση και το περπατημα,ωραια και η νυχτα και το εξω.Ειναι σε τι φαση εισαι καθε φορα.
Χρειαζεται μετρο.Παλια εβγαινα συνεχεια,δε μπορουσα σπιτι.Η φυση και το περπατημα ξεκουραζει το μυαλο και η κινηση βοηθαει και το σωμα.Πεζοπορια,βουνο ακομα καλυτεραΑν το κανεις συνεχεια μονος,γινεσαι αντικοινωναςΓενικα εγω το χω σιχαθει το μεσα,με πνιγει.Με λιγο περπατημα χθες ενιωσα καλυτερα,ισως ξαναπαω αυριο
Θα έλεγα ότι είμαι αντικοινώνα. Δε βγαίνω, είμαι ερημίτισσα, προτιμώ πολύ το μέσα. Αν βγω θα είναι σπάνιο,
και τότε πιο πολύ παρατηρώ γύρω, παρά συμμετέχω χα χαα
Είμαι στην κοσμάρα μου. :P
Παλιότερα έβγαινα πολύ περισσότερο, αλλά μου βγήκε μία αηδία και μία βαρεμάρα, να σκεφτείς πόσες φορές πήγαινα σε πάρτυ
τότε φίλων και μετά από λίγο ενώ οι άλλοι έπιναν και χοροπηδούσαν, εγώ αποσυρόμουν σε ένα δωμάτιο
έβρισκα ένα βιβλίο και διάβαζα. Αυτό το υποχρεωτικό δεν το μπορώ, κατόπιν σταμάτησα εντελώς να πηγαίνω,
τώρα περνάω καλά μόνη μου, δε με βαριέμαι, έχω τόσα να με ευχαριστούν.
Σχεδον οτι μου αρεσει να κανω και μενα ειναι μοναχικο και περναω καλα. Εχω και μερικες δοσεις κοινωνικοτητας στην καθημερινοτητα μου και εχω βολευτει στην καθημερινη μου ρουτινα. Σχεδιαζω ομως κατι να αλλαξω στο μελλον παρα την ευδαιμονια που μου πρσφερει το παρον, χωρις στρες με μικρα βηματακια κινουμε προς αυτη την κατευθυνση ωστε να εχω και τις αναλογες εμπειριες που επιζητω.
Και λιγο απο Μπαμπινιωτη, μην λετε αντικοινωνικος. Αντικοινωνικος ειναι καποιος που ειναι βλαβερος κατα καποιο τροπο για το κοινωνικο συνολο. Περισσοτερο ταιριαζει ο ορος ακοινωνητος. Αλλα και αυτος δεν ειναι ακριβης. Ο καταλληλος ορος νομιζω εχει να κανει με την εσωστρεφια που διαθετει ο καθενας. Μου αρεσει η εσωστρεφια μου, τα μοναχικα μου χομπι με μικρες δοσεις κοινωνικοτητας οπως μια ενδιαφερουσα συζητηση που την κλωθογυρνας στο μυαλο σου αργοτερα προσπαθωντας να πιασεις ολα τα σημεια της, ολες τις πλευρες της και τις προεκτασεις της.
Εγώ το λέω, γιατί προτιμώ τον όρο αντικοινωνικός. Δε με εκφράζει το ακοινώνητος περισσότερο από το
αντι κοινωνικός. Το ακοινώνητος παρουσιάζει το υποκείμενο ως παθητικό, δεχόμενο τον εαυτό του απλώς εκτός
της κοινωνίας. Το αντί πάλι αναγνωρίζει τα παιχνίδια της κοινωνίας πάνω, μέσα και απέναντί του. Γιατί να φοβάμαι
έναν όρο δηλαδή; Να με λένε όπως θέλουνε, θα με λέω όπως θέλω.
Εγω αναφερθηκα στο τι σημαινει. Εαν δεν προκαλεις βλαβες στους αλλους οπως να τους φτυνεις, να τους βριζεις, να τους ξυλοκοπας, να εισαι χουλιγκαν, να γουσταρεις να κλωτσας γατακια ή τα παρεμφερη που σημαινει ο ορος και απλα απομονωνεσαι στην ησυχια σου να διαβασεις ενα βιβλιο. Τεσπα ετσι κι αλλιως ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει τον ορο αυτο λανθασμενα. Δεν το ειπα για να κανω το δασκαλο γιατι υπαρχει και το ψυχολογικο κομματι οπως αντικοινωνικης συμπεριφορας για να ξερουμε για τι μιλαμε.
Και φτύνω, και βρίζω και αν μπορώ και χρειαστεί θα ξυλοκοπήσω. Μισώ τον φιλειρηνισμό και τη μαλακισμένη
ιδεολογία του γυρνάω το μάγουλο. Να σου ξεριζώσω το δικό σου (δεν μιλάω για σένα keep_walking).
Είναι σα να δέχεσαι βία και να απαντάς με ένα λέλουδο, όπως τη μαλακία αυτής της δημοφιλούς καμπάνιας με
το όπλο που στην κάνη του είχε μια μαργαρίτα. Μαργαρίτα θα πιω τώρα. Να πάνε να οι φιλειρηνικοί.
(Μην μπερδεύεις τη χρήση βίας ως απάντηση ή άμυνα, ή επίθεση, με το χτυπάω ένα γατάκι. Δεν έχουν καμία απολύτως
σχέση). Η αποδοχή της βίας πάνω μας είναι οικειοθελής παραίτηση, αυτοθυσία, αυτο οικτιρμός, εγκατάλειψη κάθε
δυναμικής αντίστασης. Και σαν ιδεολογία που αγκυλώνει την εναντίωση, ο φιλειρηνισμός sucks ass.
Και εγω αγαπαω τα γατακια.
πολλή όρεξη βλέπω και κουράστηκα.
συμφωνώ κι εγώ ακοινώνητη με λέω όχι αντικοινωνική. εδώ παλεύω για έναν αντίφα τρόπο ζωής.
οι αντικοινωνικοί είναι αυτοί που βλάπτουν την κοινωνία και ό,τι πρεσβεύει, δεν σέβονται κανόνες. όχι αυτοί που μισούν τους ανθρώπους ή την κοινωνία και καθονται στην μερίτσα τους να ζουν όπως επέλεξαν με όποιο κόστος. ξερωγω.
Καλα σχημα λογου ειναι.Οποιος αυτοπροσδιοριζεται ως αντικοινωνικος, δε σημαινει οτι εχει αντικοινωνικη διαταραχη,ουτε οτι ειναι σιριαλ κιλλερ.
Η αντικοινωνική διαταραχή είναι κατασκεύασμα έντεχνης συμμόρφωσης μέσω της παθολογοποίησης.
Έτσι, όταν θελήσει κάποιος να πάρει θέση που έστω και ελάχιστα θα άγγιζε τη θεοποιημένη κοινωνία
να δέχεται πιέσεις, ώστε να πάρει μία αντίθετη, ή μία μεσοβέζικη στάση ανάλογα με το πόση αντίσταση προβάλλει.
Ο κοινωνικός έλεγχος έχει πολλά ποδάρια. Πράγμα ακριβώς που δείχνει το αν δεν είναι μία μαζοποιημένη χλαπάτσα,
τότε γίνεται ένας επικίνδυνος όχλος. Και στις δύο περιπτώσεις, ουδέτερη δεν είναι, καθώς και η απάθεια που την χαρακτηρίζει
αφήνει το κάθε σύστημα εξαναγκασμού αλώβητο, είτε ως όχλος αποκτά τη δική της τερατώδικη άλογη λογική.
Και γω πιστευω οτι η κατηγοριοποιηση και η διακριση των διαταραχων ειναι βουτυρο στο ψωμι των ειδικων για να μπορεσουν να σε ενταξουν καπου και να σου δωσουν αγωγες.
Απο την αλλη μοτιβα συμπεριφορας υπαρχουν.Ο καθενας μας πρεπει να προσπαθει για το καλυτερο και την εξελιξη του,χωρις να παταει τον αλλον.Προσωπικα αν προσπαθησουν να με πατησουν,θα δουν την ασχημη πλευρα μου χωρις να νιωθω τυψεις.
Αν καποιος ειναι ρατσιστης και φασιστας και η κοινωνια τον δεχεται και του συμπεριφερεται ευνοικα,τοτε η κοινωνια εχει το προβλημα,οχι εγω που δε τον ανεχομαι
Οι κανονες που παιζεται το παιχνιδι ειναι ετσι και αλλιως αδικοι.Το να ακολουθεις απλα τους ηδη γραμμενους,απλα σε κανει προβατο.Την κοινωνια δε τη σεβομαι ετσι οπως ειναι,θελω ομως να εχω τους δικους μου κανονες και αξιες και τις υπερασπιζομαι χωρις να κρυβομαι.
Μαλάκες δεν έχω λόγια. Ντροπή του ανθρώπινου γένους.
https://www.newsbomb.gr/sports/spor/...-tis-enorganis
Τι σαπίλα ρε φίλε. Πόσο βρώμικοι άνθρωποι.
Τι να πω ρε πο@στη μου..Νομιζα οτι αυτοι θα ειναι πιο κομπλε..Παντου τα ιδια.
Το κοριτσακι που της μιλαει διπλα τι να της λεει αραγε?
Και γω το ιδιο.Παιζει να της εξηγουσε για την καθαροτητα της φυλης και οτι πρεπει να δουλεψει πρωτα 15 χρονια ορυχειο, για να παρει μεταλλιο
Πρέπει να το πει κάποιος.
Ο πλανήτης είναι σε κατάσταση ανάγκης απινιδωτή.
Ένας τεράστιος Κέρβερος ορθώνεται μπροστά μας,
ξεριζώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.
Οι ζωές μας είναι εγκλωβισμένες σε κουτιά περιορισμένης εμβέλειας. Άλλοι λιώνουν
σε φυλακές υπό άθλιες συνθήκες περιορισμού, εξαναγκασμού και στέρησης.
Ζούμε σε μία καλά σχεδιασμένη φυλακή, όπου πάρκα και μαρμαροστρωμένες πλατείες
παίζουν το ρόλο της "φύσης". Τα είδη των άγριων ζώων που είτε εξημερώνονται χωρίς
τη θέλησή τους, είτε εξοντώνονται καθημερινά και εξαφανίζονται για πάντα είναι ολοένα
και αυξανόμενος. Τα εθνικά πάρκα έχουν πάρει τη θέση της αγριότητας.
Το θέαμα καλύπτει τα πάντα. Η μηχανή λιώνει σώματα, ο πολιτισμός μυαλά, οι ραγδαίες
ανακαλύψεις σωρρεύουν πάνω μας διαρκώς νέες εξειδικευμένες τεχνολογίες καταπίεσης
και θανάτου.
Κι εμείς σκεφτόμαστε τόσο μυωπικά, ασχολούμενοι με την ανάληψη της υποβοήθησης
με κοινωνικές κουζίνες, αλληλεγύη στον έναν και τον άλλο (τυχαίο άλλο, ναι, θα το πω),
antifa, LBGTQI+ rights, πορείες αλληλεγγύης ή εθιμοτυπικές (με το ίδιο σκεπτικό
και εικόνα περασμένων δεκαετιών) ενώ η αντίπαλη
οντότητα έχει περάσει σε εποχή μετανθρώπινης παράλλαξης.
Αυνανιζόμαστε με καημό.
Μερικοι θεωρησαν την αντικοινωνικη συμπεριφορα = με την αντιπαθεια τους προς την κοινωνια. Σας εχω νεα, σχεδον ολοι εχουν να πουν κατι για την κοινωνια ποσο σαπια ειναι κλπ και ποσο διαφορετικη πρεπει να ηταν απο αρχαιοτατους χρονους. Το θεμα ειναι οτι αυτοι που χαλανε κυριως την κοινωνια, ειναι αυτοι που εκδηλωνουν αυτο που λεμε αντικοινωνικη συμπεριφορα για να γινω πιο σαφης + οτι οι ορισμοι συνηθως δεν πιανουν τα ακρα, μιλαμε κυριως για μεσες καταστασεις οχι για serial killers , οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτοι.
συμφωνώ με κιπ γουόκιν.
περι διαταραχών και αγωγών δεν έχω άποψη.
δεν είναι όλοι οι ψυχοπαθεις sirial killers, όμως όλοι οι sirial killers είναι ψυχοπαθείς, δεν το λέω εγώ.
εγώ πχ που μισώ τους πάντες με έλεγα αντικοινωνική. τώρα πια δεν ξέρω πώς να με πω, εκτός από χάπατο. δεν πειράζω κανέναν. απλά δεν θέλω τους ανθρώπους.
αντικοινωνικός
ακοινώνητος
≠ αντώνυμα: κοινωνικός
που αντιτίθεται στην κοινωνία και τους κοινωνικούς θεσμούς ή είναι εχθρικός προς αυτά
Κατι εχουν να πουν και αυτοι. Αυτο που μαλλον εννοεις εσυ εδω ειναι η κοινωνιοπαθεια. Αλλο κοινωνιοπαθης αλλο αντικοινωνικος.
Επισης κατι που θα ηθελα να πω εδω, καλο θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα πριν ακουσουμε μια γνωμη αποψη ή κατι που εχει ακουσει καποιος και το λεει. Αυτο λειπει γενικα. Λιγο διαβασμα δεν εβλαψε. Το τι πιστευει ο καθενας το ξερναει χωρις βαση ή λογικη, καταληγει μονο σε αρλουμπες. Ας μη γαμ....με κι αλλο τις εννοιολογιες και τις λεξεις παρακαλω.
αναφορικά με το αντικοινωνικός και το ακοινώνητος;
αν δεν ξέρει θα μάθει.
Ο μισανθρωπος
https://upload.wikimedia.org/wikiped...C3%84._035.jpg
Περιγραφή
Η Φλαμανδική επιγραφή στο κάτω μέρος του πίνακα γράφει:
Om dat de werelt is soe ongetru / Daer om gha ic in den ru
("Επειδή ο κόσμος είναι ύπουλος, θα βυθιστώ στο πένθος")
Το ηθικό δίδαγμα του πίνακα είναι ότι μία τέτοια παραίτηση από τον πραγματικό κόσμο δεν είναι δυνατή: Ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του κόσμου και όχι να αποποιείται την υπευθυνότητα που απαιτείται για την αντιμετώπισή τους. Ο κουκουλοφόρος μισάνθρωπος πέφτει θύμα ληστείας από το μικρόσωμο άτομο μέσα στη γυάλινη μπάλα, που αποτελεί σύμβολο ματαιοδοξίας.[1] Η πράξη αυτή δείχνει πως είναι αδύνατο να εγκαταλείψει κάποιος τον κόσμο. Ο μισάνθρωπος περπατάει προς τα καρφιά που έχουν ρίξει στον δρόμο γι αυτόν. Δεν μπορεί να τα παραβλέψει όπως θα ήθελε, και βρίσκεται σε αντίθεση με τον βοσκό στο βάθος που φυλάει τα πρόβατά του και που είναι πιο ενάρετος από τον μισάνθρωπο λόγω της απλής, έντιμης εκτέλεσης των καθηκόντων του, της αίσθησης υπευθυνότητας που έχει απέναντι στις υποχρεώσεις του.[2]
Εγινε πολεμοσ το 90 με τουσ τουρκουσ και τωρα με τουσ ρωσουσ πολεμησα κ στουσ 2 πολεμουσ ο κοσμοσ πεθανε κι εσεισ μαμουσατε οτι εχω κανει το τραβηξανε το μελετανε κ θα σασ πουν παντωσ απο οτι εμαθα οι φυσιολογικοι ασχολουνται με το ποιοσ χορευει καλυτερα παρανομοσ καλυτερα σασ τα ειπα τι εγινε οποιοσ θελει ασ τα διαβασει απο το 2015 μεχρι τωρα δεν εχουμε ηλιο εγω τρεχω κ βγαζει ηλιο
Το 90 βρηκαμε πωσ μαζευουν ελιεσ με μηχανημα και θα σωνοταν η χωρα οταν καποιοσ τουσ ειπε να φανε τα αφαγωτα κ θα ξεχρεωσω εγω οργανωσε ο στρατηγοσ τα παντα βαζω τη δουλεια κ ξεχρεωνουμε κατι αλλεσ πατεντεσ που ειχα κανει τα πουλησαν ολα και φτανουμε στο 2011 οπου κανω ενα παραμετρικο σχεδιο για πορτεσ κ μπλεκονται ολοι κ βοηθαει παντου τα αμαξια γιναν αυτοκινητα τα παντα κατασκευαστηκαν σωστα κι απο το 2015 τρεχω για να εχουμε ηλιο ολη μερα συνολικα ολα τα λεφτα που παραχθηκαν απο τισ μαλακιεσ αυτεσ ειναι απο οτι μου ειπαν 21 τρισ κ χρωστουσαμε 500 δισ ξεχρεωσαμε κ εμειναν κ ρεστα τεσπα εγω ειμαι σε πολεμο εσεισ δεν ξερω που ειστε
Μιας και περί κοινωνίας, αντικοινωνικων, ακοινωνητων κλπ ο λόγος δείτε και ένα ενδιαφερον κοινωνικό πείραμα που έκαναν τέσσερα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας...
https://youtu.be/OBiw9qO3kIQ?si=yM0UOndh2y2E1vgf
Πιστεύετε ότι το χρήμα είναι το παν ή ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα; Δεν εννοώ να μην έχεις ούτε ευρώ αλλά αναρωτιέμαι άραγε πόσοι θα έκαναν τα πάντα για να έχουν πολλά χρήματα;
Καλησπέρες. Θενκς για την ανάλυση του πίνακα @biscochicco, είναι ενδιαφέρουσα.
Εγώ πάντως δε μισώ τους ανθρώπους έτσι γενικά κι αόριστα, ασκώ την κριτική μου στην κοινωνία, για το τι φέρει μέσα της,
προσπαθώ να διακρίνω τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μέσα της, σε τι με επηρεάζει κτλ. Και, δεν υπάρχει καμία κοινωνία
χωρίς το δικό της ξεχωριστό κοινωνικό έλεγχο. Ανέκαθεν ήταν ένα ζήτημα που με απασχολούσε.
Ωραίο το πείραμα αυτό, πόσοι ήσυχα και βιαστικά προσπερνάνε. ωρε. Η αλήθεια λίγο να τους σπάσεις λίγο σου έρχεται όταν
το βλέπεις. Από την απάθεια στη βία ένα τσιγάρο δρόμος.
χα χα. η απάθεια δεν θα αλλάξει τον κόσμο.
εγώ προσωπικά θα έκλεβα για να φάω. νομίζω πως πολλοί ανθρώποι θα έκαναν πολλά για τα λεφτά, όπως βλέπουμε στο σερβάιβορ. είναι τίμια λεφτά θα μου πεις. για να έχει περισσότερα λεφτά ο άνθρωπος μπορεί και να σκοτώσει, να πάρει λεφτά από ασφάλειες κλπ. πιστεύω πως αν δεν φοβάται ο άλλος να τον πιάσουν, κάνει τα πάντα, αν θέλει να έχει πολλά λεφτά.
ακοινώνητος, -η, -ο
που δεν του αρέσει η επαφή με τον κόσμο και δεν ξέρει να φέρεται σωστά σε κοινωνικές συναναστροφές
≠ αντώνυμα: κοινωνικός
≈ συνώνυμα: μονόχνωτος, ασυγχρώτιστος
κοινωνικός
(για άτομα) εξωστρεφής και ομιλητικός, που έχει διάθεση για συναναστροφή και επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους
≈ συνώνυμα: ευκοινώνητος
≠ αντώνυμα: εσωστρεφής, μοναχικός, ακοινώνητος
συμφωνα με την δική μου μελέτη, η διαφορά έγγειται -λολ- στον προσδιορισμό. μάλλον πρέπει να λέμε "αντικοινωνικός άνθρωπος", όχι ως.. αντωνυμία;
από όπου μπορεί να μαθει κανεις. καλό είναι να μην μένεις σε μία άποψη. η γνώση είναι αποτέλεσμα έρευνας.
Σκαλωσα και γω με τον πινακα και την αναλυση.
Ωραιο το πειραμα,με πιασαν νευρα και ας ηξερα οτι ειναι στημενο.Υπαρχουν δυστυχως τετοια σιχαματα γυρω μας και πρεπει να θρηνησουμε θυματα για να το καταλαβουμε.
Η ανάλυση δεν ειναι δικία μου απλά copy paste έκανα γιατί συνήθως δεν ανοίγει κάποιος τους συνδέσμους
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F...A%CE%B5%CE%BB)