εδω εχουμε αυτη τη σιχαμενη σκονη και με εχει πιασει η αλλεργια μου
Printable View
εδω εχουμε αυτη τη σιχαμενη σκονη και με εχει πιασει η αλλεργια μου
ουυυυυυυ γουστάρω μηχανόβια μανάρια! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εσύ, κυρία Eli μου, είσαι άτακτο κορίτσι.. Τι να σου κάνει ένα απλό οργανάκι.. Ας σου στείλω κάτι πιο ενισχυμένο..
Θα σας αφήσω για λίγο πάω να μαζέψω μία τέντα που ξέχασαν να μαζέψουν η γονείς μας στο σπίτι της Κατερινοοικογένειας και φοβόμαστε μην γίνει κάνα κακό με τόσο αέρα. Τα λέμε σε λίγο. Φιλιάαααα τρελοκόριτσα μου!
Λιλάκο και εγώ αλλεργική είμαι αλλά όχι μόνο στην σκόνη αλλά και στην γύρη. Με έχουν σώσει οι πλύσεις με ορό πρωί, βράδυ. Έχω σταματήσει να παίρνω και αντισταμινικά από τότε που ξεκίνησα πλύσεις. Θα στα πω μόλις γυρίσω αν σε ενδιαφέρεσαι.
να μου τα πεις ελλη γιατι βασανιζομαι
Τρελαίνομαι για μηχανόβιους με δερμάτινες στολές!!! Μπορεί κάποιος να είναι κακάσχημος και μόλις τον δω με στολή μηχανόβιου να τον ερωτευτώ!! Έτσι την πάτησα και με το λαλάγγι που καβαλούσε την zxr 750 μηχανή του, φορούσε και το δερμάτινο μπουφάν της Dainese και πάρτην κάτω! Στη Γερμανία είναι πολύ τυπικοί με τον κ.ο.κ. όπως γνωρίζετε και οι μηχανόβιοι φοράνε ολόσωμες δερμάτινες στολές και το καλοκαίρι με τη ζέστη! Κάθε φορά που πήγαινα να δω την αδερφή μου στο Μόναχο ήταν η καλύτερή μου γιατί έβλεπα συνέχεια μηχανόβιους με δερμάτινες στολές, μάλιστα πολλές φορές όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο και μας προσπερνούσε κάποιος μηχανόβιος έλεγα στην αδερφή μου τρέξε να τον προλάβουμε! :lol:
Μία από τα ίδια, Τζινάκο μου! Η στολή αυτή κάνει κάτι... Δε πάει ο άλλος να έχει το μαύρο του το χάλι, να μη βλέπεται, να μην ακούγεται.. Αν δω Ζητάδες, παθαίνω παράκρουση!
θα παρω και του παπαρακου στολη μηχανοβιου
Συννεφιασμένη Κυριακή που λένε και όχι μόνο, ψιλοβρέχει κιόλας και φυσάει πολύ. Πάντως εμένα ούτε ο Κατρίνα δε με σταματάει από το να πάω να πάρω τους λαχανοντολμάδες!
Καημένε παπαράκο... :lol::lol:
ταπερτζινα ντυσου καλα γιατι εχει κρυο εξω
http://www.facebook.com/media/set/?s...3458907&type=3
αβα δες πρωτα αυτο και μετα θα καταλαβεις οτι η στολη μηχανοβιου δεν ειναι τιποτα
ΑΑΑααααα, λαχανοντολμάδες!!!
Ούτε δέκα τυφώνες μαζί δεν θα με κρατούσαν μακρυά τους!
Ούτε καν το πιο εντυπωσιακό όργανο! Μέριασε, θα του έλεγα, προέχουν άλλα!
Λίλα μου, δεν έχω φέισμπουκ.. Υποψιάζομαι όμως.. Ο παπαράκος σε στιγμές μαγαλείου και δόξας!
Ευχαριστώ Λίλα, σαν κρεμμύδι θα κυκλοφορήσω πάλι. Ντύνομαι και φεύγω τώρα. Πάω γρήγορα να πάρω το φαγητό και να γυρίσω, να ξεπετάξω και το λαλάγγι και να το ξεφορτωθώ κι αυτό γρήγορα για να παραστώ στο βραδυνό μας πάρτυ. Φιλάκια προς το παρόν.
Βερζεβουλο-Τζίνα, μου έβαλες δαιμόνια και με έκανες να περιφέρομαι σαν την τρελή, ψάχνοτας κάτι νόστιμο!
Ας πάω κι εγώ να φάω αυτά που έχω (καμία σχέση με λαχανοντολμάδες)...
ʼτιμη! Με κατέστρεψες!
μια μικρη γευση
παω να δω mentalist τα λεμε οταν επιστρεψετε
Έχασα κι άλλο κιλάκι, γιούπιιιιιιιι! ʼντε σε λίγο θα δω και το 6 επιτέλους! Τέλειος ο παπαράκος!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχασα κι άλλο κιλάκι, γιούπιιιιιιιι! ʼντε σε λίγο θα δω και το 6 επιτέλους!
πάει πάει το κιλάκι του Τζινάκου πάει!
ένα γατάκι δωράκι στο τζινάκι που έχασε κιλάκι!
και για τις υπόλοιπες, ένα γλυκάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω! χαχα άλλοθι για σοκολάτα ψάχνω!
Επέστρεψα και εγώ. Ευτυχώς οι τέντες του Κατερινόσπιτου είναι όλες σώες και αβλαβής.
Κεράσματα βλέπω χμμμμ έχω φάει ότι νάναι δύο μέρες τώρα και προσπαθώ να μαζευτώ.. βλέπετε η βδομάδα της απενοχοποίησης έφτασε μέχρι και στο σπίτι των ανέμων και με πήρε και με σήκωσε! :lol:
Τζινακιον συγχαρητηρια για το χαμενο κιλακι,πιστευω να πηγε στη μαμα,μην το χασουμε!Ομως επειδη διαδιδεις ψευδης ειδησεις για τη μελλοντικη βασιλεια μου κ ουχι θητεια μου,ελπιζω να το πιασατε το υπονοουμενο,αυριο θα μας γραψεις περιληψη το"Εγκλημα κ τιμωρια"του Ντοστογιεφσκι κ οχι του Καρρα μαζι με αναλυση του τι κοινωνικες κ ηθικες προεκτασεις μας δινει το συγκεκριμενο μυθιστορημα.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινακιον συγχαρητηρια για το χαμενο κιλακι,πιστευω να πηγε στη μαμα,μην το χασουμε!Ομως επειδη διαδιδεις ψευδης ειδησεις για τη μελλοντικη βασιλεια μου κ ουχι θητεια μου,ελπιζω να το πιασατε το υπονοουμενο,αυριο θα μας γραψεις περιληψη το"Εγκλημα κ τιμωρια"του Ντοστογιεφσκι κ οχι του Καρρα μαζι με αναλυση του τι κοινωνικες κ ηθικες προεκτασεις μας δινει το συγκεκριμενο μυθιστορημα.
Πειραζει να φατε απο ενα εσεις κ τα υπολοιπα εγω?
πειράζει βέβαια! εϊ φιλενάδα είμαστε πολλές λιχούδες εδώ μέσα! Αλλά επειδή έρχεται η βασιλεία σου, θα υποχωρήσω και θα σου τα παραχωρήσω τα περισσότερα για να εξασφαλίσω την εύνοια σου!Quote:
Λοιπόν Λιλάκο σου έχω το τέλειο φάρμακο για την αλλεργική ρινίτιδα. Σε μένα με το που μπαίνει ο Φλεβάρης αρχίζουν τα συμπτώματα. Φταρνίσματα, φαγούρα σε μάτια, αυτιά, λαιμό, μύτη και καταρροή. Μιλάμε για πολύ φαγούρα, θέλω να βγάλω το μέσα μου έξω και να με ξύνω με μανία! Ήμουν μόνιμα με αντισταμινικά κάθε άνοιξη μέχρι που ανακάλυψα χάρη σε έναν ωριλά την πιο ανέξοδη και υγιεινή μέθοδο για να απαλλαγώ από τις έντονες φαγούρες!
Θα πας στο φαρμακείο και θα πάρεις μία σύριγγα των 10ml και ένα μπουκάλι φυσικό ορό. Το κόστος είναι κάτω των 5?. Πετάς την βελόνα από την σύριγγα και κρατάς μόνο το πλαστικό μέρος. Τρυπάς το μπουκάλι του ορού για να μπαίνει το πλαστικό στόμιο της σύριγγας στο μπουκάλι του ορού και γεμίζεις την σύριγγα με ορό. Χρησιμοποιείς την μισή ποσότητα για να την βάλεις σε κάθε ρουθούνι, πρώτα στο ένα, γέρνοντας το κεφάλι λίγο πίσω και μετά φυσάς στον νεροχύτη να βγει ο ορός και να καθαρίσει η μύτη. Επαναλαμβάνεις με την υπόλοιπη ποσότητα και για το άλλο ρουθούνι. Μην φυσάς με μεγάλη δύναμη για να μην βουλώσει κάνα αυτί, σιγά σιγά. Αν δεν μπορείς με αυτή τη μέθοδο, πάρε ένα Physiomer που έχει έτοιμο στόμιο για να ψεκάζεις απευθείας στην μύτη και είναι πιο εύκολο και πρακτικό απλά πιο ακριβό. Κάνει την ίδια δουλειά όμως. Αν κάνεις πλύσεις στην μύτη σου κάθε πρωι που ξυπνάς και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο τα συμπτώματα της ρινίτιδας μειώνονται δραματικά και οι φαγούρες υποχωρούν! Και εγώ και ο πατέρας μου που είμαστε αλλεργικοί έχουμε σωθεί με αυτή τη μέθοδο. Ακούγεται λίγο αηδιαστική αλλά αν το κάνεις γίνεται καθημερινότητα σαν να πλένεις τα δόντια σου ;). Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! Εγώ βαριέμαι να το κάνω πρωί βράδυ και το κάνω μόνο το πρωί, και πάλι έχει σημαντικό αποτέλεσμα και έχω απαλλαγεί από τα χάπια και από τις ανυπόφορες φαγούρες ;)
Μας βλέπω από αύριο να κάνουμε βραδιές ποίησης :lol:Quote:
Γίνεται να μου διαβάζει ποιήματα εμένα ο Χειλάκης;;; :lol:
Χουτζίνι το εξαφάνισες το κιλάκι! :lol:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!! ʼντε να βλέπουμε το 6 μπροστάαααα!
καλησπερα! μπραβο για το κιλακι! τζινα :smilegrin: παει πια το 7αρακι!
ʼσ'τες να φάνε τις μπουκίτσες τους,οι χειρουργημένες!Quote:
Originally posted by monahoiot
πειράζει βέβαια! εϊ φιλενάδα είμαστε πολλές λιχούδες εδώ μέσα! Αλλά επειδή έρχεται η βασιλεία σου, θα υποχωρήσω και θα σου τα παραχωρήσω τα περισσότερα για να εξασφαλίσω την εύνοια σου!Quote:
Σου'χω τουρτίτσα,μόνο για σένα,από αυτές που σου αρέσουν!
Αρχίζουμε τις προετοιμασίες για το πάρτυ! Έλα, να μαζευόμαστε σιγά σιγά, όλα τα παιδάκια!
Σ'ευχαριστω πολυ Ναταλι μου!Σου'χω κ γω....αυριο...
Ας κεραστούμε κάτι...
Στη Τζίνα επιτρέπω να πάρει δύο, ως επιβράβευση για το κιλάκι που έχασε!
Το ίδιο και στην πονηρούλα Ναταλία, που εμφανίζεται ως Nadine και πάλι Nadine, νομίζοντας πως θα με ξεγελάσει.. Πάρε ένα φοντάν κουμπάρε.. Πήρα ένα, ευχαριστώ.. Τρία πήρες, αλλά δεν πειράζει.. Ξαναπάρε!
Κανε ενα κερασμα σωστο παιδακι μου!Τι να μας κανουν 5ταρτακια!
Σκύλος με το όνομα της αγαπημένης μου πόλης;Υπέροχο!Να τον χαίρεσαι Λιλάκι μου!Είναι φατσόνι!Quote:
Λίγη πιτσούλα, ίσως;
Και μια τουρτίτσα "απ' τα χεράκια μου"!