Ναι σ χαλαει κιολας χαχαχχα.Δεν λες που οι μισοι πηζουν αθηνα και κλαινε ,εσυ νιώθεις και ασχημα :p
Printable View
Κάντε λίγο ησυχία ρε παιδιά
Διαβάζω.....χοχοχο
Τζανκ φουντ απ'εξω σουβλακια πιτσες κλπ, οτιδηποτε πολυ επεξεργασμενο σε πακετακια σακουλακια πχ μπισκοτα πατατακια μαλακιτσες, τηγανιτα, αναψυκτικα και χυμους και σοκολατες τσαγια οποιαδηποτε ροφηματα με τζαμπα ζαχαρη και υγρες θερμιδες, αλατι, ψωμι, γλυκα. Αν με τραβαει τρωω κανα φρουτακι, γιαουρτι με μελι τετοια πραγματα. Δεν τρελαινομαι ομως μια ατασθαλια θα τη κανω μια φορα στις τοσες. Απο ροφηματα θα πιω κανα καφε με μια κουταλια ζαχαρη τη μερα τοπ. Δεν βαζω πουθενα αλλου ουτε ασχολουμαι με ασπαρταμες και βλακειες. Απο φαγητο δεν τρελαινομαι ουτε εκει, κανονικα σπιτικο, οτι εχει. Αυτα για αρχη επειδη τα κουμαντα με τα μαγειρεματα τα κανει η μητερα μου. Οταν θα αναγκαστω να εχω την ευθυνη εγω (συντομα δλδ) σκοπευω να το προσεξω και αυτο. Αυτα....και νερακι :)
Τι σχεση εχει αν ειναι φιλη η οχι; Και αν δεν ειναι φιλη και δεν τη ξερεις δεν εχεις λογο να βγαλεις κακια απεναντι της...επισης θεωρησα λαθος τα σχολιο που εκανε στο δελφινι...το ειχες παρατητησει κι εσυ...τεσπα, δεν θελω να δημιουργησω κατι απο το τιποτα, απλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη...αυτο.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν μια αισθηση ισορροπιας σε αυτα τα πραγματα. Κανεις δεν λεει πως η μετρια η ασχημη ειναι σωνει και καλα ψυχαρα η η σουπερ προσωπικοτητα και η ομορφη δεν ειναι, μπορει να συμβαινει και το αντιθετο, αυτα πανε κατα περιπτωση. Αλλα εσυ θελεις παντα να γενικευεις.