ευχαριστω onelifeonechance μου...να μου ευχεστε να τα εκατοστησω σε χρονια και να τα 60αρισω σε κιλα :smilegrin:ΧΧ
Λεω να σβησω αντι τουρτα καμια μπαρα δημητριακων:starhit:
Printable View
ευχαριστω onelifeonechance μου...να μου ευχεστε να τα εκατοστησω σε χρονια και να τα 60αρισω σε κιλα :smilegrin:ΧΧ
Λεω να σβησω αντι τουρτα καμια μπαρα δημητριακων:starhit:
Καλη φαση,να ειναι με σοκολατα η μπαρα για να ειναι σαν τουρτα:regan:
αναμεσα σε 52.5 και 53 η ζυγαρια, αλλλα επιφυλασσομαι να αλλαξω τικερακι
χρονια σου πολλά (έστω και με κάποια καθυστέρηση οι ευχές) και να δεις σύντομα το νουμεράκι που επιθυμείς!
Quote:
Originally posted by Alma libre
Karamelitsa το παθαινω και εγω αυτο , για αυτο βαθιες ανασες και προσπαθησε να το αποβαλλεις ...................... Με θετικη σκεψη και χωρις διατροφη χανω κιλα , με αρνητικη σκεψη και διαιτα του κ..... κολαωωωωωωωωωωQuote:
Originally posted by karamela
Καλημέρα τσούπρες
-100 σήμερα αν και η αληθεια ειναι οτι περιμενα πολυυυ καλύτερα, εχω αρχισει και πιεζομαι με τα κιλα και αυτο με κανει να μην χανω γμτ μου, αφου με ξερω οσο μουλαρωνω ψυχολογικα αλλο τοσο μουλαρωνω και στα κιλα :sniff:
Καλησπέρα χθες -1300 σήμερα -100 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:smilegrin:
άτιμη ψυχολογία, το κακο ειναι βρε αλμα οτι υπαρχουν παραγοντες που σου μπιπ την ψυχολογια ;)
Πεταλούδι χρόνια πολλάααα:tumble:
Kαλημερα.Σημερα -100 γρ. αλλα δεν αλλαζω το τικερακι
Καλησπέρα!
53,5 σήμερα
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Kαλημερα.Σημερα -100 γρ. αλλα δεν αλλαζω το τικερακι
αα κι εγω δεν το αλλαζω μεχρι να φτασω εκει που ημουν σημερα ειμαι στα 116,7 άλλα 3200 θέλω:yes:
Redish και Karamelitsa σας ευχαριστω και σας πολυ για τις ευχες σας ...οτι ποθειτε πραγματικα και εσεις ...καλη δυναμη σε ολες μας χχχχ
+300 τελικά .....Μια εβδομαδα τωρα εχω κολήσει, αλλα δεν το βάζω κατω ...... Αποφασισα να παω γυμναστήριο και να επανεξετάσω λιγο τη διατροφη μου να δω που κανω λαθος ...........
Στο δικο μου χερι ειναι και οχι στο δικο του .....
Χρόνια πολλά Πεταλουδίτσα.:D
Ευχαριστω Constance μου και στα δικα σας οι μικροτερες :smilegrin:
+700 σημερα αφου εφαγα οτι ειχαν τα ντουλαπια χθες..απο σημερα θερμιδομετρητης+if...για να δουμε
67,3
Καλημερα!
+1.7 σημερα και επεται συνεχεια... μιας και παω με την γνωστη σεσημασμενη παρεα για φαι το μεσημερι...
57.9
Ειναι το τελευταιο φαι μεχρι το Πασχα... Απο αυριο αρχιζει η πτωση...