υπομονή και κουράγιο ρε παναγιώτη... θα περάσει ο μήνας και θα σε πιάσουν... πότε ξεκίνησες?
Printable View
υπομονή και κουράγιο ρε παναγιώτη... θα περάσει ο μήνας και θα σε πιάσουν... πότε ξεκίνησες?
Αισθάνομαι αρκετά κουρασμένος μετά απο 14.30ώρες στη δουλειά και βαριέμαι τόσο πολύ να σηκωθώ απο την καρέκλα του γραφείου και να πάω σπίτι.Και ξέχασα να φάω και τώρα δεν είναι ώρα για φαγητό..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα....... για μένα προσωρινά σταματάει το μαρτύριο (όταν λέμε μαρτύριο εννοούμε ξυπνητήρι 5.15.......) λόγω επερχόμενης άδειας (γιαυτό κ είμαι μες την τρελή χαρά), αλλά ξέρω πως όπου να'ναι κ εγώ στα ίδια θα επιστρέψω. Δυστυχώς τα ωραία περνάνε σφαίρα κ τα ζόρικα με ρυθμούς βασανιστικούς. Αυτή τη στιγμή κοιτάω το παράθυρο κ θέλω να δραπετεύσω........
Αισθάνομαι μελαγχολία και μοναξιά...
Μου λείπει...Θα θελα πολύ να άκουγα το γέλιο του και τον έπαιρνα μια αγκαλιά...
Κρυώνω και πεινάω σαν λύκος.Το 2ο διορθώνεται το πρώτο μόνο με σόμπα για ολόκληρο σπίτι.
Αλλά μακριά από το τρελοκομείο και οπουδήποτε αλλού!
Εξάλλου το 2αρακι μου είναι κουκλί
Μπουμπού σαν εμένα
Αν αυτό το ωράριο συνοδεύεται και από ανάλογες χρηματικές απολαβές,λες οκ εντάξει κουράζομαι αλλά τουλάχιστον βγαίνει το μεροκάματο.Αν όχι,άστα να πάνε... διπλή πίκραααααααα http://i60.tinypic.com/2n6g6ix.gif
Δεν έχεις άδικο.3 τεμάχια σουβλάκι κοτόπουλο συν 2 πίτες και καμμιά 10αρια πατάτες ήταν ότι έπρεπε.Μετά βέβαια ήθελα να πάρω και μια μερίδα λουκουμάδες συνοδευόμενους με λευκή σοκολάτα και μπισκότο oreo αλλά (ευτυχώς) το μαγαζί είχε ήδη κλείσει.Πάλι καλά που η διαδρομή σπίτι-δουλειά είναι 2χλμ και την κάνω με τα πόδια οπότε καθημερινά περπατώ τουλάχιστον 4χλμ.
Κάτι που συνιστώ σε όλους.Οσο μπορείτε παιδιά αν βαριέστε την εντατική γυμναστική (όπως εγώ) τουλάχιστον βγείτε έξω και περπατήστε έστω και λίγο.
πραγματικά νιώθω τόση απελπισία που ένα κομμάτι μου ελπίζει να μην ξυπνήσω το πρωί...
και το άλλο κομμάτι μου ελπίζει να ξυπνήσω πιο νωρίς απ' ότι σήμερα και να μην αφήσω τον εαυτό μου να "πέσει"... αν ξυπνήσω