Πολύ καλό φίλε μου...!
Printable View
Οτι.. ειμαι μια γελοια φαντασιοπληκτη
http://www.youtube.com/watch?v=4SGZOuxrCks
"you don't know what i know
you can't see the spreading stake (state)
of deception
I am cruel to myself
Things will never be the same
Oh, this will all fall down around you
In a house of cards
It's just too hard not to touch it
So it all falls down"
Δεν θέλω να πάω...κι από την άλλη θέλω αλλά θα γυρίσω χειρότερα νομίζω...τουλάχιστον ελπίζω να μην έρθει μετά κανένας σπίτι...
Στον έρωτα και την αγάπη δεν υπάρχουν εγγυήσεις.....αν θες εγγύηση πάρε ΦΡΙΤΕΖΑ !!!!!!!
Σκεφτομαι οτι συμμετεχω εδω λογω ατελειωτης βαρεμαρας!!Εδω μεσα εχει γινει φωλια απο τρολλακια και γαμπρους,απο ατομα που διατηρουν 4-5 προφιλ και κοροιδευουν ανοιγοντας θεματα..Παντα ηταν για γελια εδω μεσα,αλλα τωρα παραγινε το κακο..
Καλη χρονια σε ολους!Και προσοχη στα νεα μελη που ερχονται..θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!
(Aeon που βγηκες απο την ναφθαλινη σου σβηνοντας ολοκληρα κειμενα,δεν εβρισα κυριος ενταξει?Οταν θα το κανω θα το καταλαβεις..)
παντα ετσι ηταν!
Καλή χρονιά σε όλους!
Μια απώλεια τις προηγουμενες μέρες στιγμάτισε την χαρά των ημερών, εριξε οσο να ναι τη διαθεση. Οταν φευγει καποιος δικος σου ανθρωπος, έστω σε αρκετά μεγάλη ηλικία και ειρηνικά. Θα μπορουσα να την εβλεπα πιο συχνα, οι χωρις τελικα αποτελεσμα υποτιθεται προτεραιοτητες μας και οι πολλες μας σκέψεις, αρνητικες σε σημαντικο βαθμο, μας αποπροσανατολίζουν τελικα, μας κρατανε, μεταξυ αλλων, μακρια απο δικους μας ανθρωπους τους οποιους θα μπορουσαμε μεσα απο τη διαυγεια που τους διεκρινε να τους χαιρομαστε πιο συχνα, ως εαν να τους ειχαμε στο περιθωριο της ζωης μας. Κραταω όμως τις καλες θύμισες, όπως την αντικριζα να καθεται απεναντι μου, κι ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μαλλον καλύτερο τροπο που θα μπορουσε να τυχει σε καποιον, φευγοντας ευτυχής και ήσυχα.
Πρωτοχρονια σημερα με χαλια διαθεση...Παλι στη ζεστασια του κρεβατιου μου θα την βγαλω.... :-(
Σκεφτομαι οτι σημερα θα ειμαι με κοσμο.. θα περνανε καλα λογο μερας και εγω θα ειμαι τοσο μονη μεσα μου... ενα κενο που δεν μπορει να αναπληρωθει με τιποτα και κανεναν...ευχομαι το 2014 να φερει σε ολους αγαπη κ υγεια..καλη χρονια!!
ioanni συλλυπητήρια.
μνημόνιο, η μόνη λύση για να μη σπάνε τα νεύρα σου με το φόρουμ, είναι να μην ασχολείσαι περισσότερο απ όσο πραγματικά χρειάζεται και επηρεάζει την ψυχολογια σου. Ξερεις οτι μιλω εκ πειρας ;)
Ευχομαι χρόνια πολλά σε όλους.
Το 2013 να μη ξανάρθει. Πάλι καλά που στο τέλος μας έδωσε μερικές ανάσες αισιοδοξίας γιατί θα έμπαινε στη μαύρη λίστα με τις χειρότερες χρονιές έβερ..
Το 2014 να μας φέρει πάνω απ όλα υγεία και αγάπη. Είναι αρκετά για να είμαστε ευτυχισμένοι :)
[QUOTE=mnimonio;466442]Σκεφτομαι οτι συμμετεχω εδω λογω ατελειωτης βαρεμαρας!!Εδω μεσα εχει γινει φωλια απο τρολλακια και γαμπρους,απο ατομα που διατηρουν 4-5 προφιλ και κοροιδευουν ανοιγοντας θεματα..Παντα ηταν για γελια εδω μεσα,αλλα τωρα παραγινε το κακο..
Καλη χρονια σε ολους!Και προσοχη στα νεα μελη που ερχονται..θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!
Kαλη Χρονια σε ολους . Τα 4-5 προφιλ σε τι ακριβως χρησιμευουν , κ οι ' επιτηδειοι ' πως μπορουν να βλαψουν καποιον ?
σοβαρολογεις? ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι απο δω φοβουνται κ τον σκιο τους αν ειναι να γνωρισουν καπιονQuote:
.θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!
Γιατι πρεπει να φτασει στο σημειο να συναντησει καποιον καποιος;;;
Εδω μεσα υπαρχουνε και κοριτσακια ανηλικα π γινονται μελη γιατι κατι τα απασχολει και δεν θελουνε να το συζητησουνε με τους γονεις τους...
Οποτε ειναι πολυ ευκολο να γινουνε θυματα και η σεξουαλικη παρενοχληση μπορει να γινει και μεσω πμ ξερεις.....Δεν χρειαζεται αμεση επαφη...
Χρονια πολλα κ Καλη Χρονια Τα ' ανηλικα ' κοριτσακια δεν μασανε πλεον . Μας πουλανε κ μας αγοραζουν . Και που ειναι το κακο να την πεσεις σε καποιαν ? ειναι πιο αντρικιο να το κανεις δημοσιως ,να διατηρεις την αξιοπρεπεια σου κ να μην δινεις πενταρα τι λεει ο αλλος .( ποτε σε πμ ) Αυτο με τα πολλαπλα προφιλ , που εχει γινει θεμα , εξακολουθω να το θεωρω ησσονος σημασιας . Πολυ φασαρια για το τιποτα .
(δε μιλω για ανηλικους)Quote:
Γιατι πρεπει να φτασει στο σημειο να συναντησει καποιον καποιος;;;
στα 23 μου το ειχα κανει εκατο χιλιαδες φορες κ το τηλ μου ηταν σαν τηλεφωνικος καταλογος απο πολα ατομα που δε τα γνωριζα καν αφου λοιπον γνωριστηκα με 100 χιλιαδες ατομα τωρα που 30αρισα φρονιμεψα αφου καθε φορα που μιλαγα με καπιον εμφανιζοταν συνεχεια το ιδιο στιλ ανθρωπου μπροστα μου ετσι βαρεθηκα το ιδιο σεναριο κ εκατσα στα αβγα μου... αν κ οι γνωριμιες με ενδιαφερουν δε μπορω να πω οτι ασχολουμαι πια σοβαρα με αυτες μαλον επαναπαυτητικα σε οτι εχω...
Καλη Χρονια να εχουμε. Ευχομαι το 14 να φερει σε ολους εκτος απο υγεια οτι αλλο επιθυμουν.
Και φυσικα καλα μυαλα, σε οσους το χουνε χασει λιγο.
Σκέφτομαι ότι δεν νιώθω να άλλαξε τίποτα εκτός από το χρόνο...
Συλλυπητηρια και απο εμενα Γιαννη............
Τρολοεπιθεση 2014!!!
Καλή χρονιά σε όλους!!
Ριχνοντας μια ματια στις αμεσως προηγουμενες σας αναρτησεις... μια καλη κουβεντα που θα ακουσει κανεις εδω, από ατομα με τα οποία ανταλλάζει σχεδόν επί καθημερινης βασης αποψεις, κι αρα υπάρχει ενα υπόβαθρο οικειοτητας, έχει τα ίδια καλα αποτελεσματα όπως μια τετοια κουβεντα απο ενα φιλο, συγγενη, δικο μας ανθρωπο, κι απλα λειπει η προσωπικη επαφη.
Για το θεμα με τα πολλαπλα προφιλ, σε καποια αλλη ενοτητα το σχολίασα, αναφεροντας πως θα μπορουσε κανεις να καταλάβει πως ενα ατομο εμφανιζεται με πολλαπλα προφιλ και δεχτηκα εμμέσως παρατηρηση απο μοτερετορ....
Για ποιο λόγο να επιζητω γνωριμίες απ αυτο το χωρο? ειτε για φιλία είτε για σχεση. Κι αν πιθανον καποιοι εδω εχουν τετοιο σκοπο λάθος τους. Δεν εχουν περιθωρια γνωριμιων δλδ στους δικους τους χωρους και ετσι επιζητουν γνωριμιες εδω? Αν συμβαινει αυτο κατι παει στραβα με τα ατομα αυτα... Τετοια επιδιωξη τους, για μενα θα λειτουργει ως αποδειξη προβληματος και θα επενεργει απωθητικα στο να θελω να τους γνωρισω. Μόνο αν μεσα απο την ανταλλαγη σκέψεων στα διαφορα θεματα και το ύφος καποιου νιωθεις ότι υπάρχει κοινό έδαφος, ταυτιση δλδ όχι μονο στις αποψεις αλλα και στο χαρακτηρα που σου βγαζει ο αλλος μεσα απο το λεγειν του, σε βαθμο που να σου προκαλείται ενδιαφερον για το ποιος είναι ο άλλος, και νοουμενου οτι αυτο ειναι αμοιβαιο, τοτε δε δισταζεις να τον γνωρισεις απο κοντα.
καλη χρονια
μου ειχε τυχει αρκετες φορες να πετυχω καπια που να μου μιαζει μεχρι κ μια αλεξαντρα πετυχα καπια στιγμη οστοσο δεν ηταν κ τοσο ευκολο να γνωριστουμε αφου ηταν ασχετη απο γνωριμιες κ απο την αλλη βαριομουν κ ολας κ αυτο μου ειχε τυχει αρκετες φορες.το οτι δεν εχεις επιλογες αυτο δεν ισχυει θα μπορουσε πχ καπιος να μπει σε ενα σαιτ γνωριμιων κ να γνωρισει καπιον αν ηθελε εδω επιδη λενε πολα κατεβατα με τα προβληματα τους δε πλησιαζονται ευκολα επιδη ντρεπονται η κ φοβουνται... αν κ υπο καπιες προυποθεσεις που μονο εγω ξερω κ καπια δε θα μπορουσε να βρει οσο κ αν εψαχνε θα μπορουσα να δεχτω μια γνωριμια αλλα κ παλι επιδη εχω σχεση εδω κ πολα χρονια δε μπορω να πω οτι βλεπω σοβαρα το θεμα μαλον καθολου σοβαρα θα ελεγα αλλιως θα εμπαινα σε ενα αντιστιχο σαιτ για γνωριμιες κ θα εβρισκα... πολοι μπορει πχ να παρεξηγουσαν το οτι μ αρεσει να μιλαω περισσοτερο με γυναικες επιδη απλα προσπαθω να τις καταλαβω κ καλυτερα αφου το ψαχνω το θεμα με τη ψυχολογια της γυναικας απο συνηθεια
Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει, όσα ονόματα και να αλλάξει κανείς!
Μάλλον κάποιοι έχουν ανάγκη να γκρινιάζουν στέρεο. Αλλιώς δεν εξηγείται!
Σκεφτομαι οτι σημερα η μερα ηταν σκατα αλλα δεν με πειραξε εχω συνηθησει...Αλλα με χαλαει που νυσταζω και φοβαμαι να κοιμηθω...
Μετα το χθεσινο περιστατικο φοβαμαι να κοιμηθω!!!
Χαίρομαι που η μέρα του Nocash ήταν σκατά.
δεν υπαρχει χειροτερο ηδος ανθρωπου απο αυτον που πας να τον βοηθησεις κ αυτος προσπαθει να στη φερει πισοπλατα
Ρε συ Αλεξανδρε , με ολο το θαρρος , επειδη σε θεωρω ενα πραο , καλοπροαιρετο παιδι , αμα λοιπον νευριασεις ( υπογραφη σου ) , μεχρι που μπορεις να φτασεις ?
http://www.youtube.com/watch?v=qGysgfqok2AQuote:
Ρε συ Αλεξανδρε , με ολο το θαρρος , επειδη σε θεωρω ενα πραο , καλοπροαιρετο παιδι , αμα λοιπον νευριασεις ( υπογραφη σου ) , μεχρι που μπορεις να φτασεις ?