πασχω απο συνεχομενες κρισεις πανικου......... τι να κανω.......? οι γιατροι δεν με βοηθουν.....
Printable View
πασχω απο συνεχομενες κρισεις πανικου......... τι να κανω.......? οι γιατροι δεν με βοηθουν.....
μπορεις να αναγνωρισεις αυτον που ειναι ικανοποιημενος απο τη ζωη του απο τη προθυμια του να δινει στους αλλους
οπως επισης μπορεις να αναγνωρισεις κ αυτον που επιδη δε φτανει τους αλλους δε ξερει πως να τους κοντυνει.
.............
Μελαγχολία και μοναξιά αλλά πιο έντονα από τις άλλες μέρες...ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί έχω αρχίσει να μην το αντέχω...
Θα προσπαθήσω να στολίσω σήμερα μήπως μου φτιάξει η διάθεση, ελπίζω να τα καταφέρω...
Πολύ αγχωμένη κι αδύναμη...θέλω να φτιάξω έναν καφέ για να τονωθώ λίγο αλλά ούτε αυτό δεν έχω το κουράγιο να σηκωθώ και να κάνω...
Τουλάχιστον όμως κατάφερα και στόλισα το δεντράκι μου, τα υπόλοιπα αύριο...
πιο σκατα δεν γινεται........
Περιμένω το βράδυ να συναντήσω έναν άνθρωπο που πολύ νοιάζομαι κι είμαι όλο χαρά!
τι ταινια να βαλω να δω
δεν εχω κανενα να μιλησω '(
Ήρθε η καθημερινή ώρα του άγχους, της αναστάτωσης, του φόβου, της απελπισίας, της απώλειας ελέγχου κι όλα αυτά...άντε να δούμε πως θα την αντέξω...
και παλι χαλια αντε παλι να ψαχνω για δουλεια νιωθω αχρηστη
οτι πρεπει να ξυπνησω νωρις αυριο και θα κοιμηθω καλο πρωι και παλι θα ειμαι σαν ζομπι
αισθανομαι καλα και σκεφτομαι το μελλον μου με αισιοδοξια! μονο τις παρενεργειες απο τα χαπια να μην ειχα..( ανυπαρκτη λιμπιντο, αυξυση βαρους και λιγο πιο φυτο απο παλια, ελλειψη συκγεντρωσης, μνημης κτλ). Αλλα δεν το βαζω κατω life is great!
Καλημερα και καλη δυναμη σε ολους!