Είναι άσχημος θάνατος το δηλητήριο. Κτυπάει σε όλα τα όργανα και πονάνε πολύ.
Ουφφφφφ...πονάει το κεφάλι μου. Πρέπει να χτυπιοταν εκεί για βγει και να πέθανε από ασφυξία..
Printable View
Είναι άσχημος θάνατος το δηλητήριο. Κτυπάει σε όλα τα όργανα και πονάνε πολύ.
Ουφφφφφ...πονάει το κεφάλι μου. Πρέπει να χτυπιοταν εκεί για βγει και να πέθανε από ασφυξία..
Παιδιά άμα κάνω block /ignore καποιον φαντάζομαι ότι δεν θα μπορώ να βλέπω τι γράφει.αυτος θα μπορεί να βλέπει τι γράφω; γνωρίζει κανείς;;
Εμενα πεθανε στα χερια μου ουρλιαζοντας ο σκυλος μου. Δεν αντεξε η καρδια του τους πονους. Βρηκα ενα κομματι απ'τη φολα στο μπαλκονι. Την αλλη μερα η ψυχοπαθης που την εριξε ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας για να πανηγυρισει. Μιλαγε στον αδερφο μου (πρωην της) και πνιγοταν απο χαρα. Δε μπορουσε να την κρυψει. Εκανε σαν τον χλαπατσα αν θυμαστε.
Δεν έχω ζήσει απώλεια σκύλου... Ασχολούμαι με αδέσποτα γατάκια και έχω ζήσει αρκετούς θανάτους... Θεωρώ ότι αν εχανα τον σκύλο μου, που έχω στο σπίτι, το μεγάλωσα και είναι κομμάτι μου.. Δεν θα το άντεχα..
κρίμα ρε Ορέστη.. Κρίμα που έχασες έτσι την παρεα σου και κριμα που υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν τον θάνατο των ζώων.
εμενα ετσι και αλλιως με ξερουν ολοι οσοι εχουν σχεση με το συστημα αλλα δε με ενδιαφερει η καταστροφη γιατι χωρις εμενα θα βγαλουν σε χρονο μηδεν τον ψευδοπροφητη και μετα θα αρχισουν να μετρανε αντιστροφα οπως το βραδυ της πρωτοχρονιας αρα δε μπορει να με σταματησει τιποτα και οταν θα μαθουν ποιος κρατησε τα παντα ορθια θα μου γυαλιζουν μεχρι και τα παπουτσια.
οταν πηγαινα γυμνασιο ηθελα να γινω ηλεκτρονικος αλλα δε μπορω να φανταστω τι θα ειχα ανακαλυψει τωρα αν ειχα γινει για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μολις με εβλεπε ο συλογος ηλεκτρονικων θα αρχιζε να τσιριζει :) και μετα θα φτιανοντουσαν λαπτοπ με καπιο τρελο σχημα οπως ορθογωνιο η τραπεζιο
Ειπα να παω εναν περιπατακο σημερα , πηγα ...... στο δρομο με πηραν κατι σκυλια στο κυνηγι , και σκαρφαλωσα σενα δεντρο , δυστυχως υπηρχαν περισσοτερα σκυλια πανω στο δεντρο ........
Καλημέρα...
Ξέρεις τι με φοβίζει; Δεν θέλω να το ξανακάνω αλλά δεν νιώθω σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, ότι δεν θα νιώσω ποτέ ξανά τόση απελπισία και θλίψη ώστε αυτή να φαίνεται η μόνη μου επιλογή για να γλιτώσω...
Μακάρι την καινούρια χρονιά να καταφέρω να διώξω εντελώς αυτή την κακιά σκέψη απ' το μυαλό μου...
Καλημέρα
Γραψε το παντού σε κάθε σημείο του μυαλού σου. Όχι "δεν πρέπει να το κάνω αυτό" αλλά "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΉΣΕΙ" και κάνε τα καθημερινά σου πράγματα σαν να μην υπάρχει. Αγνόησέ το. Γ@μησε το (συγγνώμη)
Σήμερα πήγα για ψώνια (μεγάλο κατόρθωμα για μένα) και γυρνάω τώρα. Βέβαια στο εμπορικό κέντρο με έπιασε και τρέμουλο και ταχυκαρδία αλλά βήμα πίσω δεν έκανα...
Προσπαθώ, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... :) Και θα συνεχίσω να προσπαθώ απλά είναι μερικές στιγμές που λιγοψυχώ όπως αυτή που γράφω, νιώθω πολύ αδύναμη ψυχικά... Αλλά μετά σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχα πεθάνει και πόσο πόνο θα προκαλούσα σε κάποιους ανθρώπους... Πέρυσι τέτοια εποχή αυτοκτόνησε ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας και στην κηδεία η αδελφή του ήταν απαρηγόρητη... Από εκείνη τη μέρα που την είδα κάτι ταρακουνήθηκε μέσα μου...
Μπράβο γι' αυτό που κατάφερες! :D
Αδύναμοι νιώθουμε όλοι κατά καιρούς. Δεν είναι κακό αυτό. Και που το αναγνωρίζεις είναι ένα βήμα. Όταν σκέφτεσαι το θάνατο σκέψου αυτό που σου είπα και καντο σαν ρεφρέν μέσα σου. Σκέψου τους δικούς σου όπως λες. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Πες τα κάπου αυτά που νιώθεις. Μήλα! Με όποιον νιώθεις εσύ άνετα. Μπορείς να βρεις και έναν καλό ψυχολόγο.
Μήπως όμως είναι καιρός να σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να ζεις; Η ενασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πάντα για καλό... Δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις μετά.. Ζούμε το τώρα με τους ανθρώπους που θέλουμε ή και μόνοι μας... Κανεις δεν ξέρει τι θα το φέρει το αυριο.. Καλό είναι να έχουμε το παρελθόν μαζί μας για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη αλλά είναι κακό όταν αυτό ορίζει την ζωή μας..
Γιατι ντρεπομαι οταν πηγαινω στη βιβλιοθηκη; Μηπως ειμαι απλα τεμπελης;
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά! Εύχομαι υγεία και ηρεμία για όλους μας την καινούργια χρονιά.
Χρονια πολλα στους τρελους.
Σκεφτομαι πως καποιοι πανε σε εναν η δυο γιατρους , και ρωτανε εμας τους ασχετους , που κρινουμε μονο εξ ιδιων ......ο γιατρος ( μακρια πλεον απο μενα , μολις συνηλθα απο 20ετη κτθλψη ) εχει πιο πολλες γνωσεις κι εμπειρια ..... κι αν εχω ανοιξει καμμια 200αρια θρεντς , ποτε δεν ρωτησα κανεναν εδω μεσα , τον-ην καθε ασχετιδη θα ρωτησω για φαρμακα ? ......κατι ξερει η διαχειρηση που εχει τον κανονα στο φορουμ ' απαγορευεται να συστηνουμε φαρμακα ' ......
γιατι αυτο το φαρμακο που μου κανει δουλεια , σε καποιον αλλον μπορει να μην κανει τιποτα , η μπορει να του κανει και κακο ...... τον γιατρο σας παντα να ρωτατε ......
παρτε το χαμπαρι , οι σκεψεις μας αρρωσταινουν , συμπεριλαμβανομενου εμου , ( τωρα που να μπω σε λεπτομερειες , βαριεμαι , η δεν θα γινω κατανοητος ) , θα ερχονται η θα επιμενουν οι ασθενειες .... αμα δεν σκεφτεσει ' αρνητικα ' , η εχεις μια θετικοτερη σταση , το προβλημα καποια στιγμη, παααααει .......ακομη και αυτα που διαβαζω , αρνητικα ειναι ολα , πως να γινετε καλα ? και ο Φρουντ να ζουσε , ουτε αυτος θα μπορουσε να σας γιανει ..... ο καθεις ειναι ο καλυτερος γιατρος του εαυτου του , πιστευω ακραδαντα ...... δεν αναφερομαι σε σοβαρες ψυχολογ. παθησεις , οπως η σχιζοφρενεια , δεν ξερω ποιες αλλες ειναι ' σοβαρες ' , η κληρονομικες , δεν εχω την παριμικρη ιδεα .....μονο την κτθλψη ξερω , που ειχα μεχρι προσφατα ............
εχω διαπιστωσει οτι οσο εισαι νεος , εισαι ξεροκεφαλος , μεγαλωνοντας δεν εισαι , οχι παντα βεβαια , η ηλικια δεν φερνει καμμια σοφια εξτρα !!!
γι αυτο και δεν θα ξαναπαντησω σε κανεναν, ειναι ματαιο ,....... πλακιτσες θα γραφω , οχι ναστειευομαι με την ασθενεια του αλλου φυσικα ............
Σκέφτομαι πως η λογική από την τρέλα δεν απέχει τόσο πολύ όσο νομίζουμε. Είναι σαν δύο δωμάτια του ίδιου σπιτιού με κλειστές πόρτες η μία απέναντι από την άλλη. Όσο παραμένουν κλειστές είναι όλα σε τάξη. Αν ανοίξει η μία θα γυρίσεις και θα την αντιμετωπισεις.Θα ξέρεις. Γιατί ότι βγαίνει ανήκει στο ίδιο δωμάτιο. Αν ανοίξουν ταυτόχρονα όμως και σε πετύχουν στο διάδρομο; Τι να πρωτομαζεψεις; Ποιο είναι τρελό και ποιο λογικό; Και αν στην προσπάθεια σου να τα ξεκαθαρίσεις τα βάλεις λάθος; Μπερδεύονται. Και ο φαύλος κύκλος μεγαλώνει. Και δεν ξεμπερδεύεις. Είσαι εκεί παγηδευμενος ανάμεσά τους...Δεν μπορείς πια να τα ξεχωρίσεις....
Σκέφτομαι ότι μπήκα σε φορουμ υποστήριξης και δεν ξέρω τι υποστήριξη μπορώ να δεχτώ εγώ,
όλη μου τη ζωή έχω μάθει να υποστηρίζω τους άλλους,
Λέω να αρχίσω να υποστηρίζομαι σιγά σιγά γιατί αρκετά έχω περάσει.
Καλά αφού δεν υπάρχει κανένας να με υποστηρίξει, θα προτείνω στον εαυτό μου να συνεχίζει να με υποστηρίζει εκείνος.
κάπου εδώ κλείνει η μουσική σκηνή και ο σκηνοθέτης θα έβαζε το κομμάτι σύμβολο για όλη μου τη ζωή...
Is there anybody out there??
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=fNLhxKpfCnA
χμμ
ωραίες σκέψεις για την πρώτη μέρα του χρόνου
θα τις αλλάξω μάλλον μέχρι το μεσημέρι...
Κατάλαβα... Εκτός φόρουμ μιλάω και για άλλα πράγματα, σε παρέες π.χ.
Αλλά τελευταία ανακινώ πιο συχνά το συγκεκριμένο θέμα γιατί επηρεάστηκα πολύ από την αυτοκτονία του παιδιού που σας έλεγα, μπορώ να τον καταλάβω και νιώθω μια ταύτιση μαζί του γι' αυτό και μου έρχονται στο μυαλό εκείνες οι στιγμές...
Καλή χρονιά!!! Με περισσότερες χαρούμενες παρά δύσκολες στιγμές! :D
Καλη Χρονια και σεσενα , Κυκνε ........
να ενημερωσω οτι τα χρεη θα πληρωθουν κανονικα γι αυτο με κοιταν ολοι με μισο ματι τωρα καταλαβα εχω μια επειχηρηση με ελιεσ θα κανουμε οτι μπορουμε η κορη μου ειναι αξιολατρευτο παιδι αλλα παρασυρθηκε ειχα κανει κατι σχεδια για αυτοκινητα και με πληρωσαν πολυ καλα και το εμαθε και βγηκε σβαρνα στα δανεια τελικα τα λεφτα δεν τα πηρα κι εμεινα μονο με τισ ελιεσ δεν πειραζει θα κανουμε οτι μπορουμε επειδη μπορουμε η κορη μου δουλευει απο μικρη κι ηθελα να ξερει απο λεφτα εγω φταιω γτ δουλευει απο μικρη και ξερει τα κολπα δεν το φανταστηκα οτι θα παει ετσι εγω φανταζομουν μια πιστωτικη κι οτι κανουν ολοι τελοσ παντων γραψτε λαθοσ
εκανα τα σχεδια λεφτα αβαβα ετρεξα μεχρι να βγει ηλιοσ λεφτα αβαβα δικαιουμαι συνταξη ογα και να δουλευω σα συνταξιουχοσ τα χωραφια να παιρνω κι επιδοτηση να βγαζω ενα 20αρικο χαλαρα ουτε αυτο αντ αυτου μασ βγαλατε ολουσ διαγνωση και λετε οτι χρωσταμε αυτα για να καταλαβετε σε τι κρατοσ ζειτε δεν λεω που τουσ θεραπευσαμε ολουσ αυτο παει σα φιλανθρωπια αυτα ηξερε η κορη μου και πηρε τα δανεια αυτα
μπαα
είμαι δυνατός άνθρωπος κατά βάσιν
απλά τώρα τελευταία αρχίζω και λυγίζω, διαβάζοντας όλα αυτά εδώ μέσα, άρχισα να ξανασκέφτομαι άλλες εποχές και καταστάσεις
τελικά ο άνθρωπος πρέπει να είναι σαν ένας σωλήνας νερού, να μπαίνουν από την μια οι δύσκολες καταστάσεις και να βγαίνουν από την άλλη,
το θέμα είναι να μην βουλώσει κάπου ο σωλήνας στη μέση..
δεν πειράζει, θα μου περάσει
Προσπαθώ να ξεχαστώ με κάποια πράγματα όπως η μουσική για παράδειγμα αν είμαι σπίτι...
Ίσως να μην το εξέφρασα εντελώς σωστά... Έχω κατάθλιψη κι είμαι σε αγωγή κι αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος αλλά ας πούμε σήμερα ήταν μια καλή μέρα χωρίς άσχημα γεγονότα οπότε θα έπρεπε να νιώθω λίγο πιο ανάλαφρη νομίζω αλλά δεν νιώθω...