http://www.art-objets.fr/espace/imag...DUB21_netw.jpg
Printable View
σκέφτομαι έναν φίλο μου, ο οποίος δέχτηκε στην αρχή και στην συνέχεια (εξ)αναγκάστηκε να ακολουθήσει φαρμακευτική θεραπεία με αντιψυχώτικα......... είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές...αλλά δυστυχώς έχω πολύ καιρό να ακούσω νέα του....λές και έχει πεθάνει....ας του ευχηθώ να του συμβεί η μετενσάρκωση, αλλά πιο υγιής αυτή την φορά ..........
θυμάμαι μου είχε πεί μία φορά με αγανάκτηση....''τελευταία φορά που νοσηλέυτηκα ρε φίλε και σκοπεύω να το τηρήσω...ασέ ρε μαλ....είναι δυνατόν μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού να σου πατήσει το ''κουμπί'' ενώ κάνεις μπάμ ότι έχεις θετικά συμπτώματα..? (τι έγινε ρε φίλε ?(του λέω εγώ))..μου πάτησε το ''κουμπί'' μωρέ που είχε ως αποτέλεσμα να απογειωθούν τα θετικά μου (βέβαια ίσως έπρεπε να πώ think positive..lol).....και στο τέλος σηκώθηκα και έφυγα πριν τελειώσει η νοσηλεία (εντάξει δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά όσο να ναι αυτό ήταν αρκετά σημαντικό...:( )......τι έχεις να πεις ρε μαλ.. πάνω σε αυτό?(μου λέει)...(και του απαντάω....''έλα μωρέ...βλάκες...υπήρχαν......
...υπάρχουν....και θα υπάρχουν πάντα'' (χαχαχααχαχαχα σκάμε στα γέλια και οι δύο)...
Τι καταλαβαίνετε από την εικόνα αυτή;
http://images.junostatic.com/full/CS1245105-02A-BIG.jpg
Θα απαντήσω εγώ αφού δεν ξέρουμε.
Κάπόιος λευκός παίζει τη κιθάρα, ένας μαύρος σκύλος με χειρονομία αλά ναζί, μια Ινδιάνα που χορεύει, και ένα κίτρινο παιδάκι που παίζει. Αλλά ποιός μπορεί να γράψει χίλιες λέξεις για μία εικόνα στη τελική;
Εσείς τι βλέπετε; Βγάζετε κάποιο συμπέρασμα;
άκυρο...χαζομάρα πέταξα
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Άλλο λέω εγώ. Όταν το μυαλό σου το έχουν φτιάξει (όχι εσένα συγκεκριμένα) σαν να είναι μια φυλακή όλα είναι χάλια.
φίλε Ιωάννη όπως σου είχα πεί αν θυμάσαι, ήδη έχω φάει άκυρο και απο τις δύο...και δεν έφτανε μόνο αυτό...έφαγα άκυρο και απο μια παχουλούλα που μου άρεσε τώρα τελευταία.......έχει κι άλλο, αλλά ήδη ντροπιάζω τον εαυτό μου :P :D... εντάξει αύριο σχεδόν σίγουρα θα βγώ και θα διασκεδάσω μέχρι πρωινές ώρες....